9
-
Barkasfarkas #9 Tetszik vagy nem, ő volt otthon, a fehérek voltak az intrúderek Dél- (és egész) Afrikában. Nem a legtisztább eszközökkel harcolt. Nem volt szent, de valahol igenis az ő érdeme, hogy most a Dél-Afrikai Köztársaság nem Zimbabwe kettő, ahol bosszúszomjas négerek tizedelik a maradék fehéreket (és egymást) a milliós infláció és összeomló gazdaság mellett, hanem egy még relatíve stabil ország maradt, megannyi problémája ellenére.
Mi, emberek hajlamosak vagyunk végletekben gondolkodni; de legalább ezért az egyért tisztelem őt.
Szívesen megnézném a filmet, akár jó, akár rossz, már csak a hangulata, a "mássága" miatt is. -
hypno #8 Ez a történet nekem sem érne meg egy mozijegyet.
Ha nem csukják le hosszú időre, most valószínűleg tűzharcban elesett terroristaként emlékeznénk rá. -
sempronius18 #7 Vakember vagy..... -
Qaddafi #6 sempronius18
Ez nezopont kerdese, gyakorlatilag csak megtisztitotta a nemzetet, ultesd at ezt az eszmet a magyar - ork kontraba vagy mert megakadalyozta a puccskiserleteket diktatorikus eszkozokkel?, nem igazan latom hol van a problema ezzel. -
fecg21 #5 Egyébként ez a néger mandula kb annyira érdemli meg a béke nobel díjat mint például pol pot vagy mao cetung....... -
Pares #4 "With our boxes of matches and our necklaces we shall liberate this country" - Winnie Mandela
De gondolom a "nyakláncozás" nem illik bele a hős szabadságarcos Mandela történetébe. -
fecg21 #3 sempronius18
+1
Ugyanezt akartam írni én is, csak kissé nyersebben fogalmazva. -
sempronius18 #2 Van igazság!
A világtörténelem egyik legnagyobb hazugsága ennek az embernek a szentként való beállítása. -
#1 Épp írni akartam, hogy Mandela hogy hasonlított Idris Elba-ra............ :D