20
-
#20 "Trash kategória királya! :-D Hát ezen jót nevettem. Ez a sorozat minden, csak nem trash. "
Hanem crap. :P -
#19 Trash kategória királya! :-D Hát ezen jót nevettem. Ez a sorozat minden, csak nem trash. -
Meridian #18 Sztem mindkettő rész gyenge film volt, bár még az elmegy kategóriában... de ez szvsz nem egy nagy szám filmek. Szar a színészi játék a történet lehetne akár jó is, de túlerőltettett és elbaszott módon csűrik csavarják a sztoriszálat, nem az igazi nagy durranás, ahogyan azt szajkózzák...
Amúgy meg tudjátok mit? Ha jó filmet akartok nézni, ott van a Tromaville alkotás, a Poultrygeist.
Eyedül nem szabad megnézni, csak társaságban, lehetőleg kissé illuminált állapotban :D
EZ a film abszolút nem akar több lenni mint ami: trash kategória királya, de dirakt annak is csinálták, hihetetlen rutinnal és profizmussal :D
Ez olyan film, mint pl a blogok közt a gyulloltellenségeink.blog.hu.
Aki nem érti a humort, az nem fogja érteni hogy ez miért jó. Aki meg érti, az meg már látta mindkettőt :P és tudja miről van szó :D -
#17 Semmit se tudtam a könyvről vagy a filmről. Amikor az első rész megjelent filmen, fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Egyszer megnéztem a barátommal, nagyon megtetszett, izgatottan vártam a 2. részt. A Futótűz című részt moziban láttam nemrég és nagyon tetszett. Nekem nem voltak benne unalmas jelenetek, minden percét élveztem. Nem vagyok nagy rajongó, csupán tetszik a sztori. Sokszor megérintett a 2. rész, az első részhez hasonlóan, tetszik a modern gazdag élet összevetése a szegénységgel, éhezéssel és a nyomorral. A viadalon zajló események izgalmasak, meglepődtem, hogy a 2. részbe ez belekerült(könyvet nem olvastam még, nem tudtam, hogy mi várható a filmben), azt hittem a viadal előtt véget ér.
A film vége is elnyerte a tetszésem, mert előre utal a 3. részre.
Nemrég el is olvastam az első részt, sokkal részletesebb természetesen a filmnél és jobban megérthetjük a dolgokat. Tervezem a 2. és 3. rész elolvasását is. Bizonyára a könyv majd jobban átadja a 2. és 3. részt is, akár az első.
A film nálam 8/10
-
paby88 #16 Hát én úgy indultam neki az első résznek, hogy alig tudtam róla valamit (nem is értem a cikkben ezt a párhuzamot az alkonyattal) 2x kezdtem el nézni de mindig bealudtam maga az alap történet jó lenne de úgy el van nyújtva hogy az már hihetetlen. Majd lehet megnézem úgy, hogy eltekergettem az unalmas részeket. :D -
cateran #15 "Ha a BR jó és egy jóhoz hasonlít, akkor ezért jó."
Ez annyira zsenialis eszmefuttatas, hogy nem is ertem miert pazarlod itt a tehetseged....ha 1 szar 1 johoz hasonlit, akkor jova valik..hat ez nem semmi... -
zetortraktor #14 Persze. Ha újdonság, akkor szeretik? Miért nem szeretnek akkor minden újdonságot? És miért egy gyilkolászós izét szeressenek?
Mindegy, de ha már Battle Royale-hoz hasonlít (a film egy harmada mondjuk, mert rohadtul nem az a lényeg, ugye), akkor éppen azért jó film, nem? Ha a BR jó és egy jóhoz hasonlít, akkor ezért jó. -
cateran #13 Megmagyaraztak, hogy "aze nem olyan, mert az irono nem is hallott a Battle Royalerol, meg kulonben is masfelol kozeliti meg a dolgokat, meg egyebkent is, na..." -
morden2 #12 Nem tudok elvonatkoztatni a battle royaltól sajnos, és ha így nézem, akkor nem jó film szerintem. Egyébként igaza van az előttem szólónak, a fiataloknak újdonság, naná hogy szeretik. -
MaRee #11 Nagyon érdekes film, tetszik benne a modern kor és az ókori római társadalom ötvözése, mindez egy NWO szerű utópisztikus világra vetítve. Ha nem vigyázunk, tényleg ilyen lesz -
#10 A kivitelezése tetszett. Csak végig ült az egész, amire a furcsa "befejezés" tette rá a pontot.
