15
  • leeezy
    #15
    Nnnna, itt van: http://www.adventuregamers.com/games/view/16440
    Aliens: A Comic Book Aventure
  • leeezy
    #14
    Ja hát aki nem Alienen nőtt fel (hajj, premier előtt láttam az első részt '79-ben talán), annak ehető a 4.

    És igen, ahogy seepheerd írta, ez egy kibökött koppintás, az a régesrégi játék ugyanezt tudta. Feltúrtam a netet és nyoma sincs, még itt sem találom: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Alien,_Predator_and_Alien_vs._Predator_games

    Na ezért pedig jól beolvasnék nekik!
  • nextman
    #13
    Nekem a 4-es jobban tetszett, mint a 3-as, ez van, nem mindenki ugyanugy latja az ilyen dolgokat.
  • RelakS
    #12
    Nna, ezzel nem fogok játszani... Instant szívinfarktus O_O

    Ami meg a filmeket illeti, nálam ez a sorrend:
    Aliens: sok dög aprítása rulz, speciális változat méginkább
    Alien: menekülő horror kissé gagyi környezettel (istenem, régi elképzelések)
    Alien Resurrection: Jó, Ripley feltámasztása erőltetett, de akkor is, sok dög aprítása terítéken :)
    Alien 3: őőő ... hova és hogy került az a tojgli? O_o ezt leszámítva a DVD-s változat jó.
  • seepheeerd
    #11
    Jah, a trailert nézve megerősödött az érzés: ezek lenyúlták AZT a játékot :)
  • seepheeerd
    #10
    Volt egy régi játék... abban sem lehetett lőni, sőt nem is láttad az alieneket, csak pár pillanattal azelőtt, mielőtt kinyírtak. Már ha elcsesztél valamit :)
    Űrállomáson vagy hol kellett mászkálni és megoldani dolgokat, közben kellett kajálni is (ha nem vittél magaddal akkor vissza a konyhába... vagy nem tudtad folytatni a játékot)
    Isteni hanulata volt... a zene, a hangok... beszarás :)

    Keresem, de nem találok róla semmit (mintha Kryo vagy valami hasonló lett volna a kiadó)
  • Evoluti0N
    #9
    @ chopin42 (milyen jó, hogy az új sg-n, nincs "Válasz" gomb...) Úgy látom, hogy Tibi nagyon szereti a saját véleményét úgy leírni, mintha globálisan, mindenki által elfogadott tény lenne. Legyen szó itt akár az Alien sorozatról, akár az Assassin's Creed-ről.
  • szgege
    #8
    Abban teljes az egyetértés ,hogy az első 3 rész nagyon jó volt. Úgy kell azokra filmekre nézni ,mindegyik más műfajt képviselt és más rendezők csinálták. Arról már nem beszélve,hogy a 3. résznek ha jól emlékszem 2 rendezője volt ,Fox többször is módosított. Lényegében egyébként az utána lévő részeket is ők baszták el. Olyan emberek szóltak bele a rendező munkájába,akiknek lényegében fingjuk sincs az egész Alien univerzumról vagy hogy az Alien fanok mit látnának szívesen és könyveket se ártana átpörgetni. Addig amíg csak az újabb filmhez kapcsolódó kacatok eladásával vannak elfoglalva,sok jó nem lesz belőle. A 4. rész eléggé gagyi lett és még folytatás se lett utána,ami nyitva hagyta a történetet eléggé. Az AVP részekről meg nem érdemes szót ejteni,mert a hulladék kategóriát se érik el. A történeti szál semmi,gagyi színészek, az alien lények totál megkavarása. Boááá!! Ami ezt a játékot illeti hát a grafikától így még nem esek seggre és elég sok a klisé,ami már uncsi...
  • chopin42
    #7
    Néha azt érzem egyes cikkeknél, hogy itt az SG-n szánt szándékkal írnak valótlan dolgokat, mintegy megtévesztésként, avagy direkt idegesítő szándékkal (múltkor is volt valami teljesen megalapozatlan dezinformáció, hogy a rajongok jobban szeretik az AC3-mat szemben a fos negyedik résszel...meg sok ilyesmi)
    Kedves cikkiró! az Alien sorozatból a 4. rész egy NÉZHETETLEN KALAP FOS! (a legtöbb igazi rajongó szerint) a harmadik pedig JÓ (ha nem is a legjobb, de a negyediknél mindenképp jobb)!
  • Skyline
    #6
    Brutálisan jó lesz...Persze..hasonló szarságokat a Colonial Marines-nál is összehordtak..
    Majd elhiszem ha elkészült és látom...
    Majd elhiszem ha az Alienek akárcsak az AvsP1-2ben ismét gyilkológépek lesznek és nem nevetség tárgyai akik képtelenek lerohanni...
  • Pares
    #5
    Sega: "Aliens: Colonial Marines! YAY!"
    Shepard: "Cut the act! You set us up and you better have a damn good reason for it!"
    Sega: "Aliens: Isolation! YAY!"
    Shepard:"I only believe you because I doubt you'd repeat yourself so soon..."
  • denevérember
    #4
    Brutálisan jó lesz ez a játék... :)
  • NEXUS6
    #3
    Szerintem a harmadik rész igazából a DVD-n megjelent spec edition-ként került fogyasztható formába. Ebbe visszakerültek a moziverzióból kivágott részek, az egész még sötétebb, és Ripley még elszántabb, akár emberi életeket is feláldozó, bosszúálló szörnyeteggé vált áldozatból. Ami a filmnek mélyebb tartalmat adott.

    A negyedik rész és a Promi sajna számomra nem éri el a nézhető kategóriát, 1X szenvedtem mindkettőt végig.

    Játékok közül nem tudnék egy igazán jót mondani, de egyesek azt mondják, hogy a fiaskó utáni kiadott patchekkel (esetleg modokkal) a CM végre hozza a szintet. Még nem vitt rá a lélek, hogy próbát tegyek.
    Ez az új játék viszont vizualitásában, hangulatában egy az egyben az első rész, ami szakít az egész frencsájzra a második film óta jellemző háborús akcióbaromsággal (bocs, aki ezért rajong).

    Az eredeti rész azért volt korszakos, mert a 70-es évek végén újra, egy magasabb szinten ötvözte az akkor divatos szinte ipari, realisztikusnak tűnő vizualitást adó sci-fi-t a horrorral. A második résztől viszont simán elmentek egy összesküvéses, akció sci-fi irányába, ahol a főgonosz a WY és a sszörnyek egyre nagyobb számban csak mellékszereplők.
  • Zombee
    #2
    A filmekről megjegyezném, hogy a Prometheus pont fordítva van, eredetileg Alien előzményként indult, később lett egy félig-meddig önálló, de nem független történet. A harmadik rész megosztja a nézőket, de korántsem tarthatja senki a leggyengébbnek, sokan Ripley halála miatt haragszanak rá. Nyomasztó, félelmetes hangulatú, szemben a negyedikkel, ami egy sima B kategóriás akciófilm. De szórakoztató, van benne darálás bőven, ami mélypont, az a két AvsP film. Az valóban rossz.
  • hawkie22
    #1
    Nem értek egyet a cikk 3. mondatával. Az elsö két resz valóban kultikus volt, viszont szerintem a negyedik rész volt az, ami nagyon gagyi lett és nem nagyon illett az Alien-sorozatba, a 3. rész a börtönnel meg mindennel együtt nagyon jól sikerült és hozta az elözö részek színvonalát. De mint mondtam, szerintem. :) Lehet másnak más a véleménye erröl.