1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Rocco27 #794 Érdekes, nálam ilyen nem fordult elő.
Amúgy beállítottam a rádióaktivitást. Eventként fut, 50 perc rádióaktivitás után 10 percig kikapcsolja, majd újrakezdi. -
undY1ng #793 Nagy sz*r lett ez az egész új update. Visszahozta a régi hibát, hogy az első LOOT mindennél legalább 10 (vagy több) másodperces játék fagyást okoz. Tegnap is ezért haltam meg legtöbbször... Továbbá semmi FPS javulás nincs. Sőt, szerintem még rosszabbul is megy az egész... remélem jön egy hotfix mert ez így gány... -
Ironman2 #792 Nem feltétlenül kell hozzá erőmű,régebbi directx10-es kártyákon,és 4gb memóriával is gyorsan fut,csak át kell állítani az indítási paramétereket a steam launchban,de ezt ott leirtam a topik fejlécében.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.10.16. 12:45:28 -
#791 Annyira nem szempont, hogy szép legyen, a lényeg a játékélményen van, meg persze ha többen akarnánk játszani úgy se legyen rossz. -
Rocco27 #790 A Unity motorban van a memory leak probléma és dolgoznak rajta. -
Rocco27 #789 Mindkét játék igényli a komoly vasat a szép grafikához, de persze ez szabályozható.
Viszont az ARK sokkal többet eszik, erőmű kell közepes grafikához és így is csak 30 fps-t produkál. Az ARK topikban utána járhatsz, hogy változott e ez.
Ami pozitív az ARK-ban, hogy van PvE tartalom is ( sok dinó), nincs az a szitu, hogy ha nincs ember, akkor játék sincs úgy gondolom.
Rustban ezen probálok én változtatni NPC-kel. -
#788 Sziasztok! Szeretnék már valami hasonlóval játszani, a Rust és az ARK között vacilálok (nagyon a rust felé hajlok, ezért írok ide.:D), de félek nem bírná a vas. Koleszba kellene valami esti elfoglaltságnak.. Google kiokosított, hogy eléggé használja a gépet, ezért bátorkodom tanácsot kérni vásárlás előtt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
i5 4210U @1,7ghz 2,5ghz
4gb ram
nv gef 840m
Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.10.16. 02:01:40 -
undY1ng #787 Nagyon kíváncsi leszek arra az optimalizálásra. Elvileg csak azon ügyködtek ebben a 2 hétben. Én megint csak örülök, mert, hogy 2 óránként újra kell indítani a gépet, mert a memória eltelítődik... nagyon irritáló. Főleg már nincs egy mai darab gépem és kevés a RAM (4GB), de azért jól menne a game, ha nem lenne ez a memory leak... -
Rocco27 #786
A legújabb devblog: Devblog 82 -
Rocco27 #785
A legújabb hírek: Community Update 61 -
Rocco27 #784 Játékvásárlási felhívás!
Baráti körben 3 ismerős is megvásárolná a játékot és ezt a Rust 4-es csomagjával oldanánk meg, hogy olcsóbban legyen.
A játék darabonkénti ára kb. 4750 Ft átszámolva, ha négyes csomagban vásárlod meg, akkor kb. 3400 Ft-ra jön ki darabonkénti ára.
Érdekel valakit? -
Rocco27 #783 2 új kép az Army Shop-ról:
-
Rocco27 #782 Nyár elején volt valami akció rá, akkor vettem meg én is, de akció előtt pont.
Ezt a játékot szerintem ritkán szokták leárazni, mivel így is sokan megveszik...
Itt egy kép a legújabb boltról, amit épp építek. Fegyver, lőszer és katonai ruházat lesz vásárolható benne:
Army Shop
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.09. 23:54:30 -
Norbertboy #781 Szokott akciós lenni a játék? -
Rocco27 #780
A legújabb devblog: Devblog 81
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.08. 22:51:27 -
Ironman2 #779 Na ne gusztustalankodj itt nelem! -
Rocco27 #778
A legújabb hírek: Community Update 60 -
Rocco27 #777 Amúgy megfelelő a magyarosítása a játéknak, viszont amennyi angolt tartalmaz a játék, annyit illik tudni is egy mai játékosnak...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.05. 06:52:10 -
Norbertboy #776 Még nincs meg a játék. A játék leírásban nem szerepel a magyar nyelv ezért kérdeztem. -
Rocco27 #775 Egyszer valaki honosította és azóta sem nyúlt hozzá senki sem...
