5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
carlosfly #309 Csupa fülek vagyunk! -
#308 Szia! Igen!
Mond! -
Frenky #307 Hi! Elég kevés a hozzászólás még itt a topicban, valaki használja már ezt a simet? Lenne egy-két kérdésem.. -
#306 P3D v2.2 -
#305 Na ez egy jó konfig repszimekhez...:)
-
#304 Alakul ez...
Mondtam, hogy dobálni fogják a javításokat hozzá...! -
#303 V2.2 -
#302 Off
Hölgyek-urak! Eladó egy sosem használt KINGSTON 8GB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 memória kit. 24 volt 20 ért lehet vinni. Ugyanakkor keresek 1156 os foglalatú alaplapot, vagy alaplapot+cpu val. Kösz -
Frenky #301 Jó reggelt! Az a kérdésem, hogy a P3D hez is kell az FPS limiter, vagy ebben már jó a beépített? Az FSX Online tweak oldalon érdemes/lehet itt is beállítattni a confogot, mint FSX_nél? Használ? Mit érdemes még állítani, hogy elfogadható legyen a P3D? Thx. -
almostatys #300 Én pont tegnap csináltam FSX -el néhány screenshot-ot,egy pöttyet realisztikus képek lettek. :-)Majd megpróbálom feltölteni őket. Amúgy P3Dv2.cfg-t használok az FSX-hez,így sokkal frankóbb lett az FSX. -
#299 Most azért én nem akarok bele ugatni, de kíváncsi lennék egy FSX videóra ugyan erről a részről...
Szerintem zongorázni lehet a különbséget a P3D javára!
Nagyon frankó lett! Ügyes aki csinálta!
-
F3lkészülve 2.1
[center][center]
Prepar3D V2.1
San Carlos (KSQL) to Monterey (KMRY)
Orbx NCA
A2A Simulations
OpusFSX 3.43
REX 4 Texture Direct -
#296 nézd meg 3 éve DLC rendszer aztán Free to Play aztán Pre Order, most meg már alpha állapotú játékokat adnak ki DAYZ.
Ezekbe az üzleti modellekbe egy repszim elég nehezen fér bele. -
#295 Amennyiben nem ez a jövő, akkor meg ki fog halni ez a "szórakozás".
Mert ahogy Te is mondod már nem fejleszt senki ezen a téren...
Kiderül, mit hoz a v2.2! -
#294 :)))) a jövö az nem ez, a baj hogy nincs semmi kezdemény se egy új platformra, az ok meg nagyon egyszerű PÉNZ. Nem feccölnek bele a több éves fejlesztésbe, nem hozza be az árát, pláne a megszokott MS addon rendszerrel aminél szabadon lehetett addonokat csinálni és megélni belőlük lásd PMDG.
Ha csak nem egy startup a fejebe veszi szerez ra pénzt de a mai gamek üzleti stratégiájába a repszimulator nem fér bele.
-
#293 Én nem akarom fikázni, mert valahol ez a jövő, de!
De azért ami eddig szar volt, az azért javíthatták volna... -
almostatys #292 Na egyre többen fikázzák a P3Dv2-t! Amúgy ahhoz képest,hogy azt ígérték,hogy ha a 2.0-ban nemis,de a 2.1-ben már tuti,hogy lesz felhőárnyék a földön,még mindig nem sikerült nekik megvalósítani.
Én a vízzel és a nappal napközben még mindig nem vagyok kibékülve. A víz olyan mint FS2004-ben, a nap pedig egy fényes kis pötty. Az FPS-ről meg nem is beszélve...Alap beállításokkal, 3 ORBX terrain kiegészítővel, 2 Flytampa és 3 FsDreamTeam sceneryvel mindegyik reptéren 15 FPS a max default repülővel. -
#291 Az ATC menü konfigurálásával találkozott valaki?
Borzasztó a default megoldás! Mondhatni, hogy használhatatlan!
(Rakjak neki külön kijelzőt...)
-
#290 a P3D -t ugyanúgy kell csiszolni mint az FSX -et ... gondolok itt a .cfg buherálásra ... -
almostatys #289 Igen,nálam ugyanezt csinálta! De a lényeg,hogy sikerült. Ha most működik a REX4,akkor ki is törölheted a csoportot amit megadtál,legközelebb azt hiszem csak akkor kell újra megadnod, ha újrateszed a Windowst vagy az FSX-et és a REX4-et. -
#288 Köszi!
Igen, nálam is a rendszergazda mód engedélyezve volt, de nem ment! Aztán neki ugrottam és újra végig futottam a csoportokon és most simán engedte!
Az a röhej, hogy semmit nem állítottam át mert látszatra minden engedélyezve volt csak le OK-tam...
