Az idei év kedvencei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5. GTA V, de még lehet elõrébb rakom, de kb 1 hete rendeltem a Media Markt webshopból, így még nem sikerült végig vinnem, tesztelés alatt 😊 De a top 5-ben tuti benne lesz 😄
4.FIFA 14, szerintem 12-13 hoz képest végre volt egy kis elõrelépés!
3.Gears of War: Judgment: Hát kezdem kicsi unni 😊
2.The Army of Two: The Devil’s Cartel: Ketten még mindig az egyik legélvezetesebb játék!
1.Splinter Cell: Blacklist Imádom, tökéletes 😄 2X végig vittem már.
4. Metro: Last Light
3. Resident Evil: Revelations
2. Assassins Creed IV
1. Tomb Raider
TR villámgyorsan megunható - semmi szín alatt nem végigjátszós, Bioshock Infinite még annál is gyorsabban fordul unalomba FM14 tele bugokkal és hibákkal - áh szar volt az év nem kérdés.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kat jatekkal jatszottam igazan jot. Az egyik a Call of Juarez legujabb resze, a masik pedig a The Bureau.
Az ETS2 meg sokszor megy, napi fel orat tolom, de ez tavalyi. Massal nem jatszottam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az Xboxos verzió idegesítõ bugját (a fõellenséget nem lehetett megölni pár napig 😊) leszámítva szép, színes játék lett. Tesztett a "darkosabb" világ, és bár a játék nem nagyon tudott kilépni a saját árnyékából (azaz agyatlan mészárlás volt, fénylõ golyók gyûjtögetésével), jót tett a reboot, az ellenfelek sokfélék voltak, és valóban máshogy kellett legyõzni õket - ez különösen igaz a bossokra.
4. Splinter Cell Blacklist
A single player részek nagyon jóra sikeredtek, sokféle kütyü, igazán hozta a mission impossible érzést. A háromféle játékmód (ghost,panther,assault) szépen elválaszható volt, így mindenki megtalálta a számítását. A split screen ko-op kampány nagyon élvezetes, kölün jó, hogy a mellékküldetéseket is lehetett osztott képernyõn vinni. A Multiplayer módról rosszakat olvastam, de mivel nem játszottam vele, nem tudom megítélni.
3. Dishonored DLC (The Knife of Dunwall).
Nagyon jót tett volna az alapjátéknak, ha a Blink képesség úgy mûködik mint itt, azaz célzás közben megáll az idõ. A DLC pusztán ezzel az újjításal megvett kilóra. Az, hogy a fõsztorival párhuzamosan fut a DLC, külön erény.
2. Injustice
Az a legjobb benne, hogy nemigen van benne hiba (talán csak az, hogy 1-2 karakter viszonylag felejthetõ). A Mortal Kombattal ellentétben a karakterek alapmozgása is egyedi volt, ami nagyon jó pont. A nagydarab karakterek teljesen más játéktechnikát igényelnek mint a kicsik. Nagyon felhasználóbarát, hogy 5-6 kombót meg tudsz jeleníteni játék közben, és hogy a játéknak több "rétege" is van, azaz azok is megtalálják a számításukat, akik csak agyatlanul nyomkodják a gombokat (és örülnek, ha olykor bejön valami speckó), és azok is, akik gyakorlott játékosok. Olvastam a játékról, hogy ez vagy az a karakter milyen béna, meg hogy a másik milyen OP, de vertem már laposra "OP" karaktert "bénával". Való igaz, hogy 1-2 karakternek csak gyakorlott szinten jönnek elõ az elõnyei.😊
1.Tomb Raider
remek hangulatú játék, viszonylag értelmes sztori. A legjobb az volt, hogy a játék alapmechanikáját élvezetes volt használni, nem vált unalmassá. A fegyver upgradek épp idõben érkeztek. Az "rpg kontent" lehetett volna csiszoltabb is, de összességében egy szerethetõ fõhõssel rendelkezõ, pörgõs játék volt. Látszott, hogy a pályák minden apró részletével külön foglalkoztak, nem volt olyan érzésem, mint az Assassin's Creed 3-ban (itt egy szép fa, tegyünk a játékba 100-at!). A játék hossza nem abból fakadt, hogy csináld meg ugyanazt a küldetést 20 szor, hanem valódi történet állt minden részfeladat mögött - a gyûjtögetést leszámítva, bár ezutóbbi is zónánként más és más volt. Külön remek volt, ahogy együtt aggódik a játékos a karakteréért, akinek az ugrásai gyakran nem úgy sikerülnek, ahogy elõre gondoltuk. +++
Vegyes (+/-): GTA V.:
A játék hatalmas, jó történetvezetéssel és isteni poénokkal. Örvendetes volt, hogy végre egy felnõtteknek szóló játék. Ami miatt vegyesen álltam hozzá az a szokásos amerikai prüdéria (Embert kibelezni lehet, de meztelen embert mutatni nem lehet), ami egy nyílvánvalóan korhatáros játékban szerintem gáz; és az, hogy néha meg-meguntam a játékot. Egyébként sem tetszik a tendencia (az utóbbi 2 Assassin's creed játékkal is ez volt a bajom), hogy sokszor összetévesztik a jó játékot a hosszú játékkal.
