14
  • Lollerka
    #14
    aki jelentkezett szerintem nagy esellyel kapott betakulcsot, en mar vagy 2 honapja kaptam, teny h v 4 honapja jelentkeztem. a jatekeleg jo, de persze mindig van egy uberbuild ami jelen pillanatban freezes mage spvel aztan raddob ketto fireblastot:D

    egyetlen problemam van vele, meghoza az, ha valaki nem kolt ra eleg lassan jon a penz benne, es nehez akrtyakat venni.

    100 gold egy pakli 150 az arena amiben kapsz egy paklit, van benne 5 kartya, vannak napi kuldik amibol kaphatsz aranyat, de lehetne olyan, hogy minden win utan kapsz valamennyit, beraktak a ranglistat, amit ugy csinaltak h nem veszthetsz bizonyos szintig csillagot, viszont ha win streaked van akkor egyszerre 2ot kaphatsz

    jo jatek, de nem hinnem, hogy olyan sok ember fogja tolni mint a wowot, bar ezt konnyebb atportolni androidra:D
  • Etinger
    #13
    Intelligencia, nehézség résznél leírtak meg szerintem komolytalanok... :) Nyilván akik beta kulcsot kapnak nem zöldfülűek. A cikk ráért volna 2 hét múlva kb.
  • Etinger
    #12
    Teljesen jók az alapok, a balanszon azért még lesz mit csiszolni, de nem rossz. Az Arena módban egészen jól kijönnek azért a tudás alapján a különbségek. Őszintén szólva sokkal jobban leköt mint azt előtte sejtettem,ez mindenképpen piros pont. 400 kártya van, ami nyilván még kevés, de lesz ez több is.

    Amit még hiányolok, és remélem lesz majd...:
    - új asztalok
    - visszajátszás lehetősége (replay mentése)
    - observer mód

    cateran - január 7-től 'open beta' lesz :)
  • sárkánylovag
    #11
    Miért az a jobb mint a HKK online ahol bemész és veszel 20 ezerért lapokat és menő lehetsz vele? :)
    Meg egyesek ott élik le az életüket és ettől egy kezdőnek semmi esélye?
    Szerintem kezdésnek teljesen jó egy egyszerű játékmenet, majd ha akarják és a közösség megvan akkor idővel bonyolítsák.
    Az összes kártyajátéknak az a rákfenéje hogy ha egy intelligens emberke bemegy és logikusan játszik de űbertáp paklikkal áll szembe akkor semmi esélye és egy idő után abbahagyja mert joggal igazságtalannak tartja.
  • cateran
    #10
    Tudnam mit ajanlgat a cikk, meg zart betaban van a jatek (a link is a beta sign-upra mutat) Masreszt meg nem sikerult rosszul. jo moka (mas kerdes, hogy miota WS betaba is kaptam invet, a kozelebe sem szagoltam :D)
    2 napja volt blue post :
    "Quote from Zeriyah
    During today’s Hearthstone closed beta maintenance (Thursday, January 2nd), we’ve discovered some pesky sprites that are currently preventing us from properly transitioning from Test Season 1 to Test Season 2. Due to these issues, we are extending the duration of Test Season 1 until we can ensure a smooth transition.

    When the servers come back up from maintenance today, player ranks will not have changed, and Test Season 1 will continue until further notice.

    Thank you for your understanding as we continue the beta testing phase of Hearthstone."
  • Inquisitor
    #9
    Jól megijedtem, mert összekevertem a Stone Hearth c. stratégiai városépítő cuccal. :D
  • zetortraktor
    #8
    "Szerencs az összes kártyajátékhoz kell. A"

    hahh. Próbáld ki a Mage Wars-t. Te állítod össze a paklidat, de az összes laphoz hozzáférsz. Oké, van kockadobás is, e az mechanika.
  • TomecK
    #7
    Igen, valóban egyszerű, de szerintem ez nem feltétlen hátrány. Legalább egy olyan kezdő mint én is érdeklődök iránta és a műfaj iránt, pont emiatt.
  • Archenemy
    #6
    Gyak. aki játszott bármilyen bonyolultabb kártyajátékkal (Magic the Gathering pl.), annak ez kicsit primkó lesz. Ha már tud az ember ilyen fogalmakat, hogy mi az a lapelőny, tempo meg mana curve, akkor elég hamar elrongyolhat a masters besorolásig. Összességében nem rossz, nem rossz, csak olyan kis egyszerűcske szegényke.
  • a.carkey
    #5
    2008-ban az Sony-LA a saját játékán belül hozta ue szintet a saját SWG trading cardjával ...
  • TomecK
    #4
    Megnéztem a te általad említett CCG-t is, de az is legalább annyira függ a szerencsétől mint a hearthstone, esetleg egy kicsit több lehetőség van benne, valamivel bonyolultabb.
  • TomecK
    #3
    Gratulálok, sikerült leírnod az összes "collectible card game (CCG)" lényegét. Igen csak a deck-en és a szerencsén múlik.

    Szerencs az összes kártyajátékhoz kell. A kihívás az az, hogy menyire tudod minimalizálni szerencsefaktort a paklid segítségével. Amíg ez nem megy, addig csupán játszod a játékot de nem érted. Tehát nem tudod mit kéne csinálnod és hogyan.

    Az más kérdés, hogy mennyi szerencse és mennyi valós tudás van benne, de én azt mondanám, hogy a HearthStone egész jól kiegyensúlyozott lett.
  • Fbn Lx
    #2
    annyira ostoba, gusztustalanul kőegyszerű egy kártyajáték, hogy az egész gyakorlatilag a deckbuildingen múlik és a szerencsén, hogy hogyan húzod fel a lapokat belőle. gondolkodni nem igazán kell. számomra 2 óra után rém unalmassá vált, ezt is csak a warcraft hangulat adja el.
    akkor már inkább a might & magic duel of championst ajánlom, abban tán 1-2 dologgal több taktikai elem van.
  • esemve
    #1
    "mikrotranzakció miatt pedig gyakorlott harcosokként is összefuthatunk olyan ellenfelekkel, akiktől csúfos vereséget szenvedhetünk"

    az nem a mikrotranzakció miatt van :) Hál'stennek nincsenek és tudtommal nem is lesznek benne olyan kártyák amik csak így lennének megszerezhetőek, a pakli vásárlás maximum időt spórol, de ezen kívül pluszt nem igazán ad.