27
Lancia Thesis Baráti Kör
  • hyperionmester
    bigmano-t hagyjad , kicsit "érdekes " figura...

amúgy ezt a kocsit szvsz egy részeg tervező tervezte...
    egyébként sajnálom szegény kocsit, mert gyönyörű belseje van ezeknek, csak hát egy ízlésficamos buzi az exterior-designer
    okádék ez az autó, a kocsitemetőbe való sürgősen minden fellelhető példánya
  • SötétBarom
    Az is valami, ha már egy ízléstelen senkiházi vagyok amúgy.
  • bigmano
    De legalább sok pénzed van....
  • SötétBarom
    Pénzem van, stílusom semmi
  • bigmano
    A nincs-ből mit nem értesz?
    A kérdés az volt mikor mondtam hogy van,de tudod mit szerintem totál feleslegesen írogatsz ide....
    Csak szétoffolsz mindent egy értelmes hozzászólásod még nem volt.....
  • karajjj
    idézlek: "Az enyémet nem tudom lefényképezni,mert nincs thesisem."
  • bigmano
    Miért hol olvastad e kettő közül bármelyiket?
  • karajjj
    ja szóval hogy nincs is ilyen autód? :D meg ugye nem is értesz hozzá, mint kiderült
  • bigmano
    Azt gondolom mivel ritka tipus ezért nagy látogatottsága nem lesz az oldalnak,ha nem látogatják a topicot majd bezárják!
    Az enyémet nem tudom lefényképezni,mert nincs thesisem.
    Amit leírtál az kb minden használt autóra igaz.
    A Thesis egyébként sem száguldozásra fejlesztették ki,de ez látszik is rajta szvsz.
    A véleményem tökéletesen megegyezik Karottáéval az olasz autók a stílust és a szépséget képviselik.
    Ha jó autó kell veszek Hondát,ha sok pénzem van de stílusom semmi Bmw-t és így tovább.....
  • Tinman #16
    Nem értem én sem a topiknyitót... ez egy BAROMI ritka autó.

Lancia-k idehaza nem annyira népszerűek/ismertek, pedig jó motorjuk van nagyon, akárcsak a magasabb kategóriás Fiat-oknak. Sajna a többi dolog terén már nem annyira meggyőzőek.

Egyik ismerősömnek volt egy Lancia-ja (nem Thesis), 500.000 km után adta el, rendkívül keveset költött rá és évekkel később is látta az autóját.

Nekem sajna nem jön be a Thesis külseje, de a 10 éves konstrukció felszereltsége még ma is ritkaságszámba megy. Persze az ára is durva volt anno, most ha jól tudom 2m körül nagyon rendben levő példányokat lehet már találni.

Kérdés, hogy milyen alkatrész ellátottsága... baromi ritka típus idehaza! Rengeteget vezetek cirka 15 éve, de jó ha 2 ilyen autót láttam eddig, ebből egyet külföldön.

Veszélyes üzem nagyon ritka autót venni :-(

Ez egy trollmentes vélemény...

Na most anno ebben az árkategóriában (11-13m) már jöttek a CRD S80-asok (Volvo). Próbálj ki egyet, hátha elcsábulsz. Fogyasztás, fenntartási költség, anyagminőség és megbízhatóság terén nem fogsz csalódni, csak automata váltóst ne... jah és azok 163 lovasok. Turbo-ra sem lesz gondod, ellenben a CRD is tud ám 2k RPM után olyan poklot kitolna magából, hogy csak lesel és megérsz kapaszkodni.
    Olyan áron, amibe most egy Thesis kerül találsz S80-ast is, szebb/jobb állapotban, felszereltség/extrák tekintetében nagyon egy kategória, bár az tény, hogy a Thesisbe 1-2 plusz dolog azért bekerült.

Amúgy képet nem teszel be az autódról?
  • bigmano
    Totalcar Teszt
  • bigmano
    OK no problem! ;)
  • Piszkos  Fred
    Bocs, azt hittem h valami trolltopik lesz ez:D jó vas amúgy, értelmezd fordítva, amit írtam:D
  • kemszi2
    csak plátói a szerelem :D
  • bigmano
    Rendelkezel is esetleg egy Lanciával?

• kemszi2
    Igen,bár inkább csak a 95 előtti modellekre terjed ki a rajongás
  • kemszi2
    arra alkalmatlan a típus, de szilveszteri durrongtatásra alkalmas :)
  • atomabszorpcio
    én olyat kérdeznák, hogy lágszorot lehet-e felszerelni? tudod olyat ami a kipufogobol okággya a lágot mikor a gázra lépek.
  • bigmano
    Kiderül....szintén Lancia fan?
  • sirpalee
    Pfej de randa.
  • kemszi2
    Van külön Lancia-s téma, ott sincs semmi élet... Nem tartom valószínűnek, hogy külön egy modell kiemelve lesz.
  • bigmano
    Biztos azért 2tonna
    A fikázós kommenteket kéretik mellőzni hacsak nem konkrét meghibásodásról van szó,amihez segítséget szeretnél kérni!
  • Piszkos  Fred
    Filléres vacak, papírautó
  • karajjj
    ahajó
  • bigmano
    Lancia Thesis tulajdonosok és rajongók fóruma!