29
  • Razzer
    #29
    Szerintem megérdemli a bioshock az első helyet,legjobb fps amivel valaha játszottam,teljesen beszippantott!!
    Sokkal jobb lett mint az első rész,azt kb a feléig játszottam ki utána meguntam
  • Skyline
    #28
    "Rég láttam ekkora hype-ot játék körül"

    Diablo 3.....
  • Atisz #27
    Hogy valami mennyire kommersz, annak is vannak is szintjei. Az Bioshock Infinite szerintem kevésbé az. A hype-ot én sem értettem (főleg ami az állandóan hősünk nyomában loholó digitális női szereplőt illeti: a karakter egy az egyben nyúlás a Dead Space: Extractionből, olyannyira, hogy még Lexine arckifejezéseit is pofátlanul lemásolták), főleg a zseniális 1. rész tükrében.
    Persze az az igazság, hogy akik most a 3. részre esküdnek, valószínűleg nem is játszottak az eredeti Bioshock-kal, csak vettek egy jegyet és felültek a hype-trainre :)
  • herlius
    #26
    A rossz hír az, hogy az Infinite is csak egy kommersz szemét. Rég láttam ekkora hype-ot játék körül, már akkor sejtettem, hogy valami nagyon nem lesz rendben. Nem is lett. Gyakorlatilag minden hiányzik belőle, ami egy profi játékhoz nélkülözhetetlen és szinte minden, amit éveken keresztül gameplay videó néven a pofánkba toltak. Egyetlen dolog sikerült tökéletesre: a nagy hírverés. A marketing részleg csillagos ötösre vizsgázott, amíg a kreatív részlegen a tökeiket vakargatták. Én szégyellem magam, hogy a kultikus első rész után ezt az unalmas csőhentelést is Bioshocknak keresztelték.
  • Atisz #25
    Az új Tomb Radier már inkább megérdemelné az első helyezést, annak ellenére (vagy éppen azért), hogy a készítők szakítottak az eddigi részek ugrabugrálós platform jellegével és totál más játékstílust képvisel :)
  • Atisz #24
    Az év játék a Bioshock Infinite?
    Legyen.
    A gáz az, hogy az 1. résznek a nyomába sem ér.

    Annak persze azért lehet örülni, hogy nem valami kommersz szemetet (Halo 28 vagy GTA 5) választottak meg végre :)
  • Tetsuo
    #23
    A videók alapján jó kis világot talaltak ki a Bioshock-hoz, csak a primitív hentelés helyett lehetett volna vmi komolyabb logikai, kaland. Az illett volna ehhez a stílushoz. Na mindegy.
  • lammaer
    #22
    Lol, ez jutott eszembe rólad:

    Parasztbácsi ül a Csillagok háborúja film előadásán a moziban.
    Egy óráig nyugodtan nézi, majd felál és azt mondja: na ezt már nem hiszem el!
  • Skyline
    #21
    "vitán felül "

    SZERINTED.... Ahogy szerintem meg vontatott fos.:)
  • Ender Wiggin #20
    A világon minden korrupt. A tesztmagazinok értékelései is pénzért görbülnek lefelé vagy felfelé. Komolytalan és megbízhatatlan az egész. Ugyan nem játszottam mindegyik játékkal, de azok közül, amit próbáltam, az olyan gyalázatos szarok, mint a Tomb Raider, vagy a Battlefield 4, CoD:Ghosts, Bioshock Inf, FIFA 14, PES 2014 nincsenek is egy kategóriában az StarCraft HOFTS-al. Mert ha választani lehet, akkor vitán felül az a legjobb PC-n.
  • Skyline
    #19
    A Bioshock Inf problémája nem a világa...
    Hanem a grafikai ábrázolás ezzel a rajzolt baltával faragott megvalósítással, és a rettenetesen primitív hentelős játékmenettel van.... És akkor a gagyi fizikába és ragdollba még nem kötöttem bele pedig vastagon lehet.:)

    Az év játéka...pfffff.....
  • Renátó1985
    #18
    Ez olyan mintha a Trónok harcában zavarna a sárkány jelenléte... nem érted a lényeget, nyilván vannak ízlések és pofonok, de pont ebbe bele kötni, na neeee... Pont erről szól ez az egész kicsit elrugaszkodni a valóságtól és egy teljesen szürreális világban megélni lehetetlen dolgokat. Persze, ha ez neked nem tetszik azzal nincs semmi probléma, de ne keresd a logikát és tudományos magyarázatot egy olyan játéksorozatban ami a tenger mélyén majd magasan a felhők felett játszódik. Azért ilyen mert így találták ki nem azért mert lehetséges.
  • narumon
    #17
    Nekem ez a Bioshock nagy csalódás volt - mondjuk nem vagyok fps fan, de 2-3 játék után szerintem dögunalom...
  • Derivel
    #16
    Igen, elismerem, hogy az ilyen világok újak nekem. Ezzel a játékkal kezdtem a megismerésüket. De már tudom, hogy ez nem az én stílusom. Azért írtam le a véleményemet, hogy azok, akik imádták/imádják a játékot, lássák, hogy vannak olyanok, akiket nem fogott meg. Nem akarok kötekedni, csupán inkább sci-fi beállítottságú vagyok (ott is nagyon válogatós). Kinek mi tetszik jobban.
  • Evoluti0N
    #15
    Nekem tetszett az Infinite, de szerintem nem lett GOTY. Számomra PC-n az idei GOTY a Tomb Raider, úgy "globálisan" meg a The Last of Us.
  • Tinman #14
    +1

    Év játéka inkább:

    - The Cave
    - Castlevania LoS
    - Gone Home
    - Metro LL
    - CoJ: Gunslinger
    - Rayman: Origins
    - SC2: Episode 2 (gonosz vigyor)
    - X-Com: EW

    ...de nem a Bioshock Inf. Mondom ezt úgy, hogy az 1. részt baromira szerettem.

