Megérkeztek az elsõ felvételek a Hold-expedíciótól
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt most nincs kérdés... A kínai szonda leszállt, a kamerán pedig el van baszva a fehéregyensúly, és emiatt kissé barnás a kép.
Az itt "trollkodó" emberek pedig megelõzik a degenerált barmok (pl csacsi ricsi félék) "nem is jártunk a hó'don", "üreges a hó'd és a gyíkemberek é'nek raajta", valamint a "holdlakó náci haderõk fényképekkel verik át a kis kínai holdjáró készüléket" szintû szövegeit!
Persze ha felmerül egy valóban értelmes kérdés mindenféle hátsó szándék (és fölényeskedõvé sikerült szmájlik) nélkül, akkor majd lesz rá érdemi válasz is szerintem. De mivel releváns kérdés nem érkezett a témában, addig a foteltudósok alsógatyával a fejükön sörösüveget lóbálva baromkodnak. Persze akadnak olyanok akiknek ez a mindennapos viselet, így most nem tûnnek fel különösebben.
De szerintem ne játszd az erkölcs csõszt, majd küldünk privátot amikor olyan esemény kerül elõ ami miatt fel fogod majd fogni hogy ki is csacsi ricsi (néhai tau teng leng wong bong vagy mi a retek)
Az itt "trollkodó" emberek pedig megelõzik a degenerált barmok (pl csacsi ricsi félék) "nem is jártunk a hó'don", "üreges a hó'd és a gyíkemberek é'nek raajta", valamint a "holdlakó náci haderõk fényképekkel verik át a kis kínai holdjáró készüléket" szintû szövegeit!
Persze ha felmerül egy valóban értelmes kérdés mindenféle hátsó szándék (és fölényeskedõvé sikerült szmájlik) nélkül, akkor majd lesz rá érdemi válasz is szerintem. De mivel releváns kérdés nem érkezett a témában, addig a foteltudósok alsógatyával a fejükön sörösüveget lóbálva baromkodnak. Persze akadnak olyanok akiknek ez a mindennapos viselet, így most nem tûnnek fel különösebben.
De szerintem ne játszd az erkölcs csõszt, majd küldünk privátot amikor olyan esemény kerül elõ ami miatt fel fogod majd fogni hogy ki is csacsi ricsi (néhai tau teng leng wong bong vagy mi a retek)
Ez most a színvonalas, tudományos beszélgetés (pl. a Hold keletkezésérõl), amit nem lehet csinálni, ha RD trollkodik?
Nem jó!
A szamár csak szamár marad a rózsák között, mert kilátszik a füle.
A szamár csak szamár marad a rózsák között, mert kilátszik a füle.
Most hogy mondod az utolsó elõtti kép bal felsõ sarkában mintha számok lennének. Szerintem az egyik kellékes ottfelejtette... :D
Van az a mondás, hogy "a rózsa is gaz a gazok között."
Ide lefordítva, "a nemtroll is troll a trollok között".
Remélem értitek további magyarázat nélkül is.<#papakacsint>#papakacsint>
Ide lefordítva, "a nemtroll is troll a trollok között".
Remélem értitek további magyarázat nélkül is.<#papakacsint>#papakacsint>
Na mi van nem érzed jól magad a hozzád hasonlók társaságában? :DDD
Pedig csak a te kedvedért csináljuk <#mf1>#mf1>
Pedig csak a te kedvedért csináljuk <#mf1>#mf1>
Hol van olyan kérdés amire nincs meg a válasz? Több forrásból sem?
Nagyon "színvonalas" a beszélgetés...<#wow3>#wow3>
Sõt, akadémikus...<#hehe>#hehe>
Nem ti szoktatok engem trollnak nevezni, ha olyan kérdéseket teszek fel, amire nem tudtok válaszolni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sõt, akadémikus...<#hehe>#hehe>
Nem ti szoktatok engem trollnak nevezni, ha olyan kérdéseket teszek fel, amire nem tudtok válaszolni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na ja, meg a por is úgy összeáll a keréknyomban mintha vizes lenne, és az árnyékok is össze-vissza állnak. :)
Nincs szél, mégis lobog a vöröscsillagos zászló a stúdiójárón...
Egyértelmûen nincs valami rendben. :-)
Egyértelmûen nincs valami rendben. :-)
Súghatnál: a rosszul sikerült poénodról van szó, vagy te se tudtad?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Te se nézted akkor Baumgartner ugrását...
Ott se voltak csillagok. S nem, nem a kamerák miatt...
Ott se voltak csillagok. S nem, nem a kamerák miatt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem valami takarékos volt a megközelítés, sok volt a felesleges üzemanyag :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az nem a csillagokról szólt, hanem a Tejútról, arról nem tudták, hogy az micsoda...
<#lama>#lama> az a te szakterületed <#lama>#lama>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Látom, megy a trollkodás ezerrel.<#wilting>#wilting>
Errõl nekem mindig az jut az eszembe hogy mekkora pánik volt amikor egy amerikai nagyvárosban elment az áram. Hirtelen megnõtt az fura fények észlelése az égen, majd a csillagászok nagy nehezen rájöttek hogy az isten barmai a csillagokat látták. A fényszennyezés miatt addig láttak 8-10 darabot, aztán a sötétben hirtelen ott volt kismillió.
Vártam, hogy mikor kérdezi meg a csillagokat, nem gondoltam, hogy az elsõ lesz. Ugye ez a kérdés csak költõi/vicc és nem komolyan gondoltad?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
tükrözõdik a napelem szerintem
A sarokban az vajon milyen felirat lehet, esetleg valami leltari szam ?
Gyanus <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Kinaban ugyis mindent hamisitanak, nem hinnem, hogy nagy dolog lenne nekik nehany makettel leforgatni par "holdbeli" jelenetet.
Az hagyján de a bal oldali lába (szembõl nézve) pont egy vakondtúrást taposott szét...
<#nevetes1>#nevetes1>
← ElőzőOldal 2 / 2