Olyan volt a film, mint pl. egy Lost rész. Nem történik benne az égvilágon semmi, de úgy végződik, hogy tuti megnézed a következőt. Csak mindez 40 perc helyett 140 percben.
Tulajdonképpen bele lehetett volna tenni az egész lényegét 20 percben a 3. rész elejébe.
Valahogy olyan Harry Potter fílingem volt, amikor néztem. Ha nem moziban látom, tuti elalszom rajta, vagy több részletben szenvedem végig.
Alighanem valami ilyesmi lehet a Twilight is (vagy még ilyenebb), de abból egyet sem láttam. -
WoodrowWilson #9 A Percy Jacksont pl. férfi írta. -
Ender Wiggin #8 sajnálatos trend, hogy kifejezetten célközönségnek írt, zéró irodlami értéket képviselő silány regényekből lesz milliárdos biznisz. És milyen meglepő, mind női író tollából származik. a következő franchise a DIVERGENT lehet, hasonló háttérrel. -
zetortraktor #7 Majd a 4. részre. :)
Az itteni vélemények elég egyértelműnek tűnnek.
Hogy tetszett Az éhezők viadala: Futótűz?
Tetszett, jó film (87%)
Közepes lett (11%)
Gyengén sikerült (3%) -
pixx #6 Szerintem az első bőven közepesnél jobb volt. A második is jó volt. Nálam az év filmje Hugh Jackman új filmje volt. Inkább a dráma miatt.
Várom a 3. részt, mert abban fog kiteljesedni a film.
Ide év rossz tini filmje a Csontváros volt szerintem.
Ja és én is 30-as VICO korszakos vagyok. -
Pitterix #5 Nekem tetszett mindkét rész, nem is kicsit.Sőt a 2. rész nekem eddig az év filmje, pedig már rengeteget láttam idén.
Nem vagyok tini, hanem VICO-s 30-as.
Még mindig tartom a véleményem, hogy embere válogatja, de aki nincs oda az ilyenekért, az miért nézi meg? Csak azért, hogy legyen mit pocskondiázni?! Ugyanúgy, ahogy a "szupehírómúvikat".....
Nézze az, akit érdekel és akkor nincs probléma. -
#4 "Az első rész unalmas, bosszantó, idegesítő, borzaförtelmes volt, nem is magam miatt néztem meg, de hogy hogy lehet ezt szeretni, nem értem."
Persze, te MAGADTÓL csak is jó filmeket nézel meg. Maraggyá' má'! -
zetortraktor #3 A _mostani_ tiniknek? Magas ló? A tiniknek. Pont.
A 90-es évek tinijei mekkora szarokat istenítek most, 30 éves fejjel? Olyan filmeket, VICO-remekeket néztek, hogy ihaj. És képesek klasszikusnak mondani őket. Akkor még halmozottan falták a tinik a gagyit, mert új volt nekik. A mostaniak sokkal kifinomultabbak. Nem véletlen, hogy ennyi szar tinifilm elhasal. Ami siker lesz, abban kell lennie valaminek.
Persze ami sikeres, azt mindig könnyű fikázni. Csak azt nem értem, hogy miért nem elég a filmre rámondani, hogy pocsék? Miért kell "hogy lehet ezt szeretni"-zni, meg "mostani tinizni"? Ha már itt tartunk: a mostani felnőttekkel mi a helyzet? Nyilván ezt a filmet is több nem tini nézi, mint tini. -
#2 Egyetértek - mondjuk kicsit kevesebb éllel. Az első rész nézhető volt (sokkal rosszabb filmek kerülnek elő manapság), de az, hogy jó lett volna az erős túlzás. Mondjuk a mostani tiniknek minden ilyen új és jó. -
KRTuning #1 Az első rész unalmas, bosszantó, idegesítő, borzaförtelmes volt, nem is magam miatt néztem meg, de hogy hogy lehet ezt szeretni, nem értem.