8
-
kralala #8 Eddigi készülékeim : Ericson 628, Nokia 3210, Nokia 6230i, Nokia E52. Már három éve a Nokia E52-t használtam és elégedett is voltam vele kivéve a képernyőt és a beépített hangszórót de bluetooth-val használtam. Váratlanul elkezdett lefagyni: pl. beszélgetés után, ébresztés után stb. Két hét alatt kb.6-szor. Ez nekem sok. Pedig az akksija bőven 1.5 napot bírt. Gondoltam veszek valami újabbat. Naponta kb. 50 idított és 60-70 fogadott rövid hívást bonyolítok, 2-3 havonta navigálok. Sok kb. 15-20 ismerőst kérdeztem az általuk használt telefonok tapasztalatairól. 1-2 kivétellel androidos készüléket javasoltak. Három hétig naponta olvastam teszteket az interneten hogy árban és tudásban megfelelőt találjak. Samsung Galaxy Xcower II GT-S7710-t választottam. Két nap múlva megbántam. Egy hónapig tanultam, gyakoroltam egy ritkán használt sim-mel. A vásárlástól más három hónap telt el, de a szép, nagy, jól látható kijelzőjén kívül egy piros pontot nem érdemel az E52 4-es osztályzatához képest. Ennél egy hasonló kategóriájú NOKIA Csak jobb lehet. A gyárilag telepített funkciókat tekintve. Akit bővebben érdekel a skype-on "luidzsi" néven megtalál. Ja és amíg a "tanulási" idő tartott, ill. azóta sem fagyott le a Nokia, pedig semmit sem csináltam vele. -
Linkout #7 Jelenleg ios-t használok egy igen öreg iphone4 készüléken, nagyon szeretem és nekem tökéletes. A második telefonom egy nagyon nagyon régi SE xperia x10i android 2.3-al ha jól emlékszem.
Mivel egyáltalán nem érdekel az android, erősen azon gondolkozom, hogy lecserélem egy WP rendszerű olcsó telefonra. Miért? Mert az xperiámban 1ghz-es processzor van és annyira elképesztően lassú, hogy már csak emiatt sem használom, csak ha csörög...
Ellenben a WP-ről ilyen téren jókat olvastam, és azt a kevés telefont jó volt nézegetni, amivel dolgom volt. (520 és 800) Meglepően gördülékeny a rendszer, tetszetős, egyszerű, a szövegbevitele igazán okos, MS account van olyan jó, mint egy Apple ID vagy Google account, a szinkronizációval nincs baj, szerintem akár főtelefonnak is tökéletes lenne, persze ha nem fertőzött volna meg engem az ios :) -
IceCube71 #6 Gery13 - " nemajánlok wp-t"
És ugyan miért, áruld már el?
Az ilyen hozzászólókat automatikusan ki kellene tiltani. Ha már szidsz egy rendszert akkor legalább vedd már a
fáradságot és indokold meg a véleményedet.
8 hónapja használok WP-s telefont és a mai napig nem volt vele semmi gondom. Szépen teszi a dolgát arra amire én használom. Nem mérvadók, hogy csak 100ezer vagy 400ezer program érhető el az áruházban. Sok program van WP-s telefonra is amivel más rendszerű telefonok programjait ki lehet váltani.
Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy bizonyos programok nem működnek tökéletesen (de ez ugyan úgy érvényes más telefonos oprendszerre is). Hogy ez a WP hibája vagy a telepített program-é azt nem mindig lehet egyértelműen megmondani.
Féltem amikor váltottam WP-s telefonra, de 8 hónap után egyáltalán nem bántam meg. Csak ajánlani tudom azoknak akik efelé hajlanak. -
#5 nemajánlok wp-t -
sanyicks #4 "míg a csúcskategóriás példányok be sem kerülnek az első tízbe. " nem véletlen, butatelefonok helyett veszik, mert már lassan nem lehet butatelefont venni, és mert nokia. -
tomcsa4 #3 Nekem a fiokomban van egy Lumia 610 (meg egy HTC Wildfire S), illetve egy androidos Alcatelt használok (dual sim), viszont a Lumia 625-be beleszerettem, szoval jovore veszek egyet, ha lejjebb megy a fuggetlen ara (40-50 koze). Vagy megvarom a dual simes Lumia 630-at, ha minden masban ugyan olyan lesz (suly, kepmeret - nem felbontas, boven jo a 480x800 -, minoseg, wifi erosseg), mint a Lumia 625. -
#2 Nekem Lumia 625 van kb két hónapja ami már 4G hálózatot is eléri. Abszolút korrekt teló nagyon megérte az árát és a WP8 is kimondottan kellemes csalódás volt. -
TomecK #1 Nekem is ez van most, miután meguntam, hogy 70-120 ezret költök telefonra (Motorla defy, Samsung Galaxy). Megnéztem mi a legolcsóbb Nokia okos telefon, megvettem. Meglepően jó, és elváráson felül teljesít. Mondjuk kíváncsi is voltam milyen ez a WP8, na ez is kellemes csalódást okozott.