5
 • cateran
  #5
  who am I 7
  Olyan szinten nem vagy kepben, arrol amirol irsz, hogy az hihetetlen..2 mondatban osszemosod a tozsdeugynokot, a befetetot, az adomanyozast es a befektetest...Eszmeletlen...
  Azt ugye tudod, hogy reszvenyvasarlassal 1 adott ceget tamogatsz, ami valos ertek? (mar altalaban) Ahh nyilvanvaloan nem, hisz amit leirtal, az alapjan a tozsde az ordogtol valo (hogy jelenlegi mukodesi mechanizmusa valoban cinkes, csakugy, mint a bankok jelenlegi formaja es mukodese, az megint mas kerdes :D)
 • who am I 7
  #4
  "A gondok miatt a részvények árfolyama a július 24 és december 4 közötti időszakban 28 százalékkal esett, ami nagy kárt okozott a befektetőknek."

  KI kéne egyszer s mindenkorra taszítani, ezt a manipuláción alapuló érték nélküli hazárdírozást (részvények) a pénzzel.Nyilván valóan nem 5 dollárt fektettek bele ezek a férgek, ahelyett, hogy a rászorulókat segítenék, mert gondolom az audi (meg mittoménmi), 15 villa, stb már rég megvan, csak az emberi kapzsiság,hatalom és pénz éhség határtalan.Örülök, h buktak ezek a szemetek, fektessenek valódi értékbe.
 • Gauge
  #3
  Az lenne az igazi karácsonyi ajándék, ha az elégedetlen vásárlók is pert indítanának. BF4 egy igazi parasztvakítás: sok bug, az elődőkhöz képes szarabb játékmenet, instabil multi serverek.


  FUCK EA!!!!
 • Renátó1985
  #2
  Nem azert pereltek be mert nem megy hanem azert mert hazudtak a befektetoknek. Az, hogy minket vasarlokat is atvertek mar csak hab a tortan.
 • goldmember
  #1
  Kurva amerika! Szarul megy a cég akkor beperlem? Add el köcsög a részvényt és fektess másba!