10
-
kanduhr #10 Nem éppen. Bo2-őt lazán feltolom élsimítás nélkül maxra, ez meg épphogy elfut, ha mindent leveszek/kikapcsolok - és még így is ugrál az FPS. -
#9 Ez nem igaz. Nekem még a Black Ops 2 is medium beállítások fölé mehetett néhol, de meg 640*480/low-on is használhatatlan. -
nú #8 A grafika kicsit felemás dolog itt amúgy. A karakterekből és tereptárgyakból kinézem, hogy tud ez szebb is lenni, egyetlen dolgot basztak el: a fény-árnyék effekteket. Borzalmas papírmásé fílingje van mindennek a képek alapján (is), mert szarul világítja be a motor a dolgokat. Ha az faszán meg lenne oldva, el lehetne képedni. Na meg a textúrák persze. -
Zoliz #7 Az Activision régen rájött, hogy kevés munkával jó pénzért el tud adni egy nevet embereknek, hiszen a COD volt az első amit meg kellett venni, hogy multizhass.
Most eljutottak odáig, hogy ez az a játék ami még a multi miatt se éri meg az árát. Akik pénzt adtak ki rá tehetnek erről az eredményről. -
yxsbhnccv #6 A gépigény miatt ne is aggódj nagyon el van túlozva, ha mw2-mw3 ment ez is megy lazán. -
yxsbhnccv #5 Én már az elején fogtam a fejem amikor egyszer csak hallani lehetett a lövéséket az űrben...,
a singleplayer még mindig ugyanaz agyon scriptelt valami majdnem 0 mozgástérrel.
Az érdekes volt,hogy újra raktak bele egy "tankos" pályát amit egy rövidke ideig vezethetsz is, de teljesen komolyan mondom az eredeti COD-ban sokkal jobb volt;
egyszerűen tereptől,lejtéstől függetlenül ugyanaz a sebesség, pár mp és teljes sebességgel ment alattad a gép. A tank csata meg pfff ,egy lövés = egy ellenséges tank mínusz, mindazt úgy,hogy kb teljesen úgy nézett ki az összes kilőtt tank. Egyszerűen úgy éreztem,mint egy régi dos-os játékban tank képe>lövés>szét lőtt tank képe.
A story pedig mint egy b kategóriás akciófilm a 80-as évekből, mondjuk az baromi vicces volt,hogy a dél-amerikai rossz fiúk EU-s zászlóval a mellükön ugráltak. -
Mat666 #4 Ezzel én is így vagyok bár én meg vettem az MW3 de nem kellet volna erről nem tudok mit mondani nem vettem meg és szerintem nem is fogom. -
#3 Grafikán nem csodálkozom, végülis alapjaiban ez még mindig a quake 3 motor csak erősen feltuningolva. -
Lack #2 Az utóbbi két részt kihagytam, ezért nekem jólesett játszani az új cod résszel, buggal nem találkoztam, lehet hogy szerencsém volt. Azért szerintem ez nem két csillagos grafika, annál jobb nem? -
tomboy013 #1 Szerintem a CoD a Modern Warfare 2 után elég nagy mélyrepülésbe kezdett. Az volt az uccsó rész amiért pénzt adtam és úgy néz ki nem ez lesz az amiért ismét fogok, pláne hogy az indokolatlanul nagy gép igény miatt szerintem el sem indulna a játék.