28
-
#28 "Szerintem egy effajta csapatjátéknak van valami aktualitása, tehát számomra kissé furának tűnik no-name embereket (gyerekeket) nézni, ahogy idétlen feladatokat hajtanak végre. Jogos, hogy kb. ugyanezt csinálják a valóságshow-kban, mentségemre legyen szólva, hogy azokat sem nézem :)"
Az olimpián is noname emberek versenyeznek, nyernek, és sztár lesz vagy lehet belőlük a hazájukban eredménytől függetlenül. Egy ilyen műsorba, mint ez, nem Pakó, meg a többi médiagenya való, hanem hús vér emberek. Mert a végén még tele lesz ez is Feka Dávidhoz hasonló idiótákkal. -
#27 Mi az első trailerben felcsendülő muzsika? -
#26 Gonosz :) -
kalapos01 #25 Elmész egy iskolába és nézheted a gyerekeket testnevelés órán. -
#24 inkább néznék "no name" ismeretlen embereket ahogy csinálják a feladatokat, minthogy pákót meg győzikét mutatnák sokadjára. azt az emberi tetris szerű műsort az ilyenek miatt nem néztem. -
#23 Szerintem egy effajta csapatjátéknak van valami aktualitása, tehát számomra kissé furának tűnik no-name embereket (gyerekeket) nézni, ahogy idétlen feladatokat hajtanak végre. Jogos, hogy kb. ugyanezt csinálják a valóságshow-kban, mentségemre legyen szólva, hogy azokat sem nézem :)
Akkor már nézzük az elmúlt évek olimpiai eseményeit, pl. ahogy Egerszegi Krisztina úszik. Az meg az induló csatorna mentségére legyen szólva, hogy ilyen is lesz és ezeket nézni is fogom. -
PacsutaTibi #22 Szerintem tök jó feladatokat találtak ki, meg bebújtatták a játékosokat mindenféle vicces hacukába. No meg Gundel Takács Gábor hatalmas poénjait. Emlékeim szerint a 98-99 évadot láttam a annó a TV-ben, mert csak a Borbás Marcsira emlékeztem. De a Youtube-on visszanézhető 1-1 rész minden évadból 93-99ig. Az elején még nem Gundi kommentátorkodott, az rész nem tünt olyan jónak.
Van ebbe minden, sport, humor, városbemutató kisfilmek, mi kellene még egy jó műsorhoz? Valós emberek, nem sztárocskák játszottak. Mostanság bármilyen "ügyességi játékos" műsort csinálnak (pl kalandra fal vagy mi), mindet elrontják azzal hogy hazai "sztárokat" hívnak el, és őket szívatják...
Nagy kár hogy 99ben megszünt. 2005-2007 körül volt a koleszba valami román vagy ukrán csatorna. Azon ment valami hasonló (vagy 2 részt láttunk), ahol ukránok, oroszok, fehéroroszok, meg még vagy 2 ország (talán szlovénok?) játszott egymással, hasonló játékokat.
-
#21 A Szeszélyes Évszakok és a Rózsa Gyuri simán nézhető, de egy Játék Határok Nélkül?
Mit lehet azon nézni, hacsak nem Geszler Dorottyát (azt még megértem)?
Korképnek és tükörnek egyébként zseniális, hiszen meg lehet nézni, hogy mennyit romlott azóta a televíziózás (legalábbis amit a kereskedelmi csatornák művelnek ezen címszó alatt). -
Vol Jin #20 Minek? -
Szefmester #19 Azért pl egy Surda még ma is Surda... 1-2 éve néztem meg ismételten, mert gyerek fejjel nem nagyon tudott lekötni. De most... :D -
ostoros #18 Gyerekkoromban én is néztem, és sajnáltam, amikor vége lett. -
Vol Jin #17 Hát ez nagyobb szar lesz. Ezt inkább a nosztalgiakomcsik fogják bambulni.
Az RTL Híradón most ment ez a szöveg.
Az emberek harmadának büdös a lába. A nőknél kevésbé, míg a férfiaknál minden ötödiknek.
Na, aki ezt megírta, aki ezt felolvasta, annak buknia kellett volna az általánosban matekból. -
#16 Ez a cikk egy nagy baklövés...
Akik rühellik a szutyok kereskedelmi adókat,azok mind ezt az adót fogják nézni!
Egyébként az idő mindent megszépít:)
És bizony akkor még nem csak a mocsok bugyogott a színészek szájából mint most!
