4
A Dark Synergy Studios UE4-es játéka
  • grebber
    Facebookon megkérdeztem halott-e a project:

"In cryosleep would be more accurate. I've moved on to other things since, but I do want to create this game at some point in the future."
  • Malakai
    Sztori semmi igazán különös, mégegy "átaludtam az apokalipszist" történet, akciójátékban sem volt annyira rég, amikor "sokan aludták át", Rage.
    Játékmenetről még semmit nem tudni, meglátjuk, ha már több az infó.
  • Shep
    Cím alapján azt hittem valami zsoké játék :)
  • grebber
    Bemutatkozik a Wake Up Call.

A Dark Synergy Studios fejlesztői több évnyi hallgatás és megfeszített munka után végre elérkezettnek látták az időt arra, hogy ország-világ előtt bemutassák készülő akciójátékukat, a Wake Up Callt.

A játék egy rövid videoelőzetes segítségével mutatkozik be, amely ugyan nem mutat túl sokat, hangulatának köszönhetően azonban mégis eléri célját. A Wake Up Call története Kyle Rogers körül bonyolódik, aki tisztázatlan okokból 150 évet tölt hibernációban, ébredését követően pedig egy számára teljesen idegen, poszt-apokaliptikus világban találja magát.

Két ellentétes érdekeltségű csoportosulás áll harcban egymással, a zsarnok Kalder frakció, valamint a The Scarred néven ismertté vált ellenállási mozgalom. A két rivális azonban még csak nem is sejti, hogy valahol a föld mélyén a főszereplőhöz hasonlóan több ezer ember alszik mélyen, hibernációban. Rogers hamarosan rádöbben, hogy bizony léteznek olyan dolgok, amelyek még a világot nyomorba döntő apokalipszisnél is félelmetesebbek.

A fejlesztők ígérete szerint a Wake Up Call vérbeli sci-fi akciójáték lesz, helyenként lopakodással és túlélő-horror elemekkel fűszerezve. Amennyiben valaki a látottak alapján is szkeptikusan áll a címhez, annak megnyugtatásul eláruljuk, hogy a Dark Synergy csapatát tapasztalt, AAA kategóriás projekteken dolgozó fejlesztők erősítik, a lehető legjobb vizuális élményt pedig az Unreal Engine 4 biztosítja.

A forrás az említett trailerrel:Gamechannel