Csalódások
BioShock Infinite:
A világ elképesztõ volt, és maga a történet is. Ami azonban csapnivaló volt, az a történet adagolása, amit jószerével hangfelvételekbõl és írásokból tudhattál meg, de játék közben ugyanaz a darálás ment végig. A játék 40. perce ugyanolyan volt, mint a 140. perc. A szuperképességek látszólag különbözõek voltak, de valójában erõsen fapados volt, hogy mindegyikkel az ellenfélnek okoztál valami bajt (semmi nem rád hatott vagy a környezetedre), és vagy az ellenfelet kellett becélozni, vagy egy csapdazónát létrehozva kellett belecsalogatni. Az utóbbi években az összes Bethesda játék alapbetegsége, hogy a pénzt fillérenként kell összeszedned (ahelyett, hogy a küldetésért kapnál egy nagyobb összeget).
FlashBack HD: Még szót sem érdemel. Unalmas, semmitmondó, az 5. percben ugyanolyan, mint 3 óra múlva.
Contrast:
Egy nagyon jó ötleten alapuló játék, ami ezen a jó ötleten kívül semmit, de semmit nem tudott felmutatni. Ilyenkor sajnálom, hogy ezek a jó ötletek, miért nem egy nagy kiadónál születnek meg, hogy egy szép nagy játék születhessen belõle.
Remember me:
Egy nagyon jó ötlet, borzasztóan összecsapva. Az ellenfelek hasonlóan változatosak, mint a DMC-ben, de a harc nagyon hamar unalmas lesz. A platformer jelenetek borzasztóan lebutítottak, az animációk 4-5 évvel ezelõtt lettek volna elfogadhatók. Különösen rosszul jött ki, hogy a játék alapötlete miatt vetted meg a játékot, és abból volt a legkevesebb (talán 4 db összesen). A Bossok viszont emlékeim szerint változatosak voltak.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
1. GTA5 ( legjobb sandbox amivel valaha játszottam, millió kis apróságok miatt lehet órákat eltölteni a 3 karakterrel.)(( Trev egy igazi õrült 😊)
2. TR 2013 ( Uncharted életérzés pozitív értelemben)
3. Sine Mora ( shoot'em up és magyarok= totális nyálcsorgatás közel 40 órán át.
4. Battlefield 4 ( multi minden visz, ha haverokkal nyomod.
5. Outlast ( Itt bizony kiugrott a kezembõl a kontroller már-már megszámlálhatatlan alkalommal. Itt nem igaz a mondás, miszerint jobb félni, mint megijedni. Itt garantált a para. 😊
Ugyan 2012-es játék, de nyáron kezdtem bele az FC 3-ba s bizony könnyedén dobogós lenne ebben az évben is.
2. Last Of Us
3. Bioshock: Infinite
4. Rayman: Legends
5. Injustice
Csalódás: Batman: Arkham Origins, és kövezzetek meg, de nem vágtam hanyatt magam a GTA V-tõl. 😊
De a Matouschka nevû felrobbantandó megavonatboss-t biztos õk tették így bele... <#eljen>#eljen>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
2. Remember Me: jó kis Ötödik elem hangulat, remek sztori, memóriakeverés.
3. Tomb Raider: kiköpött Uncharted, de jó értelemben
4. The Cave: pazar kaland, humoros szereplõkkel.
5. Fifa '14: örök klasszik, jó kis foci.
Csalódás: Batman: Arkham Origins, Aliens COlonial Marines.