3
Dekóderekkel kapcsolatos eszmecsere
  • kjhun
    #3
    Pontosan melyik típus lenne ez? Azért, az MP3 hangformátumot mindenképp vinnie kéne. (AVI-nál) Míg MKV esetén általában (HE-)AAC/AC3 a szokásos, a kereskedelmi tv-knek van hangja? Szoftver Downgrade nem biztos, hogy megoldható, általában a tönkremenetelét okozhatja, bár mitől menne ekkor tönkre, az jó kérdés. Amikor csak egy kis xar program az egész, amit talán egy EPROM-on(?) tárol.

    Másikét is elviekben rá lehet tenni, a bootloader felülírása nélkül (is?), a lényeg hogy azonos chipsettel szerelt legyen a másik box is, amelynek a firmware-jét rátennéd.

    De, a legegyszerűbb, hogy ráfrissítesz megint vagy frissebbet teszel rá, ha van. A régebbit nem biztos hogy fel lehet erőszakolni USB-ről, ahelyett RS232-es porton (ha van) keresztül ott talán, de nem biztos.
    Vagy csere.
  • Panzermeyer
    #2
    Másik dekóder firmware-jét semmiképp rá ne tedd, mert akkor szúrod ám el igazán. Inkább próbáld meg mégegyszer a frissítést. Ha úgy nem megy, akkor
    1) próbáld meg felrakni az eredetit
    2) értesítsd az ügyfélszolgálatukat, hogy mondjanak valamit erre neked.

    Ha más végképp nem lesz, garanciába vissza.
  • Kisjuszker
    #1
    Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni remélem tudtok benne segíteni hogy lenne nekem egy Evolve Andromeda HD DVB-t vevőm és lefrissítettem a legfrissebb firmware-el és azóta nem adja se az AVI se az MKV kiterjesztésű filmek hangját USB-ről játszva. A kérdés az lenne hogy ez miért van és hogy lehetne ezt megoldani hogy jó legyen. Esetleg az megoldható-e hogy egy másik dekóder firmware-ét raknám rá amelyik stabil lenne.