Most egy B.megen már röhög a sok birka,abban az időben ehhez még poén kellett... -
Papichulo #15 Szerintem azota mar a sorozatok dramaturgiaja sokat valtozott/fejlodott. Ezt is inkabb a nosztalgia tenne elvezhetove manapsag, mintsem a tenyleges tartalom, mai szemmel mar nagyon anakronisztikussa valtak. Persze van ami jol oregedett, de a tulnyomo tobbseg sajnos nem es erzesem szerint ez is ide tartozik, bar ezt csak homalyos emlekekre alapozom. A jo hir, hogy most - jo esellyel - itt lesz az alkalom, hogy errol empirikusan is meggyozodhessunk :) -
#14 Viktor, ez a cikked elég gagyi lett :))
Enged a Játék Határok Nélkül érdekel a legjobban, gyerekként imádtam -
Vol Jin #13 "Nem kell mindíg kaviár (Es muss nicht immer Kaviar sein)... NSZK sorozat volt ;)"
Kösz!
Tényleg az volt a címe. És jó volt? Azért kérdezem, mert gyerek koromban néztem, és nem nagyon emlékszem rá. Talán azért, mert felnőttként másképp látja az ember a dolgokat. Mint például a Doktor Bubót. Gyerekként tetszett, de szerintem nem értettem. Arra emlékszem, hogy tetszett, de felnőttként zseniálisnak tartom. -
thrawnguru #12 Hoppáhoppá, lehet, hogy előveszem a tvm a sufniból? Annyira nem néztem mostanában, hogy el is raktam, kellett a hely másnak. -
nextman #11 Kereskedelmi selejteknel en is latatlanban is ertekelhetobbnek tartom. -
Szefmester #10 Ezen ahogy látom a felsorolást lesz pár nézhető örökké szórakoztató műsor. A klasszikus Markos-Nádas-Boncz féle "stand-up comedy" mellett az Angyalbőrbennek is tudnék örülni. A játék határok nélkül legagyizása meg akkor volna érdemleges ha nem létezne a Lehetetlen küldetés szerű műsor amit sikerrel adnak le, és ahogy a japán vetélkedők sem ilyen szórakoztató ügyességi játékok lennének.
Oké, értem én hogy itthon az über intellektuális szobasznoboknak kell adni a különféle műveltségi vetélkedőket mert az a valami, a máshol sikeres műsorokat meg itthon feltöltik a celebekkel és mehet az örömködés. Aztán meg amikor bebukik az érdektelenség miatt akkor meg a műsor lesz a hibás és nem a produceri munka hogy a celebeket erőltetik...
Inkább ez a csatorna mint a retekklubb és a tévé2 meg a másodlagos szarjaik. -
Papichulo #9 Nem kell mindíg kaviár (Es muss nicht immer Kaviar sein)... NSZK sorozat volt ;)
A jo hir, hogy nem csak magyar musorok fognak menni. Engem szemely szerint maximalisan erdekel egy ilyen csatorna. -
Vol Jin #8 Kerestem a naptárt, hogy április 1-je van vagy sem.
Engem egy dolog érdekelne. A rendszeresen a ha én ezt a klubban elmesélemmel végződő sorozat. De csak azért, mert ezen kívül semmire nem emlékszem belőle, csak arra, hogy gyerekként tetszett. Még azt sem tudom, mi volt a címe, illetve, hogy NDK, NSZK, szovjet, amerikai vagy csehszlovák volt. Valami ügyes muki kémkedett a németek ellen, és szabotálta őket a második világháborúban, és ezt talán viccesen tette. De mivel ez nem magyar műsor, nem valószínű, hogy menni fog. -
#7 Én igénytelen vagyok mert nincs meg se dvd-n se HDD-n a tanú című film.
Attól függetlenül ezt a tévét el tudom képzelni, én is megnéznék néha egy régi kabarét, egy régi deltát, régi híradót, sőt régebbi foci és sportközvetítést méginkább. -
M2 #6 A szavazás alapján úgy tűnik, hogy népszerűbb lesz mint az összes többi állami csatorna együttvéve.
Én egy csomó régi műsort szívesen újranéznék, például remélem lesz szombat esténként Szombat esti filmkoktél! :-) -
Cickány90 #5 Én azért a játék határok nélkült megnézném újra, régen imádtam :D -
TomecK #4 "sok gagyi és/vagy régi műsor érkezik az M3-ra" Azért így alapból főcímbe, legagyizni valamit, amit 20-30-40 évvel ezelőtt (Kommunista időkben) készítettek anyáink/apáink, na ez nem valami nagy értelmiségi szintre vall. Gratulálok Viktor. -
#3 Nem igazán látom benne a fantáziát. Filmmúzeum 2.0? Mert ott örültem a régi magyar filmeknek de egy vetélkedőt mi a francnak újranézni? Hiánypótlónak hiánypótló de azért max. annak aki olyan igénytelen, hogy pl. A tanú című filmet itt nézi és nincs neki meg dvd-n vagy legalább letöltve HDD-n. -
KRTuning #2 Hátha neten is lesz közvetítés :P -
Zero 7th #1 Baszki, a napokban jutott eszembe, hogy megnéznék egy régi Deltát.
Kár, hogy nincs tévém. :P