Jövőre két Assassin's Creed játék jön

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renátó1985 - IE -t használsz?
Masnal is furan jelentek meg az ekezetek az elobbi hsz-emben?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Szerintem nagyon jó lett a 4. rész . Imádom a kalózos dolgokat ezért nagyon bele tudtam élni magam. Igaz nekem a 2. és 3. rész közöztti részek kimaradtak, talán ezért nem lett tőle csömöröm, de számomra hatalmas fejlődést mutatott a 2 és 3 közötti rész. A 4 nem annyira, de ez a kalózos vonal nagyon tetszett. Viszont amiről valahogy le tudnék mondani az a jelenben játszódó csigalassúságú történet. Ez a black flag lehetett volna egy sima kalózos játék csak hát akora eladásokat produkál már csak a név, hogy a kiadónak esze ágába sincs nem megfejni a tehenet, nekünk meg emiatt kell a jelenben bohóckodnunk. Jó lenne, ha ezt a részét el bírná hagyni a sorozat.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Nagyon igaz. A második rész volt a legjobb, onnan már csak lefele vezetett az út. Ez a negyedik rész, az állandó hajózással csak hangyányival jobb, mint a harmadik epizód. Kár érte...
már a tökömön jön ki ez a szar. a csúcson kellett volna abbahagyni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams