Folyamatos gondok az Xbox One kapcsán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
A cikk annyiból gáz, hogy ilyenkor azért meg kell említeni a közvetlen konkurencia pontosan ugyanilyen gondjait - mert anélkül ez csak egy hangulatkeltõ cikk. Mint ahogy látszik is néhány már rá is ugrottak, de ez sajnos az újságírás legalja 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tinman
...ami kb. semmit nem ér:

2:20-tól

"Picit" el van szabva:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért a ps4-es képrõl nem illik lehagyni azt a jókora méretû hûtõbordát ami még van mellette, felette és körülötte 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tinman
Ki cseszett el és mit?<#whatever>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rossz XBone-nál ez a módszer.

Az elenyészõ mennyiségben (valami 0,4%) tapasztalható, többségében kompatibilitási problémák miatti, firmware frissítéssel javítható hibákra gondolsz? 😊

Azért az nem semmi hogy az x360 után az m$ újra elcseszte a hûtést 😄D pedig itt már csak 1 chipek kell hûteni.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

állítólag egy két box még ki is gyulladt félórás használat után.

legalja <#levele>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ezért érdemes várni konolváltáskor 5-6 hónapot, még kiforrnak a hibák teljesen, mitn anno Xbox360, Ps3. Bár engem egyik frontról se gyõztek meg a generáció váltással kapcsolatban. X360-am van és eléggé sok a játék felhozatal rá, inkább beruházok majd mellé egy Ps3-ra az exclusive-k miatt. Mert a Forza 5 annyira nem tetszik videók alapján, mint anno a 4 tetszett. Inkáb Ps3 és akkor elkezdhetem a Gt-ket kipörgetni rajta. 😊
mcwolf
Ja minden, kivéve hogy ott meg a Kék képernyõ borzolja a kedélyeket <#gun>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Tinman
Szerencsére a PS4-el minden ok <#wilting>