Norbertboy: A jobb felső sarokban van a nyelv választó menü, keresd a zászlókat! -
Ironman2 #774 Alapból benne van,de eléggé összevissza van az angollal,gondolom korábbi verziót honosítottak,még nem frissítették. -
Norbertboy #773 Magyar nyelvet honnan lehet szerezni a játékhoz? -
Rocco27 #772 Az e heti frissítés ismét elrontotta a kedvét minden játékosoknak és szerver adminoknak! Újabb frissítést kaptunk, amihez végre már magyarázat és szavazás is társult! Ebben persze nem lesz szó az Oxide-ról, pedig ott is káosz van/volt...
A legújabb hírek: Devblog 80 – Postmortem
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.03. 23:23:18 -
Rocco27 #771 Csak írok ide is, hogy a szerver megy kb. egy órája, minden helyre van állítva, kivéve a boltot és az NPC-ket. Rengeteg munka volt a szerverrel, köszönhetően a sok változásnak a Rustban ami kihatott az Oxide-ra és majdnem minden pluginra. Folyamatosan jönnek a frissítések a pluginokhoz, aztán a frissítés frissítése, mivel sok bug jött elő mindenhol...
Szóval, azt hiszem végre végeztem "szinte" mindennel. A bolt és NPC már nem nagy munka...neki is kezdek. -
Rocco27 #770 A szerver este indul Oxideval, jelenleg nincs idom foglalkozni vele. Holnapra pedig megprobalom helyreallitani a boltot az NPC-vel! -
undY1ng #769 Szerver/kliens optimalizálásra nagyon kíváncsi leszek! Leginkább ezért vártam a javítást. Persze azért az is kellett már, hogy a bowot nerfeljék. Nem egyszeri eset, hogy oneshotoltak full set / hp-val... -
Rocco27 #768
A legújabb devblog: Devblog 78
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.01. 22:57:32 -
Rocco27 #767 Sokaig gondolkodtam azon hogy az eltervezett Arenahoz, amin belul pl. DeathMatch vagy Team DeathMatch minijatekokat tudnek leszervezni, hogyan legyen kialakitva. A mai nap veletlenul ratalaltam erre, amit meg is fogok valositani!!!
Mit gondoltok?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.10.01. 13:59:25 -
Rocco27 #766
A legújabb hírek: Community Update 59 -
Rocco27 #765 Most már elérhető a bolt menüje is!
-
Rocco27 #764 Na a mai nap átdolgoztam a boltot és környékét. A bolt környékére (25 méteren belül) egyéni szabályok vonatkoznak, mint pl. PvP, építkezés, rombolás, törlés és teleport tiltva. Az alvó személyek bánthatóak és kirabolhatóak, mivel ez nem menedékhely! Az NPC-k interaktívak, de a vásárlás még nem elérhető, mert nem sikerült befejeznem. Viszont a bolt előtt egy csöves muzsikát játszik! Érdemes meghallgatni, mivel nagyon szépen pengeti a húrokat a gitáron!
Íme a végeredmény:
-
Rocco27 #763 -
Ironman2 #762 RUST a valóságban -
Rocco27 #761 A szerverre bekerült a pénz használata. Ha lesz felesleges holmid, azt eladhatod és vehetsz belőle olyat amire szükséged van. Az első bolt ki van építve, de még nem fejeztem be rajta mindent. Itt van két kép róla:
A boltban egy vagy több eladó is lesz, a bolt előtt pedig egy csöves dekkol, aki ha gitárt kap muzsikát is fog játszani!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.09.27. 01:05:10 -
undY1ng #760 Szerintem egy kis hajat azért rakhattak volna a női karakterekre. Bár tény, hogy annál sokkal jobb mint amilyen volt. -
Rocco27 #759 Szerintem nem volt ruhájuk vagy volt csak előtte megölték. A női karakterek már készen vannak, hamarosan megjelenik a játékban. -
Ironman2 #758 Nekem tetszett,bár nem értem hogy miért csupasz seggel kell menni raidelni,nem volt időtök felöltözni? D Így gondolom jóval sérölékenyebbek vagyunk.Tényleg jó lennének a női karakterek a játékban,ebben az ARK nyerő nagyon! -
StrikeFor #757 nem lehetne még többet káromkodni a videóban meg ordenáré dolgokat még többet beletenni? -
Rocco27 #756 Tegnap kaptunk egy videót, mely nálunk játszódott. Jó volt visszanézni a korábbi harcokat!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.09.25. 12:34:23 -
Rocco27 #755 Pár dobozt dob, ami tele van lőszerrel. Igen javult az FPS is és jövőhéten megint kapunk egy kis optimalizálást!