Lényeg, hogy most megy! :D
-
almostatys #287 UIAutomationCore.dll benne van a system32-ben és a Syswow64 is? -
almostatys #286 Hmm... Érdekes,mert nekem ugyanez a hibaüzenet volt és ez segített. Biztos,hogy jól adtad meg a Csoportot? Én is ott szúrtam el,emlékszem,majd megadtam a csoportnak,hogy Administrator és utána a telepítést rendszergazdaként futtattam. A SqlLocalDB64 vagy SqlLocaLDB fájlokat próbáld meg a REX4 telepítése után futtatni. (Arra igazából már nem emlékszem,hogy előtte vagy utána kell futtatni...)
Amúgy azon a bizonyos oldalon ahol Snakeye is portyázik,olvasgasd a hozzászólásokat,mert jópár embernek ez a baja,nekem is ők segítettek. -
#285 Szia! Sajnos ez nem jött be...Ugyan az a hibaüzenet...:( :( :( -
almostatys #284 To correct the error
1. Control Panel> Administrative Tools> Computer Management and then expanding System
2. Tools> Local Users and Groups> Groups. Right click Groups and choose New Group, name it "Administrator".
Nyomj "Windows jel+R" ahova beütöd ezt: lusrmgr.msc majd ENTER és adj meg egy új csoportot,aminek neve: Administrator
Majd OK és így telepítsd fel újra,de azt hiszem előtte futtatni kell ezt: SqlLocalDB64 vagy SqlLocaLDB attól függően, milyen rendszered van. Elvileg mindkét file benne van abban a mappában,ahol a REX4 telepítőd is van. Ja és az UIAutomationCore.dll legyen benne a Windows/system32-ben és a Syswow64-ben is! -
#283 Virágboltinak virágbolti, de SnakyEye bácsitól van és Ő azért elég profi ebben a dologban...:)
Egyébként semmi nincs fent, ez lenne az első... -
#282 vagy ne telepítsd a meglévő REX 3 -ra !!! -
#281 talán mert virágbolti ??? -
#280 Írni olvasni tudok jelentkezését várom, a következő problémám miatt!
REX4 telepítésénél ezt az üzenetet kapom...:(
An error occurred while applying security settings. Administrator is not a valid user or group. This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. Check your network connection and click "Retry", or "Cancel" to end the install.
Kb 3 órája küzdök vele és képtelen vagyok rájönni a megoldásra! -
#279 Nem, azt én nem használok...
Én ami videókat nézegettem, azokon csodás volt a víz.
Az tény, hogy a gyári annyira nekem se jött be. De a nap az tetszik! -
almostatys #278 Fel van töltve,de nekem nagyon élénk kék a víz,bármit csinálok vele. A REX4 amúgy valami miatt nem töltötte be a textúrákat a P3Dv2-be,ezért én töltöttem be manuálisan.
Most nézek róla videókat,másnak nem olyan a víz mint nekem.Nyomok egy restore backup texturest és leszedem a REX4-et,majd újratelepítem,hátha akkor más lesz.
Amúgy te használsz EZDOK camerát és fel tudtad tenni? Nekem felment,de az egér mozgatására nem hajlandó mozogni a kamera. -
#277 Egyébként a nap és a víz amennyiben a REX fel van töltve, akkor ugyan olyan mint az FSX-ben, ha a REX fel van töltve... -
#276 Itt a probléma megint csak Keleteurópa 10 éves lemaradásában tükröződik vissza!
Amikor nem tudunk megvenni egy 500euros VGA-t megvenni, csak úgy, hogy hónapokig spórolunk rá! -
almostatys #275 Szóval mindent összevetve mindegyiknek van előnye is és hátránya is. -
almostatys #274 Na tesztelgettem még egy kicsit a P3Dv2-t és mégsem tetszik annyira mint az FSX. Persze az FPS jobb a P3Dv2-ben,de azért megpakolva scenerykkel és egyéb kiegekkel,az sem az igazi. Ez a HDR nekem nem tetszik,enb-vel meg persze nem megy a P3Dv2. A Nap és a víz is botrányos. FSX-ben néhány effektel és a megfelelő enb-vel sokkal élethűbb Napot és vizet lehet kreálni. -
#273 Végig nézegettem ezeket videókat!
Persze az elkészítése is baromi nagyba befolyásolja a végeredményt, de azért meg kell hagyni, hogy a realizmus szempontjából a P3Dv2 torony magasan maga alá gyűri a többit! Ehhez nem fér kétség!
-
carlosfly #272 Nyomj olyankor egy sima jobb vagy bal klikket az egérrel bárhova a képernyőn. Nekem hasonló a konfig csak 780 a vga és 4.8GHZ van a proci.
Én a Feltelepedett alap Prepar3D.cfg-t tettem be fsxbe, azzal használom. -
almostatys #271 GTX 560 TI a VGA-m és I7-2600K CPU hozzá és 16 GB RAM. Nagyon gyönyörű a kép,szerintem a Prepar3D.cfg-hez hozzá se kell nyúlni,de valamiért az FPS nagyon leugrik néha és olyankor eléggé akadozik a kép. Ez főleg a földön van installált reptérnél. -
carlosfly #270 FTX Global 100%, hogy megy, annak nekem p3d-s a telepítője.
-
#269 Milyen VGA-d van?