Blackguards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Úgy küzdöttem meg az öreg gladiátorral hogy egy mágussal dobott be Manapont nélkül...Ott szaladgáltam körbe körbe 20 körön át a dobozok körül hogy legyen végre manapontom.
Nem enged sehol pihenni a játék és mindenhol reménytelen helyzetekbe dob be.
Ez nem játék hanem küszködés.
Most berakott a krokodilos helyre de mire odaérek már nincs manapontom
eleve pénzt nem ad hogy vehet mana potionokat és úgy kell megküzdenem 8 óriás krokodillal akiket alig tudok sebezni s ha ellopnak 4 húst meghal a csaj.
Hát tök nonszensz...
Annyira örültem hogy év elején kijött kér RPG is , de úgy látszik ma az a trend hogy ne adjunk játékörömet hanem vérig szivassuk meg a játékosokat.
És ettõl várják el hogy legyen rangja a játéknak.
😞
Jó lenne ha kijönne már egy olyan RPG amiben lehet fejlõdni és élvezetes a játék, ne legyen könnyû de ne legyen folyton lehetetlen közeli !!!
De talán ott is voltak ilyen gyógyító oszlopok, azokat érdemes mindig kihasználni és az utolsó ellenséget meghagyni, amíg fel nem gyógyítasz mindenkit fullra.
Ugyanolyan beteg nehéz mint a Minght Magic X.
Úgy látszik idén csak hard fokozatú nehézségú RPG-ket adnak ki amivel elveszik az emberek kedvét a mûfajtól.
3. Gladiátoros pályán vagyok és nem tudom tovább csinálni.
Mire odaérek az embereim életereje már lent van erre megkapok egy ugyanolyan erõ csapatot mint én csak õk frissek és minden pósönnel fel vannak szerelve.
Ez konkrétan csalás...
Legalább engednék hogy minden menet után pihenhess.
Unfer
most már van értelme fojtatni, igy hogy jón a manna
thx a segítséget
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
vagy a túl nagy armor is okozhatja hogy nem töltõdik a manna ?
mer mindenkin a lehetõ legerõsebb van amit tudtam adni rájuk
Dokihoz is rendszeresen vidd az embereid(ha a karakterek kepen latsz egy/ket karcolast akkor az azt jelenti hogy serultek),es utana kocsmaba pihenni.Esetleg probalj manapotit itatni veluk.Ja es NE adj rajuk heavy armort,mert az sem nekik valo.
Vegso esetben reload.
lenen egy ojan problémám hogy túl vagyok a gladiátorosdin már jóal, de bejöt egy ojan gond hogy a varázslóim (mannája) nem regenerálódik
hiába irja azt hogy +1 (+2) astral regen / kör valahogy nem akar müködni és már egy jó ideje használhatatlan mind a 2 varázslóm emiatt
a kocsmákban meg hiába fizetel a pihenésért ott sem tölti vissza, csak az ÉP.
ez miért lehet ?
Sikerült megcsinálnom a pályát. Az volt a gond, hogy a törpe harcosnál egy csontbunkó vagy mi volt ami magic damagénak számított, a kristályok pedig immunisak voltak rá. Nem csoda , hogy nem tudtam szétverni...
De sikerült , köszi skacok
Swedish people are albino monkeys
Jo lenne ha lenne ebbol a jatekbol multis moka xcom mintajara.. ejj de szep volna😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amennyire bena elkurt rpg utanzatnak tunt ez a jatek felora utan,annyira hamar derult ki mekkorat tevedtem.Abbahagyhatatlan.
Igaz a skilleket meg szoknom kell,es a harcrendszert,de eddig a legjobb rpg 2013ban/iden.
A Collerctor's edition például jól néz ki.
Amúgy mennyi ütés kell neki mert egyszer próbáltam de nagyon nem ment :s.
Varázslóval kezdtem.. mert én már csak ilyen mazó vagyok.
Csak Steamen keresztül lehet megvenni? Mert nem igen találtam digitális verzión kívül mást 😊 Ajándékba adnám és jó lenne ha dobozos verziót tudnátok ajánlani.
Köszönöm
Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy :
Annál a küldetésnél vagyok (még nagyon az elején), mikor elmegyek egy városba és Gyíkemberek ostromolják a várost. Elsõ ott lévõ harc sikerült vagy 10 nekifutás után. 2. része már nehezebbnek tûnik. Van egy kristály a pályán ami az összes nyomoroncot felgyógyítja. 2. küldetésen folyik a víz 😊.
ha tudna nekem valaki segíteni azt megköszönném.
Üdv
Nekem , 15 str 14 courage, 13 agi
neki 15 str, 14 courage 12 agi
Cuccok nelkul, mindketten 8 attack, felveszem a fegyvert, neki 15 attack, nekem is 15.
Atlagban sebzek 10et egy 2D6+4 fegyverel 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Mentségünkre szóljon, hogy máshol is csak többnyire pozitivan beszélnek a játékról teljesen megérdemelten, szvsz.
Remélem ez egy olyan lökést ad a srácoknak, hogy lesz még ennek a játéknak folytatása.
Blackguards meglátásaim teszt formába öntve, ajánlott fogyasztás a benne linkelt elõzetessel
Kísértetiesen hasonló a véleményünk.
A hangulat , hangok/zenék, itemizáció a fejlödési rendszer és elsõsorban a harcrendszer mind-mind 10 pontos nálam.
Viszont a grafra és a storyra semmiképp se tudnék nyolc pontnál többet adni.
Egy gyenge kilencest kap tölem a játék, ilyen minöségû rpg még jöhet böven az idén és akkor jó kis évünk lesz.
"Balm of Healing: The target will be healed. The number of Vitality Points which the target receives depends on the level of the spell caster. However, the spell cannot provide more than the total Vitality."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a szerepjátékrendszer egy kicsit különbözik a megszokottól...
Amig nem tudsz triplát löni addig be kell érned avval ami van.
Majd a harmadik fejezetben lesz egy elf csaj trainer akitöl kapsz egy jó ijat is és ö tanitja a tripla lövést is.
A találathoz föleg pakolj a dexre és mindenre ami növeli a ranged attackot.
Persze ahogy tanulod a képeségeket ugy lesz egyre könnyebb de szerencsére azért lesz kihivás böven késöbb is.
Természetesen az se mindegy milyen kasztal indulsz de ez így szokott lenni.
Hamarosan nekiugrok a játéknak, úgyhogy teszem félre a Final Fantasy 13-at (megint), és a napi 1,5-2 órás adagommal egy hónap múlva már talán végzek is. Ugye jól emlékszem, hogy hard fokozaton ajánlod?