14
-
pixx #14 Szerintem jó színész, és nagyon régóta a pályán van, Nap Birodalam Steven Spielbergtől, abban nézzétek meg. Ott még csak 12 éves.
Nagyon jól játszik, én bírom a játékát. -
end3 #13 A nevével még el tudom képzelni, na de a színészi játékával...? Azért Christian Bale a "Rescue Dawn - Hajnali mentőakció"- ban vagy például a "The Machinist - A gépész"-ben, nagyon-nagyon hitelesen játszik! - Mondhatni "vérprofi" mások hasonló alakításaihoz képest is...! -
#12 Ez az SG. Ők Channing Tatumról hiszik, hogy a nevével el lehet adni egy filmet. -
Ender Wiggin #11 csak egy mérges pösze brit. mitől lenne húzónév? -
Wittgen #10 Pedig az. -
heist #9 Annyire nem egy zseniális színész, hogy húzónév legyen. -
#8 Mi a zsinórban ötödik bukta? A legtöbb filmje pozitív mérlegű, szemben az egekig magasztalt Equilibrummal. Na az tényleg bukta. Ha megnézed, milyen filmekben játszott, rögtön fel fog tűnni, hogy se kimondottan kommersz filmből, se úgy egyáltalán nagy költségvetésűből nincs túl sok. Van a Batman, a Terminator Salvation és a Közellenségek, ezen kívül jóformán 10-20 milliós filmekben szerepelt, kivéve a 90 milliós Flowers of War-t, amit viszont Kínán kívül sehol sem mutattak be.
A cikk írója sem okos, kiemeli, hogy a tiniket nem érdekelte egy nem túl látványos, inkább dráma, mintsem akció/thriller, ami egy szürke, isten háta mögötti hegyi vidéken játszódik, ahol kockás flanelingben és farmerban járnak az emberek, és 30-40 éves pickup-okkal közlekednek. Valószínűleg ez a film nem nekik készült, az is csoda, hogy a nézők 23%-a 25 éven aluli volt. -
anubys1984 #7 "Christian Bale még mindig nem húzónév"
Komolyan sírok. Azért nem mert nem 100+ millió dolláros bevétellel nyitott egy alacsony költségvetésű film főszereplőjeként? Ezt a logikát követve Brad Pitt sem az, elvégre a Killing Them Softly ailg 15M-t hozott, a The Tree of Life pedig még annyit sem... -
vg #6 Én kedvelem mint színészt, de majd zsinórban az ötödik bukta után elgondolkozik egy új Batman filmen... ja nem, azt már bukta. -
#5 A mozik törzsközönsége hol volt még az Amerikai pszicho idején? Nekik ő csak Batman, de önmagában Batman szerepe senkit sem tett húzónévvé. Michael Keaton és Val Kilmer is eltűnt a mozikból, nagyobb filmben legfeljebb csak mellékszereplők. George Clooney sem a Batmannek köszönheti a sikereit.
A Batmant leszámítva Bale nem nagyon játszik közönségcsalogató filmekben, maga az Amerikai pszicho is egy anyagilag nulla film, azért nem bukás, mert a film is olcsó, alig 7 millióból forgatták, és hozott 34 milliót, ami már 2000-ben sem volt acélos teljesítmény. De nincs ezzel semmi baj, ha az ember nem közönségbarát filmekben játszik, sosem fog kasszát robbantani, csak elvétve. -
Wittgen #4 Pedig Bale filmválasztása jó, szinte mindig minőségi filmekben játszik. Amúgy az ilyen olcsó filmek véleményem szerint sokkal jobbak a legtöbb CGI halmaznál. -
kalapos01 #3 Itt nem fog semmi visszacsordogálni. Esik kétszer 50-60%-ot és eltüntetik a moziból, talán lesz 12M összbevétel. Ilyen kritikákkal, fogadtatással és gyenge átlaggal nem ér semmit.
És nem kell, hogy egy ehhez hasonló film blockbuster legyen, simán elég az, ha nem ekkorát taknyol. A Prisoners is komor, de azt Jackman felvitte 20 millióig. A komorságon nem múlik semmi. Ez ugyanakkora zakó, mint a Killing Them Softly tavaly. -
nessboth #2 Az ilyen filmek alapból nem blockbusterek. Szerintem semmi gáz nincs a gyenge nyitással, a komoly hangulatú, témájú filmek bevétele lassan csordogál vissza. -
vik3 #1 "egy szerep miatt nem vált húzónévvé" - na ez azért kicsit erős...
melyik egy, az amerikai pszicho? stb stb