12
Magyarország legnagyobb MTA DayZ szervere!
-
theBreaker #12 Nem ugyan az a neve, mert ez MTA DayZ, nem DayZ és mivel a játék lényege ugyan az így hasonló a nevük :) -
lammaer #11 Nem teljesen világos nekem... szóval a DayZ az egy Arma mod.
Ezt vki átalakította GTA modra? Erről még nem hallottam... (mondjuk elég zavaró hogy ugyanolyan néven fut..) -
#10 Minden tisztelettel, de az első hsz egy konkrét reklám post volt:) -
theBreaker #9 Nem kell feltétlen reklámnak venni, csak a játék népszerűsítése, mint minden más topik is a fórumban. -
#8 egyértelműen ez nem ide való. Egy szervert nem itt kell reklámozni. -
precise #7 Akkor benéztem. Mondjuk Akkor a címbe elfért volna, hogy gta mod vagy valami. -
theBreaker #6 Mivel nem tudom átnevezni a témát így sajnos marad, de ToMy_-nak igaza volt, ez GTA :) -
kissssss #5 a név akkor is megtévesztő, topikot átnevezni de sürgősen. -
ToMy_ #4 Az ne zavarjon, hogy amit linkeltél, annak kb. semmi köze ehhez. Az egy ArmA2-re épülő mod, illetve önálló játék, ez pedig egy GTA mod.
-
precise #3 Van már ilyen topik. Törölhető. (DayZ) -
theBreaker #2 Kérdéseket nyugodtan fel lehet tenni! -
theBreaker #1 Hali!
Gondolom közületek még nem sokan hallottak a címben említett játékról/szerverről. Szeretném bemutatni a Z-Land DayZ Multi Theft Auto szervert, Magyarország legnagyobb ilyen jellegű játékszerverét.
Mi az a DayZ?
Egy eredetileg Arma II játék-kiegészítű mely lényege, hpgy éljük túl a zombi-apokalipszist, gyűjtögessünk jobbnál jobb felszereléseket, fegyvereket, vagy járműveket, mindezt úgy, hogy minden oldalról támadnak minket az élő-halottak, rosszabb esetben a sokkal nagyobb veszélyt jelentő játékosok is. Mindezt a Z-Land DayZ megpróbálta átültetni a GTA San Andreas világába a játékélmény elrontása nélkül, és az eddigi visszajelzések alapján sikerült a művelet :)
Felkeltette az érdeklődésed?
Weboldalunk: http://zland-dayz.com
Csatlakozás: *Kattints...
Facebook: http://fb.com/zland.dayz
Ne rettentsen vissza, hogy nem voltál még MTA szerveren, fórumunkon részletes leírást találsz a csatlakozás amúgy sem bonyolult folyamatáról.