A T-sejtek jelentik a megoldást a rák ellen?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy kiaknázható terület. Nevezhetjük reménykedésnek, vagy hiszékenységnek. És ezt ki is lehet használni. Papíron megéri? Meg. (nyilván a visszaélõnek csak...oh, hogy egoizmus? Az egészségügyben? Az kizárt!)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2.) "te szóltál le olyan embereket" > igaz, általánosítottam, de konkrétan nem neveztem meg embereket (jelen esetben is inkább a cégek lenne az idevaló kifejezés)
3.) "mert számodra a 2x2 is túl nehéz..." > ismeret nélküli bagatelizálás, habár a TV-s kijelentéssel én is ezt tettem, szóval ebben legyünk mondjuk kvittek.
4.) "Senki sem mondta, hogy gyógyszert szedni kötelezõ." > ahogy én sem említettem, viszont az utolsó reménysugár fele hajló ember nem feltétlenül objektíven dönt, miközben mellette haldoklik az egyik szerette. Gyógyszeripari háttérismeret ide vagy oda.
És ha belegondolsz ezen reménykedõ emberek tömege is komoly hajtóerõ a kutatásokat tekintve, jönnek is a töltelék hírek kéthetente, hogy áttörés a rákkezelés/gyógyítás területén..."csak még egy kicsi"...ez megy sok éve. Ha feleakkora mellbedobással munkálkodna az emberiség ezen, mint anno az ûrversenyben, akkor már rég lenne eredmény. Vagy talán van is (lehetõségek nem kizárása != konteó)...
És hogy számomra amúgy mennyire hitelesek ezek a tudományos hírek, publikációk? Egy példa nem túl régrõl:
Dr. Györgyey János elõadása a GMO botrányról
És lám, ez pont egy olyan dolog, amit a sötét féle konteósok/sötétzöldek kaptak fel, a mai napig van visszhangja. Rettentõen káros dolog. Szóval ha nagyon konteó téma ugrik be neked rólam, tudd, hogy sok szarságon szörnyülködök ezekkel kapcsolatban, illetve próbálom (végiggondolni és) ignorálni õket.
És valahogy az n+1. áttörést a rákkutatás terén sem tudom már komolyan venni.
5.) "Egyesek még mindig képtelenek önállóan dönteni?" > Azért egy nem beszámítható, agydaganatos öregember életérõl akkor se lenne szívem dönteni, ha nem családtag lenne. Ezeken azért töprengj el, kérlek szépen.
Én is tévedhetek, rosszul láthatok dolgokat. Ha gondolod reagálj a fentiekre, elolvasnám és a legkisebb ignoranciaszintemmel igyekszem majd végiggondolni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Két nagyszülõmet ápoltam halálukig. 10 féle gyógyszer naponta és azt az ideálisnak nem mondható állapotot sem sikerült velük rövid távon tartani, ami az idekerülésükkor volt rájuk jellemzõ. Jó, talán nem a legjobb példa a betegeskedõ öreg, de ember-ember. A gyógyszer ez esetben arra volt jó, hogy utolsó reményként elköltsön rá az ember havi 12-20e Ft-ot és talán - köszönhetõen nekik - meghosszabbodott vele egy család, de fõleg két beteg ember szenvedése (de szvsz gyógyszerek nélkül is ugyanez lett volna, tekintve a rohamos romlást).
De ugyan miért is lenne jó a piacnak, ha egy nyugdíjas tovább él, holott nem termel GDP-t? Csak viszik azt a nyugdíjat...
De hozhatnám példának a nyugati egészségügyet, ahol simán hagynak megdögleni a kórház elõtt, ha nincs pénzed/biztosításod. Nos, nagy vonalakban kb. ennyire akarják, hogy meggyógyulj.
Ezzel nem a kutatókat/magánembereket (orvosok, ápolók) ócsárolom, hanem a rendszert amiben/ami alá dolgoznak. Aztán persze lehet szemellenzõsen káromkodni és fröcsögni, a stílusod alapján sajnos te is csak akkor fogod ezeket a tudatodba vésni, amikor az egyik szeretteddel történik hasonló.
"köpjön szembe az összes rákkutató, aki éjt-nappallá, milliárdokat erre fordító intézményekben dolgozva azért küzd, hogy az eddigi halálos kimenetelû betegséget kezelhetõvé tegye"
Teréz anya már meghalt (de még õ sem volt érdek nélkül való) És ne feledkezzünk meg az aztalosokról, pékekrõl, mérnökökrõl stb. akik mind azért küzdenek, hogy neked jobb legyen.
Btw marhára nem kéne a konteót idehozni, a gyógyszeripar nem profitál hosszútávon a gyógyítással, a tartható számukra az, ha csak kezelnek. Persze azt is vaskos pénzekért. Ebben semmi teória nincs, a tényeket kéne realizálni és közben az Ezo TV-t meg kikapcsolni, kedves Molnár Balázs úr. De remélem ezért most nem leszek agyonverve az interneten...mert félek.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Azonkívül "összeesküvés" ide vagy oda: a kapitalizmusban a betegség a biznisz nem pedig az egészség. Az egészséges embernek nem lehet gyógyszert eladni, ergo (a gyógyszereket gyártók üzleti szempontjából) soha nem szabad megyógyítani egy betegséget, csak kezelgetni szabad, mert abban van a biznisz!
A rákot már most is jól lehet "kezelni". Korai stádiumban, illetve ha nem rosszindulatú a daganat és nem képzõdtek áttétek, akkor kikezelhetõ (ugye figyeltétek a megfogalmazást?<#vigyor1>#vigyor1>)
DE ha nem kezelhezõ ki, a delikvens akkor is rá fogja a kezelésre költeni az utolsó petákját is, de lehet, hogy az egész családja összes vagyona rámegy a "kezelésre". Mi ez ha nem a legtutibb biznisz?<#eplus2>#eplus2>
iSS!
Tehát a gyógyszergyártók szempontjából nagyobb biznisz van egy 40 évesben aki még 20-30 évig szedhet mindenféle gyógyszereket a mindenféle bajaira, mint egy 40 évesben aki fél-1 év múlva elpatkol rákban.
Összegezve, a gyógyszergyártók szempontjából a legjobb egy sokáig élõ de félig egészséges ember, és a legrosszabb egy rövid ideig élõ egészséges vagy beteg.
Remélem már van a Magyar kórházakban is valami. Hisz minden évben vagy 10 forradalmi felfedezést olvashatunk a rák ellen.