12
Family Feud-RTL KLUB
-
#12 Két fajta ember van ebben az országban, az egyik akik soha nem néz tvt és dögöljön meg a tehene is annak aki tvt néz, a másik aki felfogja, hogy minden ember más és nem ez alapján kell megítélni a másikat. -
#11 persze , mert nem a műsoridőben nézi hanem utána netről. ua -
sempronius18 #10 Aha, de azt azért pontosan tudod mi volt az Éjjel-nappal Budapest előző részében, mint az összes x éve nem nézek tv-t társad. -
#9 Két fajta ember van ebben az országban: akiket magába szippant a végleteket súroló primitív kereskedelmi média, és az értelmesek, akik mindig találnak maguknak jobb és értelmesebb elfoglaltságot annál, hogy ezzel a szeméttel mosassa az agyát. Én speciel a TV kábelt is kiköttettem itthonról lassan 10 éve, a TV csak dísznek és mozizásra van. -
#8 Hát ha neked Balázs jelenti a nézhető TV-t akkor gratulálok. :) -
SlayR #7 bárcsak minden második műsorvezető olyan nagyképű f*szkalap lenne nézhető lenne a tv :) -
#6 több részletet nem találtam. mindjárt lesz az rtlen -
Ironman2 #5 majd át lesz irva! -
ldavid #4 jobb lett volna megvárni, míg lesz magyar címe
ezt meg érdemes megnézni
-
#3 Amerikai verzió jó,de csak azért mert marha jó a műsorvezető, Steve Harvey. Magyart meg nem nézem, Balázs egy nagyképű faszkalap amellett Retekklub.... -
#2 fúdejólesz balázst annyira imádom am is, még jó h annyit nézek retek klubbot h biztos ezt is nézni fogom.... -
Ironman2 #1 Sebestyén Balázs felfedte, hogy a világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjének magyar verziójával tér vissza az RTL Klub képernyőjére.
A teljes cikk itt olvasható