Blackguards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Egyszerüen nem ehhez vagy szokva a régi rpg-k mind ilyenek voltak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sárkánylovag
dE HÁT AZ EGÉSZ EGYSZERÛEN JÁTSZHATATLAN.
Úgy küzdöttem meg az öreg gladiátorral hogy egy mágussal dobott be Manapont nélkül...Ott szaladgáltam körbe körbe 20 körön át a dobozok körül hogy legyen végre manapontom.
Nem enged sehol pihenni a játék és mindenhol reménytelen helyzetekbe dob be.
Ez nem játék hanem küszködés.
Most berakott a krokodilos helyre de mire odaérek már nincs manapontom
eleve pénzt nem ad hogy vehet mana potionokat és úgy kell megküzdenem 8 óriás krokodillal akiket alig tudok sebezni s ha ellopnak 4 húst meghal a csaj.
Hát tök nonszensz...
Annyira örültem hogy év elején kijött kér RPG is , de úgy látszik ma az a trend hogy ne adjunk játékörömet hanem vérig szivassuk meg a játékosokat.
És ettõl várják el hogy legyen rangja a játéknak.
😞
Jó lenne ha kijönne már egy olyan RPG amiben lehet fejlõdni és élvezetes a játék, ne legyen könnyû de ne legyen folyton lehetetlen közeli !!!
Hardon nyomom, de azért meg lehet csinálni így is, néha a szerencse is számít. Ne mindig ugyanazt a taktikát erõltesd, érdemes egész máshogy nekiugrani, ha nem megy. Ez most az elsõ 3-as csomag (elsõ nap) vagy az utolsó? De szerintem az 1 gladiátoros napról beszélhetsz, a potionok miatt gondolom. Nekem az 7-8-9-es menettel volt gondom, azt többször (5-6-szor) újrakezdtem. Az elsõ két napra már nem emlékszem.
De talán ott is voltak ilyen gyógyító oszlopok, azokat érdemes mindig kihasználni és az utolsó ellenséget meghagyni, amíg fel nem gyógyítasz mindenkit fullra.
sárkánylovag
Nem tartom korrektnek a játékot.
Ugyanolyan beteg nehéz mint a Minght Magic X.
Úgy látszik idén csak hard fokozatú nehézségú RPG-ket adnak ki amivel elveszik az emberek kedvét a mûfajtól.
3. Gladiátoros pályán vagyok és nem tudom tovább csinálni.
Mire odaérek az embereim életereje már lent van erre megkapok egy ugyanolyan erõ csapatot mint én csak õk frissek és minden pósönnel fel vannak szerelve.
Ez konkrétan csalás...
Legalább engednék hogy minden menet után pihenhess.
Unfer
már rendbejöt
most már van értelme fojtatni, igy hogy jón a manna
thx a segítséget
HArcosoknak való armor blokkolja a mágiahasználatot. Mágusnak max bõrpáncél való.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

használni tudom õket csak a mannájukat nem tudom tölteni más módon csak ha potit itatok velük különben nem regenerálódik
vagy a túl nagy armor is okozhatja hogy nem töltõdik a manna ?
mer mindenkin a lehetõ legerõsebb van amit tudtam adni rájuk
dartonite
Ez valami bug lehet.Lesz a tortenetnek egy olyan resze ahol az egyik varazstudod nem tudja hasznalni a magikus kepessegeit egy darabig,de az hogy a csapatbol senki?Olyan nalam nem volt.
Dokihoz is rendszeresen vidd az embereid(ha a karakterek kepen latsz egy/ket karcolast akkor az azt jelenti hogy serultek),es utana kocsmaba pihenni.Esetleg probalj manapotit itatni veluk.Ja es NE adj rajuk heavy armort,mert az sem nekik valo.
Vegso esetben reload.
üdv all
lenen egy ojan problémám hogy túl vagyok a gladiátorosdin már jóal, de bejöt egy ojan gond hogy a varázslóim (mannája) nem regenerálódik
hiába irja azt hogy +1 (+2) astral regen / kör valahogy nem akar müködni és már egy jó ideje használhatatlan mind a 2 varázslóm emiatt
a kocsmákban meg hiába fizetel a pihenésért ott sem tölti vissza, csak az ÉP.
ez miért lehet ?
Yay!

