Elhunyt Paul Walker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Mindenki egybõl erre asszociál a hír hallatán, holott még nem is tudni, mi történt. Az, hogy valaki autós filmben játszik, versenyez, nem jelenti, hogy közúton is 250-el megy, még ha egy Porsche GT-rõl is van szó.
Sorozatgyilkosokat is eljátszanak színészek, de általában nem szokták ritkítani a környezetüket. Rodas meg autóversenyzõ, tagja a Porsche csapatnak, meg Mustang Boss 302-õt vezet, szerintem õ sincs rászorulva az utcai virgonckodásra. Amíg az ellenkezõje nem bizonyosodik be, bármi igaz lehet. Ha a Dzsudzsák Balázs csavarodik fel egy olyan Lamborghinivel, amit nemrég lezúzott, azt jobban elhiszem, hogy nem a képességeinek, útnak, autónak, szabályoknak megfelelõen ment.
Nyugodjon békében!

Kedves baratjaval biztos eljatszottak a filmet a kozuton csak hat nem jott be....

Sajnalom mert birtam a szineszt!
Egyik kedvenc színészem volt, béke poraira!
zalrobto
Nagy kedvencem volt NYUGODJÉK BÉKÉBEN 😞

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Roger Rodas vezette az autót, aki a Pirelli World Challenge-ben volt pilóta a Walkerrel közösen mûködtetett Porsche csapatban és második lett tavaly idén pedig a GTS kategóriában vezetett egy Ford Mustang Boss 302-essel.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nyugodjon békében...

(Nem tartozott a kedvenceim közé, de megsirattam.)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/