Bemutatkozott a Moto G

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
ezen kérdésedre egyszerû, úgy nézki a késöbbiekben ez a készülék is megkapja a hangvezérlés funkcót és kicsit furán venné ki magát ha angolul kuruttyolnék félrészegen...ásszisztánttsóummídövéjtúhóm!!!!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Angolul, esetleg németül is a többinek nincs túl sok értelme. Franciául esetleg, ha az Idegenlégióba készülsz. 😄 (bár ott meg is tanítanak)
Egyreszt. Masreszt meg kell tanulni angolul. Vagy nemetul. Vagy franciaul. Sorolhatnam.

Wagner Úr

grebber
Én nem igen tudok angolul,de telefonoknál sosem értettem miért baj a magyar nyelv hiánya minek egy telefonba át akarjátok írni rajta az android kodját és újraprogramozni?

Next PC upgrade: 2022

Ez a kisebbik baj. A nagyobb, hogy nálunk a 200 dolláros telefon 300-350 dollár lehet.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Looooser
nem lesz benne magyar nyelv 😞 beszéltem ma supporttal, próbálok hatni rájuk hogy mi magyarok nagyon motorolások vagyunk, és nem akarunk gari vesztéssel magyar nyelvet...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

jó kezdeményezés, és nem tûnik rossznak.Sajnálom, hogy az alján akkora az üres tér..ha a digit gombok szinte teljesen lekerülnének az aljára, és a káva minimális lenne, akkor kisebb lehetne a teló is méretre 😊 így se rossz, csak hülyeségnek tartom az eddig képernyõn kivûli gombokat felvinni a képernyõre..így kb 4.3" a tényleges méret.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P