Sikerült megcsinálnom a pályát. Az volt a gond, hogy a törpe harcosnál egy csontbunkó vagy mi volt ami magic damagénak számított, a kristályok pedig immunisak voltak rá. Nem csoda , hogy nem tudtam szétverni...

De sikerült , köszi skacok
DarkHorSe
Meglett az 5. emberen a gladiatoroktol. Kesobb fogok meg kapni valakit? Vagy lehet majd esetleg cserelgetni?

Swedish people are albino monkeys

köszi, azt hittem mindent megcsináltam pedig😞 Kor spear darabjairol valami listát tud valaki esetleg? 1 hiányzik😞 az alkímista küldit nem csináltam meg aki a kutat akarta kisajátítani, ott kaptam volna?
pl a dual 2-3 at egy mellekkuldetes vegen (valami assasinos) tudod megtanulni.. es van jo par trainer amit mellekkuldetessekel tudsz aktivalni csak.. erdemes a harmadik chapterben vegig csinalni oket.

Jo lenne ha lenne ebbol a jatekbol multis moka xcom mintajara.. ejj de szep volna😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Varázsló ebben a játékban pont a legerõsebb kaszt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon egyszerû. Õ nagyobbat dobott a kockával.

dartonite
Holisit.
Amennyire bena elkurt rpg utanzatnak tunt ez a jatek felora utan,annyira hamar derult ki mekkorat tevedtem.Abbahagyhatatlan.
Igaz a skilleket meg szoknom kell,es a harcrendszert,de eddig a legjobb rpg 2013ban/iden.
12 vagy 13 hit pont, úgyhogy nem sok, 1-2 ütés.
Szerintem csak németül van.
A Collerctor's edition például jól néz ki.
Köszi!

Amúgy mennyi ütés kell neki mert egyszer próbáltam de nagyon nem ment :s.
Varázslóval kezdtem.. mert én már csak ilyen mazó vagyok.
Hali!
Csak Steamen keresztül lehet megvenni? Mert nem igen találtam digitális verzión kívül mást 😊 Ajándékba adnám és jó lenne ha dobozos verziót tudnátok ajánlani.
Köszönöm
wedge31
Törd össze a kristályt / sok ilyen pálya lesz még /

Szevasztok!

Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy :

Annál a küldetésnél vagyok (még nagyon az elején), mikor elmegyek egy városba és Gyíkemberek ostromolják a várost. Elsõ ott lévõ harc sikerült vagy 10 nekifutás után. 2. része már nehezebbnek tûnik. Van egy kristály a pályán ami az összes nyomoroncot felgyógyítja. 2. küldetésen folyik a víz 😊.
ha tudna nekem valaki segíteni azt megköszönném.

Üdv
DarkHorSe
Ahh nem ertem ezt a jatekot, a torpe 1 kezes baltaval tobbet sebez mint en 2 kezes kardal. Pedig jobbak a statjaim is, nem birom felfogni ennek a mukodeset 😄

Nekem , 15 str 14 courage, 13 agi
neki 15 str, 14 courage 12 agi

Cuccok nelkul, mindketten 8 attack, felveszem a fegyvert, neki 15 attack, nekem is 15.

Atlagban sebzek 10et egy 2D6+4 fegyverel 😄

jarlaxxe
Lesz még egypár ne aggódj.

DarkHorSe
Miert nem birom teljesen jobbra huzni a fegyvernel azt a csuszkat? Hiaba huzom oda, nem menti el es visszaall kozepre. Pedig vegre talaltam egy ket kezes kardot 😄

DarkHorSe
En chapter 1et vegeztem ki ma, eddig 0 db ketkezes kardot talaltam a jatekban 😄 Chapter 2bol vissza lehet majd menni 1be?

rengeteg skillhez nem találtam trainert chapter 5-ig (pl dual wield 2-3) ez normális vagy valamit benéztem? A nyílvesszõk is elfogytak az összes vendortól, pedig csak egy karakterem használ íjat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legjobban az arenaban az szivatott meg amikor a zaszlo kore kellet gyulni es folyamatosan jottek a fold alol a bogarak plusz szuk jaratokon lehetett csak kozlekedni... vagy 3 szori nekifutasra egy ora volt

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

jarlaxxe
Lesz még szívatós pálya, a Chapter3 arénájában két pályát is többször vissza kelett töltenem mire sikerült megcsinálni.

