12
Magyarország legnagyobb MTA DayZ szervere!
  • theBreaker
    Nem ugyan az a neve, mert ez MTA DayZ, nem DayZ és mivel a játék lényege ugyan az így hasonló a nevük :)
  • lammaer
    Nem teljesen világos nekem... szóval a DayZ az egy Arma mod.
    Ezt vki átalakította GTA modra? Erről még nem hallottam... (mondjuk elég zavaró hogy ugyanolyan néven fut..)
  • MerlinW
    Minden tisztelettel, de az első hsz egy konkrét reklám post volt:)
  • theBreaker
    Nem kell feltétlen reklámnak venni, csak a játék népszerűsítése, mint minden más topik is a fórumban.
  • KiruHoshino
    egyértelműen ez nem ide való. Egy szervert nem itt kell reklámozni.
  • precise
    Akkor benéztem. Mondjuk Akkor a címbe elfért volna, hogy gta mod vagy valami.
  • theBreaker
    Mivel nem tudom átnevezni a témát így sajnos marad, de ToMy_-nak igaza volt, ez GTA :)
  • kissssss
    a név akkor is megtévesztő, topikot átnevezni de sürgősen.
  • ToMy_
    Az ne zavarjon, hogy amit linkeltél, annak kb. semmi köze ehhez. Az egy ArmA2-re épülő mod, illetve önálló játék, ez pedig egy GTA mod.
  • precise
    Van már ilyen topik. Törölhető. (DayZ)
  • theBreaker
    Kérdéseket nyugodtan fel lehet tenni!
  • theBreaker
    Hali!

Gondolom közületek még nem sokan hallottak a címben említett játékról/szerverről. Szeretném bemutatni a Z-Land DayZ Multi Theft Auto szervert, Magyarország legnagyobb ilyen jellegű játékszerverét.

Mi az a DayZ?
    Egy eredetileg Arma II játék-kiegészítű mely lényege, hpgy éljük túl a zombi-apokalipszist, gyűjtögessünk jobbnál jobb felszereléseket, fegyvereket, vagy járműveket, mindezt úgy, hogy minden oldalról támadnak minket az élő-halottak, rosszabb esetben a sokkal nagyobb veszélyt jelentő játékosok is. Mindezt a Z-Land DayZ megpróbálta átültetni a GTA San Andreas világába a játékélmény elrontása nélkül, és az eddigi visszajelzések alapján sikerült a művelet :)

Felkeltette az érdeklődésed?
    Weboldalunk: http://zland-dayz.com
    Csatlakozás: *Kattints...
    Facebook: http://fb.com/zland.dayz

Ne rettentsen vissza, hogy nem voltál még MTA szerveren, fórumunkon részletes leírást találsz a csatlakozás amúgy sem bonyolult folyamatáról.