6
 • zola2000
  #6
  @amitakartok: Más amit az idióta politikusok művelnek, és más a piac. A Japán Dynasty Warriors online (pc) kínában jobban megy mint az összes fps együttvéve kb meg az animék is nagyon népszerűek (ezt egy FR4231 nevű ember írta a g365 fórumra, aki abban a térségben mozog, ő csak tudja). szóval Kína könnyen egy nagyobb külső piac lehet Kína a japán fejlesztéseknek, amiknek újabban az a bajuk, hogy be vannak szorulva egy országba, és kevés nagyobb költségvetésű Japán játék volt újabban, ez most megszűnhet.

  Hogy értsd: a Szlovákok-Románok-Szerbek is nagyon utálnak minket, de mégis megvették a Crysis Warheadet, meg mi sem mondunk nemet az Ubisoft Bucharest játékaira...
 • Jakuza1
  #5
  Mar csak az a kerdes, hogy hany milliot fizettek ezert, mert hogy nem ingyen volt az is tuti.
 • amitakartok
  #4
  @zola2000:
  "igencsak komoly piac lehet az elsősorban Japán fejlesztőknek" ??? Ami rasszizmus megy itt nálunk a Kárpát-medencében, az abszolút KISPÁLYÁS ahhoz képest, amik a kínaiak és a japánok művelnek egymás ellen! Pár éve Kínában országszerte törtek-zúztak, szétverve egy csomó japán márkájú kocsit pusztán és kizárólag azért, mert japán gyártmányok! Sőt, még honfitárs sofőröket is szarrá verték, amiért japán márkát vezettek!

  Már csak azért is Boxot fognak venni a kínaiak, hogy a japcsi alternatívák gyártóit szopassák!
 • Tetsuo
  #3
  Durván megukrik a konzolok eladása, főleg a Sony-é, az utóbbi részvényára nem különben...
 • zola2000
  #2
  Azért nagy különbség, eddig csak az vett konzolt, aki tényleg nagyon akart, de ha lesz a hivatalos piacon, mehetnek a konzolok reklámjai tvken / óriásplakátokon, amik azért majd igencsak hatnak az eladásokra, ez igencsak komoly piac lehet az elsősorban Japán fejlesztőknek.
 • NEXUS6
  #1
  " Azóta ezek a készülékek csak a helyi feketepiacon érhetők el."

  Ami gondolom, elenyésző, akárcsak nálunk.
  XD