2
  • kvp
    #2
    Nem, de hasonlo a hatas mint amikor egy regi dizel autokat hasznalo es egy modern jarmuveket hasznalo allamot er el egyszerre egy emp hullam. A regi jarmuveket nem fogja zavarni, minden megy tovabb ahogy elotte. A modern technika meg megadja magat. A magyar korhazakban meg mindig emberekre hagyatkoznak, ami azt jelenti, hogy apolok adjak a gyogyszereket, orvosok allitjak fel a diagnozisokat. Nyugaton mar szinte mindent automatizaltak, aminek az a hatasa, hogy van olyan intenziv osztaly ahova naponta egyszer megy be elo ember, de az is csak takaritani es utantolteni a gepeket. Meg kubaban is jelentosen magasabb a varhato elettartalom mint az usa-ban. De itt van a mozgaskorlatozottak esete is. Melyik a jobb, mindenkinek toloszeket adni, vagy rehabilitalni azokat akik jarokepsse tehetok?

    ps: Azt a hack-et amit most bemuttak a ghost in the shell, stand alone complex egyik reszeben lehetett latni kb. egy evtizeddel ezelott.
  • joghurt3
    #1
    Megvilágosodtam. Ezek szerint a mi érdekeinket és biztonságunkat szem előtt tartva ilyen a magyar egészségügy, ahol ezeket a cuccokat hírből sem ismerik.