3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • a.carkey
    Jó csöcsös a csaj az elején. Amúgy meg tökéletes lesz ez. :)
  • grebber
    Űrhajók és lovagok találkozása

A cikkből kiderül, hogy mi a közös Chris Roberts űrhajós kereskedelmi és harci szimulátorában, a Star Citizenben, és a Warhorse Kingdom Come: Deliverance című középkori RPG-jében.
  • Torzonborz
    Na meg is lett az 1 milla.
  • Torzonborz
    Meglesz bizony , vajh emelik a tétet újabb 100k-al ?
  • grebber
    Meglesz a kutya nagyon akarja a nép
  • wedge31
    Az inventory elég oblivionosnak néz ki de az egész játék összhatása elég kellemes, jó lesz ez.
  • grebber
    Egy órás bemutató
  • Was
    A nagyobb terület alatt én se csak virágos mezőre gondoltam, ahol lepkéket kergethetünk.
  • Molnibalage
    Nem a terület nagysága határozza meg, hogy mennyire jó a játék. A Gothic 3 hatalmas területtel bír az 1. és 2. részhez képest - még a 2. rész kieggel együtt is - de a II. rész valahogy mindig is jobban tetszett, mint a 3. Hiába a nagy térkép, ha tök üres az egész... Inkább legyen kisebb, de valódó élő világ, ami tartalommal van megtöltve és nem útjelző táblák az a NPC-k, mint a TES III-ban vagy más RPG-ben...
  • Was
    Hát lehetett volna jobb célokat is kitűzni, az biztos: 3-szor akkora terület, egyéb mesterségek felvétele, kereskedés, zombis dlc (na jó, ez csak vicc volt, de kb. illene a divatos kutyás társhoz)
    Ettől függetlenül biztos ezt a kutyás dolgot is meg lehetne jól csinálni, illetve muszáj is lesz nekik, hogy az egyébként reális harc- és mozgásrendszerből, és úgy általában a játékból "ne lógjon ki". A lovaglásra is nagyon odafigyelnek.
  • pikman
    Remélem a bolhás opcionális lesz mert utálom a kutyákat a fabléban is agyfaszt kaptam töle.
  • Was
    A 900k hamarosan meglesz, úgyhogy hajrá Blöki!
  • grebber
    Ha nem lesz meg a kutya majd jön dlc-be!
  • Was
    Chris Roberts is reklámozza a játékot a Star Citizen oldalán! Lehet, hogy ez még ad neki egy dobást itt az utolsó pár órára :)

itt
  • Was
    Igen, nekem simán ment.
  • Molnibalage
    Működik már Kickstarter USA-n kívül? Mikor a Project Eternity-re akartam adakozni, akkor az elején nem ment, csak amikor külön Paypal-os részt csináltak.
  • a.carkey
    Értem. Király. :)
  • Torzonborz
    Pontosan , csak siker esetén az idő lejártával vonnak pénzt.
  • a.carkey
    Apropó! Még nem kickstartoztam, de a manit ezek szerint csak akkor vonják le, amikor vége az első körnek, vagyis 61 óra múlva (20-án)?
  • grebber
    Kingdom Come: Deliverance - Készül a PS4 és XBOX One kiadás
  • Timbu
    A leírás szerint az alfához csak a Baron szinttől fölfele van hozzáférés, a bétához pedig a Knight szinttől.
  • Was
    Ha tényleg meg lesz az 1M és így elérhető lesz a kutya, mint társ (úgy látszik most ez a divat), akkor remélem, hogy autentikusan például egy ír farkaskutya lesz az. :)
  • Torzonborz
    Megvan a 800k is , szépen haladnak. Most már az 1 millás goalt is kiírhatnák.
  • a.carkey
    Hopp ...
  • a.carkey
    Attól függ miként támogattad. :)

Nekem ez volt az első. Szerintem (ismerve a Mafiás fiúk munkáit) minimum megérte.
  • a.carkey
    Magyar.
  • Torzonborz
    Backerek kapnak hozzáférést alfához.
  • Ozzyehh
    pénzért vagy ingyen?
  • Was
    De az alfa verziót már kipróbálhatjuk akár idén is az ígéretek szerint. Arra azért jó lesz, hogy megtudjuk megérte-e befektetni.
  • Ozzyehh
    hopp akkor semmi:D
  • Was
    "Summary

Planned platforms: PC, Xbox One*, PS4*, Mac, Linux
    Release date: Q4, 2015 on PC, Mac and Linux
    Approx. gameplay time: 30 hours (Act 1), 70+ hours (all 3 acts)"
  • Ozzyehh
    Am nincs rá két évük, mert elvileg 2014-ben jön?! :D
  • Pluskast
    Lol. Valamivel úgy 4 perc előtt a srác elkezd dumálni. Cseppet sem Game of Thrones rajongó :D
  • Nos
    Én most nem egészen értem, hogy grebber miről beszél. Ma is elfelejtette bevenni a kontaktlencsét :)
  • Molnibalage
    Eddig még csak fikázni láttam a srácot...
  • Torzonborz
    Halott az egész ?

Mivan ?
  • grebber
    Több videót szerintem nem nézek mert csak a kedvem megy el tőle egyre gagyibbnak tűnik.Olyan semmilyen az egész ,hiába mutatták ez a living cuccot olyan halott az egész.
    Favágás powa érdekesen ott maradt a fa

• wedge31
    Majdnem két évük van rá, hogy kiélesitsék...
  • grebber
    Ilyen hulladék elmosott képeket inkább ne, mert több ember kedvét elveszik
  • a.carkey