Nem érdekli a nézőket a Nelson Mandela-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetszik vagy nem, õ volt otthon, a fehérek voltak az intrúderek Dél- (és egész) Afrikában. Nem a legtisztább eszközökkel harcolt. Nem volt szent, de valahol igenis az õ érdeme, hogy most a Dél-Afrikai Köztársaság nem Zimbabwe kettõ, ahol bosszúszomjas négerek tizedelik a maradék fehéreket (és egymást) a milliós infláció és összeomló gazdaság mellett, hanem egy még relatíve stabil ország maradt, megannyi problémája ellenére.
Mi, emberek hajlamosak vagyunk végletekben gondolkodni; de legalább ezért az egyért tisztelem õt.
Szívesen megnézném a filmet, akár jó, akár rossz, már csak a hangulata, a "mássága" miatt is.
Mi, emberek hajlamosak vagyunk végletekben gondolkodni; de legalább ezért az egyért tisztelem õt.
Szívesen megnézném a filmet, akár jó, akár rossz, már csak a hangulata, a "mássága" miatt is.
Ez a történet nekem sem érne meg egy mozijegyet.
Ha nem csukják le hosszú idõre, most valószínûleg tûzharcban elesett terroristaként emlékeznénk rá.
Ha nem csukják le hosszú idõre, most valószínûleg tûzharcban elesett terroristaként emlékeznénk rá.
Vakember vagy.....
sempronius18
Ez nezopont kerdese, gyakorlatilag csak megtisztitotta a nemzetet, ultesd at ezt az eszmet a magyar - ork kontraba vagy mert megakadalyozta a puccskiserleteket diktatorikus eszkozokkel?, nem igazan latom hol van a problema ezzel.
Ez nezopont kerdese, gyakorlatilag csak megtisztitotta a nemzetet, ultesd at ezt az eszmet a magyar - ork kontraba vagy mert megakadalyozta a puccskiserleteket diktatorikus eszkozokkel?, nem igazan latom hol van a problema ezzel.
Egyébként ez a néger mandula kb annyira érdemli meg a béke nobel díjat mint például pol pot vagy mao cetung.......
"With our boxes of matches and our necklaces we shall liberate this country" - Winnie Mandela
De gondolom a "nyakláncozás" nem illik bele a hõs szabadságarcos Mandela történetébe.
De gondolom a "nyakláncozás" nem illik bele a hõs szabadságarcos Mandela történetébe.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sempronius18
+1
Ugyanezt akartam írni én is, csak kissé nyersebben fogalmazva.
+1
Ugyanezt akartam írni én is, csak kissé nyersebben fogalmazva.
Van igazság!
A világtörténelem egyik legnagyobb hazugsága ennek az embernek a szentként való beállítása.
A világtörténelem egyik legnagyobb hazugsága ennek az embernek a szentként való beállítása.