3156
-
Jó csöcsös a csaj az elején. Amúgy meg tökéletes lesz ez. :) -
Űrhajók és lovagok találkozása
A cikkből kiderül, hogy mi a közös Chris Roberts űrhajós kereskedelmi és harci szimulátorában, a Star Citizenben, és a Warhorse Kingdom Come: Deliverance című középkori RPG-jében. -
Na meg is lett az 1 milla. -
Meglesz bizony , vajh emelik a tétet újabb 100k-al ? -
Meglesz a kutya nagyon akarja a nép
-
Az inventory elég oblivionosnak néz ki de az egész játék összhatása elég kellemes, jó lesz ez. -
Egy órás bemutató -
Was #138 A nagyobb terület alatt én se csak virágos mezőre gondoltam, ahol lepkéket kergethetünk. -
Nem a terület nagysága határozza meg, hogy mennyire jó a játék. A Gothic 3 hatalmas területtel bír az 1. és 2. részhez képest - még a 2. rész kieggel együtt is - de a II. rész valahogy mindig is jobban tetszett, mint a 3. Hiába a nagy térkép, ha tök üres az egész... Inkább legyen kisebb, de valódó élő világ, ami tartalommal van megtöltve és nem útjelző táblák az a NPC-k, mint a TES III-ban vagy más RPG-ben... -
Was #136 Hát lehetett volna jobb célokat is kitűzni, az biztos: 3-szor akkora terület, egyéb mesterségek felvétele, kereskedés, zombis dlc (na jó, ez csak vicc volt, de kb. illene a divatos kutyás társhoz)
Ettől függetlenül biztos ezt a kutyás dolgot is meg lehetne jól csinálni, illetve muszáj is lesz nekik, hogy az egyébként reális harc- és mozgásrendszerből, és úgy általában a játékból "ne lógjon ki". A lovaglásra is nagyon odafigyelnek. -
pikman #135 Remélem a bolhás opcionális lesz mert utálom a kutyákat a fabléban is agyfaszt kaptam töle. -
Was #134 A 900k hamarosan meglesz, úgyhogy hajrá Blöki! -
Ha nem lesz meg a kutya majd jön dlc-be!
-
Was #132 Chris Roberts is reklámozza a játékot a Star Citizen oldalán! Lehet, hogy ez még ad neki egy dobást itt az utolsó pár órára :)
itt -
Was #131 Igen, nekem simán ment. -
Működik már Kickstarter USA-n kívül? Mikor a Project Eternity-re akartam adakozni, akkor az elején nem ment, csak amikor külön Paypal-os részt csináltak. -
Értem. Király. :) -
Pontosan , csak siker esetén az idő lejártával vonnak pénzt. -
Apropó! Még nem kickstartoztam, de a manit ezek szerint csak akkor vonják le, amikor vége az első körnek, vagyis 61 óra múlva (20-án)? -
Kingdom Come: Deliverance - Készül a PS4 és XBOX One kiadás -
Timbu #125 A leírás szerint az alfához csak a Baron szinttől fölfele van hozzáférés, a bétához pedig a Knight szinttől. -
Was #124 Ha tényleg meg lesz az 1M és így elérhető lesz a kutya, mint társ (úgy látszik most ez a divat), akkor remélem, hogy autentikusan például egy ír farkaskutya lesz az. :) -
Megvan a 800k is , szépen haladnak. Most már az 1 millás goalt is kiírhatnák. -
Hopp ... -
Attól függ miként támogattad. :)
Nekem ez volt az első. Szerintem (ismerve a Mafiás fiúk munkáit) minimum megérte. -
Magyar. -
Backerek kapnak hozzáférést alfához. -
pénzért vagy ingyen? -
Was #117 De az alfa verziót már kipróbálhatjuk akár idén is az ígéretek szerint. Arra azért jó lesz, hogy megtudjuk megérte-e befektetni. -
hopp akkor semmi:D -
Was #115 "Summary
Planned platforms: PC, Xbox One*, PS4*, Mac, Linux
Release date: Q4, 2015 on PC, Mac and Linux
Approx. gameplay time: 30 hours (Act 1), 70+ hours (all 3 acts)" -
Am nincs rá két évük, mert elvileg 2014-ben jön?! :D -
Lol. Valamivel úgy 4 perc előtt a srác elkezd dumálni. Cseppet sem Game of Thrones rajongó :D -
Nos #112 Én most nem egészen értem, hogy grebber miről beszél. Ma is elfelejtette bevenni a kontaktlencsét :) -
Eddig még csak fikázni láttam a srácot... -
Halott az egész ?
Mivan ? -
Több videót szerintem nem nézek mert csak a kedvem megy el tőle egyre gagyibbnak tűnik.Olyan semmilyen az egész ,hiába mutatták ez a living cuccot olyan halott az egész.
Favágás powa érdekesen ott maradt a fa
-
Majdnem két évük van rá, hogy kiélesitsék...
-
Ilyen hulladék elmosott képeket inkább ne, mert több ember kedvét elveszik
-