    Booker! Tits! Here's some milk!
    Booker! Harder! Dam' it wrong hole!
  • Fratello
    #13
    "mert mindenki elismerően írt róla"

    És a szemetek már nem tették hozzá, hogy mielőtt elkezdesz játszani vele érdemes utánanézned az "alternate history", "steampunk", illetve "dieselpunk" kifejezéseknek, mi?
  • Derivel
    #12
    Szemet szúrt az eleje is, de akkor még jó kedvemben voltam, mert mindenki elismerően írt róla. És rengeteg dolog volt még, az előzőeket csak példának hoztam fel.
    Nem akarok senkit meggyőzni, csak az én véleményemet írtam le.
  • MaRee
    #11
    Te hülye vagy?
  • Fratello
    #10
    (Gondoltam, akinek nem szúr szemet hogy a játék azzal kezdődik, hogy egy székre szerelt rakétával felrepül egy lebegő városba, ámde utána felrója hogy miért vannak robotok a városban, azzal nem érdemes komolyabb hangnemet megütni.)
  • Archenemy
    #9
    sztem csak ironizált, hiszen pont a hatvanas években volt a holdraszállás. bár nem vagyok biztos benne én se
  • Zombee
    #8
    Láttál te valaha James Bond filmet a 60-as évekből? Abban is volt tenger alatti szuperbázis, és azt a 60-as években is forgatták. Mellesleg egy sci-fi/fantasy/akármilyen témájú játékban miért ne lehetne a 60-as években tenger alatti bázis? Egy alternatív, másik 60-as években játszódik. Ennyi erővel ne nézd meg a Watchment se, sőt, igazából dokumentumfilmen kívül semmit. De a Forrest Gumpot se, mert a kis Forrest soha nem fogott kezet Kennedy-vel.
  • Fratello
    #7
    Teljesen igazad van! Én már az eredeti Bioshock-ot is dobtam ki a fenébe, mikor megláttam hogy a HATVANAS években TENGER alatti szuperbázist építettek... Noooooooooormális??? Tudjátok mennyire gyerekcipőben járt a metallurgia akkoriban? Kb. NDK-s bólogató fejű kiskutyát tudtak fröccsönteni, azzal meg nem megyünk a Holdba!
  • Zombee
    #6
    Az, hogy nem olyan jó, mint az első, nem zárja ki, hogy ne lehessen 2013 PC-s játéka. Mikor is jött ki az első...?
  • Derivel
    #5
    Én az Év játéka díjra nem is jelöltem volna. Na jó, lehet, hogy mégis, de csak azért, mert idén nem jött ki semmi kiemelkedő. Ahogy mentem előre a pályán, csak a logikai hibákat láttam, pl. 1900-as évek elejéről származó újságos a sugárhajtómű mellett ugrál, vagy az önműködő robotok jelenléte ugyanebben a korszakban. De még tucatnyi ilyet tudnék sorolni. Fél óránként abba kellett hagynom, mert annyira felidegesítettek ezek. Egyszer elkezdtem felsorolni magamnak a hibákat, de kb a felénél már nem emlékeztem az elejére. Szóval számomra nagy csalódás.
  • Pares
    #4
    Sci-fi rajongó vagyok, de ez valahogy nem jött be. Ahogy az előző Bioshock játékok sem.
  • Serutekin
    #3
    KOmolyan??? Azegy SIMA normal game. 20 perc utána teljesen sablonossá válik. A sztori egy erős közepes és a csattanó is eléggé elvont. Komolyan megint a pénz beszél.... Mellesleg semmi + nem tettek a gamebe ami szerintem iszonyat pofátlanság hanem ki is vettek belőle...
  • mg1992mg
    #2
    Nálam pont fordítva van. Tetszik az első két rész is, de nem nagyon fogott meg, de azt elismerem, hogy jó játékok azok is.
    De a Bioshock Infinite olyan szinten büntet, hogy az hihetetlen. A grafika nagyon jó, a történet szintén, a vége felé bedurvul picit érthetetlenül, meg egy kicsit sok infót kapunk egyszerre, de úgy összességében egy majdnem tökéletes alkotásról van szó, amihez érdemi DLC érkezik / érkezett.
    Azt hiszem megérdemli, hogy az első helyen legyen, még ha csak PC-n, akkor is.
    Jó a Tomb Raider, és a StarCraft is, nem értem miért vannak annyira hátul. Főleg, hogy a Tomb Raider egy "remake", és annak is a tökéletes verziója.
  • Cyborg00
    #1
    Ez komoly? Bioshock: Infinite? Szerintem pedig a nyomába sem ér az első résznek. Elkezdtem játszani vele, mivel imádtam mindkét epizódot, de úgy 2-3 óra után leszedtem, cseppet sem fogott meg. Számomra nem is volt olyan, h legjobb, csak szimplán jók. A Remember Me a memória machinálós részeivel fogott meg, a Tomb Raider is nagyon tetszett - pedig nem szerettem a korábbi részeket, a Mortal Kombat szintén ütött, ahogy az Injustice is, illetve a Call of Juarez: Gunslinger a hangulata miatt. Ennyi, a többi (CoD, Batman, XCOM stb) nem hagyott mély nyomot bennem.