Már csak 4 GB RAM kell a Call of Duty: Ghosts számára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok kimondottan jól jártak, akiknek pl. a 4Gb egyben volt, mert most a dual channelnek hála a memóriasebesség is nõtt, gyorsult a rendszer.
Egyébként az, hogy elindul, édeskevés, így is túlzott a rendszerigénye, a Black Ops 2 gyengébb gépen futott közepes grafikával szebben annál, ahogy erõsebben most ez fut minimális beállításokkal.
Egyébként az, hogy elindul, édeskevés, így is túlzott a rendszerigénye, a Black Ops 2 gyengébb gépen futott közepes grafikával szebben annál, ahogy erõsebben most ez fut minimális beállításokkal.
Nem tudom ki mibõl gondolja hogy 1-2 éven belül kelleni fog a 6 vagy 8 vagy akár több ram.
Jelenleg is elég a játékok 99%-ának és a nexgen konzolok amik az elmúlt generûciókban meghatározták a látványt az alapokat és a gépigényt bizony már a megjelenés napján elavultak....
Jelenleg is elég a játékok 99%-ának és a nexgen konzolok amik az elmúlt generûciókban meghatározták a látványt az alapokat és a gépigényt bizony már a megjelenés napján elavultak....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért akadt ki mert több memóriát vett? Szerintem aggódjon inkább azon, hogy ilyen alacsonyan van a léc nála a játékokat tekintve.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azért az erõs túlzás, hogy feleslegesen tette. 1-2 éven belül, amúgy is kell már az a 6 giga. Na meg most már nem egy ökör ára egy 4 gigás ram.