14
Eldewin Browser MMORPG
-
#14 Level 1-ig birtam :) fanasztikusan szornyu a megvalositas.
Ez ugy ultima online akar lenni csak me'g roszabb kivitelben ?! -
#13 lvl5os otholo missiont ami az elso dungi ha csinalod, onnan a boss olesebol esnek tokenek, amiket lila medium armor-a lehet bevaltani, onnan fullra feloltozhetsz, en is igy tettem..(bossok dobank kek fegyvert is)
story kuldikbol meg kapod a +fegyvert is. -
#12 Hát ja.. jelenleg annyira belemerültem hogy az összes pénzemet smithing cuccokba öltem . Ami számomra furcsa, hogy level 10-ig állítólag nem esik semmilyen értelmes drop és csak küldetésekből van pénze az embernek.. -
#11 lehet igazad van templarral
amugy meg ha mar tobb penzunk lesz siman lehet prophet egyeb classok alap skilljeit megvenni, azzal a szintezes is konnyebb -
#10 Templar vonal nem lesz jó pvpben. Én személy szerint full warrior + assasin kombót fogok összedobni szerintem, dual wieldben :) Egyébként engem is elég durván elkapott, a kovácsolás vonal nagyon jó. nurain néven futok -
#9 ahogy melyedsz vele szippant be, nekem tetszik a craft is nagyon, es barmit megcsinalhatsz magadnak..:) -
#8 elkezdtem én is.Elég érdekes.Időtöltésnek jó annyi szent -
#7 en igen, zuzda neven megtalasz, ranger/warrior kombon gondolkodom, vagy ranger/templar, meg nem dontottem:)
-
#6 Valaki elkezdte? Én level 5-ön vagyok, valószínűleg warriorba talentelek majd :) -
#5 Jónak tűnik, hirtelen a runescape ugrott be, az invertoryról meg a diablo :) egy próbát megér -
#4 15fos csapat rakta ezt ossze, igy lenyegeben igazad van
a fontos, hogy erdemes adni eslyt, f2p lesz, szoval veszteni valo nincs.. -
bazsi0811 #3 Jól láttam, hogy ez böngészős game? :O = év fejlesztés??? Szerintem azért tarthatott eddig mivel pénzhiánnyal küszködhettek és ezért minimum 4-5 évig állhatott a fejlesztés. Amúgy jónak tűnik. -
evilman1984 #2 pörög a topic -
#1 Sziasztok!
nov 30-an indul az eles jatek 7 ev fejlesztes utan.
Erdemes raszanni kis idot eleg osszetett craft rendszer, szabad karakterformalas (leht plate-ben 2 kezes karddal tuzlabdat varazslo konzervdoboz), pvp (ha van ra igenyed), dungi-k stb
szerintem igenyes es hangualtos is:
link