7
  • Looooser
    ezen kérdésedre egyszerű, úgy nézki a késöbbiekben ez a készülék is megkapja a hangvezérlés funkcót és kicsit furán venné ki magát ha angolul kuruttyolnék félrészegen...ásszisztánttsóummídövéjtúhóm!!!!!!
  • fonak
    Angolul, esetleg németül is a többinek nincs túl sok értelme. Franciául esetleg, ha az Idegenlégióba készülsz. :D (bár ott meg is tanítanak)
  • zlatzky #5
    Egyreszt. Masreszt meg kell tanulni angolul. Vagy nemetul. Vagy franciaul. Sorolhatnam.
  • grebber
    Én nem igen tudok angolul,de telefonoknál sosem értettem miért baj a magyar nyelv hiánya minek egy telefonba át akarjátok írni rajta az android kodját és újraprogramozni?
  • tomcsa4
    Ez a kisebbik baj. A nagyobb, hogy nálunk a 200 dolláros telefon 300-350 dollár lehet.
  • Looooser
    nem lesz benne magyar nyelv :( beszéltem ma supporttal, próbálok hatni rájuk hogy mi magyarok nagyon motorolások vagyunk, és nem akarunk gari vesztéssel magyar nyelvet...
  • who am I 7
    jó kezdeményezés, és nem tűnik rossznak.Sajnálom, hogy az alján akkora az üres tér..ha a digit gombok szinte teljesen lekerülnének az aljára, és a káva minimális lenne, akkor kisebb lehetne a teló is méretre :) így se rossz, csak hülyeségnek tartom az eddig képernyőn kivűli gombokat felvinni a képernyőre..így kb 4.3" a tényleges méret.