2013 legjobb PC-s játéka a BioShock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal jobb lett mint az elsõ rész,azt kb a feléig játszottam ki utána meguntam
Diablo 3.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Persze az az igazság, hogy akik most a 3. részre esküdnek, valószínûleg nem is játszottak az eredeti Bioshock-kal, csak vettek egy jegyet és felültek a hype-trainre 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Legyen.
A gáz az, hogy az 1. résznek a nyomába sem ér.
Annak persze azért lehet örülni, hogy nem valami kommersz szemetet (Halo 28 vagy GTA 5) választottak meg végre 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Parasztbácsi ül a Csillagok háborúja film elõadásán a moziban.
Egy óráig nyugodtan nézi, majd felál és azt mondja: na ezt már nem hiszem el!
SZERINTED.... Ahogy szerintem meg vontatott fos.😊
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hanem a grafikai ábrázolás ezzel a rajzolt baltával faragott megvalósítással, és a rettenetesen primitív hentelõs játékmenettel van.... És akkor a gagyi fizikába és ragdollba még nem kötöttem bele pedig vastagon lehet.😊
Az év játéka...pfffff.....
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Év játéka inkább:
- The Cave
- Castlevania LoS
- Gone Home
- Metro LL
- CoJ: Gunslinger
- Rayman: Origins
- SC2: Episode 2 (gonosz vigyor)
- X-Com: EW
...de nem a Bioshock Inf. Mondom ezt úgy, hogy az 1. részt baromira szerettem.
Booker! Tits! Here's some milk!
Booker! Harder! Dam' it wrong hole!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És a szemetek már nem tették hozzá, hogy mielõtt elkezdesz játszani vele érdemes utánanézned az "alternate history", "steampunk", illetve "dieselpunk" kifejezéseknek, mi?
Nem akarok senkit meggyõzni, csak az én véleményemet írtam le.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De a Bioshock Infinite olyan szinten büntet, hogy az hihetetlen. A grafika nagyon jó, a történet szintén, a vége felé bedurvul picit érthetetlenül, meg egy kicsit sok infót kapunk egyszerre, de úgy összességében egy majdnem tökéletes alkotásról van szó, amihez érdemi DLC érkezik / érkezett.
Azt hiszem megérdemli, hogy az elsõ helyen legyen, még ha csak PC-n, akkor is.
Jó a Tomb Raider, és a StarCraft is, nem értem miért vannak annyira hátul. Fõleg, hogy a Tomb Raider egy "remake", és annak is a tökéletes verziója.