7
-
#7 ezen kérdésedre egyszerű, úgy nézki a késöbbiekben ez a készülék is megkapja a hangvezérlés funkcót és kicsit furán venné ki magát ha angolul kuruttyolnék félrészegen...ásszisztánttsóummídövéjtúhóm!!!!!! -
fonak #6 Angolul, esetleg németül is a többinek nincs túl sok értelme. Franciául esetleg, ha az Idegenlégióba készülsz. :D (bár ott meg is tanítanak) -
zlatzky #5 Egyreszt. Masreszt meg kell tanulni angolul. Vagy nemetul. Vagy franciaul. Sorolhatnam. -
#4 Én nem igen tudok angolul,de telefonoknál sosem értettem miért baj a magyar nyelv hiánya minek egy telefonba át akarjátok írni rajta az android kodját és újraprogramozni? -
tomcsa4 #3 Ez a kisebbik baj. A nagyobb, hogy nálunk a 200 dolláros telefon 300-350 dollár lehet. -
#2 nem lesz benne magyar nyelv :( beszéltem ma supporttal, próbálok hatni rájuk hogy mi magyarok nagyon motorolások vagyunk, és nem akarunk gari vesztéssel magyar nyelvet... -
who am I 7 #1 jó kezdeményezés, és nem tűnik rossznak.Sajnálom, hogy az alján akkora az üres tér..ha a digit gombok szinte teljesen lekerülnének az aljára, és a káva minimális lenne, akkor kisebb lehetne a teló is méretre :) így se rossz, csak hülyeségnek tartom az eddig képernyőn kivűli gombokat felvinni a képernyőre..így kb 4.3" a tényleges méret.