25
Online Tv adásokat gyűjtsük össze egy helyre!
-
piamania #25 Ha digis vagy,akkor digi app. Ha nem,akkor nem sok megoldásod van. -
JonasSandor #24 Vanni van de ha telefonról akarnék nézni azt kábel tv vel nehezen lehet, főleg ha nem is vagyunk itthon. -
fradiking35 #23 most komolyan nem telik kábel tv-re? -
JonasSandor #22 Csak olyan ami nem havidíjas. -
#21 Yettel TV (ex-Telenor MyTv), Mindig TVGO -
JonasSandor #20 Super tv 2 őt lehet nézni valahol? -
#19 Igen, természetesen "hozzád fordultam" segítségért. Köszönöm! :)
Csak azzal a progival még kényelmesebb lett volna. -
#18 Magyar sportadókhoz okosság :) -
#17 http://www.filmon.com/
Rengeteg külföldi, normális csatornák is(BBC1-2, E4, ITV1-2-3-4 stb...), SD-ben ingyen, HD-ért kell csak fizetni -
#16 itt is van rengeteg))
ITV portál -
#15 Kösz!
Szerk.: pont sport1 nincs? Hol fogom nézni a trash talkot? :( (lemondtam a tv előfizum, mert hó végén költözök) -
#14 Kösz! -
#13 Tessék. 1-2 csatorna reggel óta nem megy. Gondolom emiatt (is) hamarosan új verzió várható. -
#12 Törölték a fájlt :( Akinek megvan, feldobná valahova? -
#11 THX CELEBURDI !! :)) -
Skill #10 szerb adó streamet nem tud valaki? -
#9 netboard fórumon egy srác csinálgat egy lejátszóprogit ami összegyűjt sokféle online tv adást, itt lehet letölteni :)
a topikban a stream linkek is ott vannak -
#8 Magyar tv streamek
Egyéb online tv-k -
#7 http://www.lyngsat-stream.com/tvcountry/Hungary.html --> rákattintasz ami érdekel --> Live Streaming link -
#6 Tavaly nyár környékén indult, őszig tervezték a tesztidőszakot, ami még mindig húzódik, viszont jó hír, hogy addig is ingyen van ez a pár csatorna. Közben jogi viták is húzódnak a háttérben, a TV2, Pro4 kényszerből lekerült néhány hónapja, továbbá már a Sport1, Sport2 adásai sem láthatóak az oldalon.
Ezen a linken is vannak adók: RTL Klub, Viasat3, Film+, Comedy Central, Cool, M1, M2, Duna, Duna World, Filmbox, Story 4, Story 5, Hustler TV + sportok, amiken általában Sport1-2, DigiSport 1-2, SportKlub megy.
A közszolgálati adók és a Filmbox, Story 4-5 állandó adás, a többi időszakos. -
#5 a szentsegit, regota kerestem ezeket a csatornakat online, de most, hogy belinkelted, sokkal kozelebb erzem magam magyarorszaghoz :D
lehet tudni vajon meddig szalad az oldal, mikor indult ez kb vagy lehet tudni vajon meddig megy ?
latok elofizetesi csomagokat, de nincs mellettuk ar feltuntetve.
szerk.: forumukban utanaolvastam, kesobb lesz fizetos az oldal, most ingyenes tesztidoszak megy, zsir ;) -
Ironman2 #4 Mi van jön a Való Világ? -
Nariusz #3 ez nem is rossz -
#2 Tv csatornak
Email cimmel kell regelni de mukodik. par perc elteressel live a stream. -
Nariusz #1 én ezt az egyet ismerem eddig, de ezen nem sok csatorna van...íme valaki mást?