Ok, nyomom hardon, még Chapter1-ben vagyok. Változó a nehézség, a dwarf games, meg a baroness mentés egy "kicsit" szívatósabb volt. De nagyon élvezem, jók a pályák, a szerepjátékrendszert is jól portolták. Nekik kellene/kellett volna Realms of Arkania folytatást, vagy remake-t csinálni.
wedge31
Teljesen rendben van a teszted...<#eljen>

Mentségünkre szóljon, hogy máshol is csak többnyire pozitivan beszélnek a játékról teljesen megérdemelten, szvsz.
Remélem ez egy olyan lökést ad a srácoknak, hogy lesz még ennek a játéknak folytatása.

Visszatértem a játékhoz megjelenés után és a végsõ létszám 5.

Szia Alregem! <#nevetes1>

Blackguards meglátásaim teszt formába öntve, ajánlott fogyasztás a benne linkelt elõzetessel

Kísértetiesen hasonló a véleményünk.

wedge31
Végére értem 45h alatt és azt kell mondjam, hogy az utobbi egy évben evvel az rpg-vel szórakoztam a legjobban.
A hangulat , hangok/zenék, itemizáció a fejlödési rendszer és elsõsorban a harcrendszer mind-mind 10 pontos nálam.
Viszont a grafra és a storyra semmiképp se tudnék nyolc pontnál többet adni.

Egy gyenge kilencest kap tölem a játék, ilyen minöségû rpg még jöhet böven az idén és akkor jó kis évünk lesz.

Jakuza1
Toolbart a guin nem lehet mozgatni azaz mashova tenni ?

Ja, én is korábban vettem, a legjobb early acces vétel. Nálam 2013-ban az év játéka lett volna, ha az élvezet faktort nézzük. Idén azért lehet pár komoly versenytárs.
Jó, akkor folytatom az elkezdett harcosommal.
Azt hiszem 4 fõ a max vagy 5.

Mire számítson az ember, hányan leszünk majd a partyban?
na rájöttem, ki volt rakva toolbarra a rank 1, no de ki kell rakni a rank 2,3-at i,s nem automatikusan a nagyobbat castolja 😊
köszi, Chapter 2-ben vagyok 14-es a healing nekem az a 10 nagyon kevésnek tûnik.
Meg egy ilyet találtam:
"Balm of Healing: The target will be healed. The number of Vitality Points which the target receives depends on the level of the spell caster. However, the spell cannot provide more than the total Vitality."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még nem kezdtem el vele játszani, de nincs valami modifier, amivel növelheted az erõsségét a varázslat elsütésekor? Meg azt hiszem 4szintenként nõ eggyel. Legalábbis a régebbi Drakensang játékokban talán így volt.
Ez a szerepjátékrendszer egy kicsit különbözik a megszokottól...
sziasztok, az mitõl lehet hogy a balm of healing spell már 14-es (rank3) és még mindig csak 10HP-t tölt vissza?
wedge31
Az ijász az elején gyenge de a harmadik fejezetöl nagyon erõs lesz
Amig nem tudsz triplát löni addig be kell érned avval ami van.
Majd a harmadik fejezetben lesz egy elf csaj trainer akitöl kapsz egy jó ijat is és ö tanitja a tripla lövést is.
A találathoz föleg pakolj a dexre és mindenre ami növeli a ranged attackot.

jarlaxxe
Hát hunterral cumizok itt az elsõ chapterban, kb minden ötödik lövésem talál és az is alig sebez.

wedge31
Csak ha bírod a gyürödést mert hardon van kihívás az elején.
Persze ahogy tanulod a képeségeket ugy lesz egyre könnyebb de szerencsére azért lesz kihivás böven késöbb is.
Természetesen az se mindegy milyen kasztal indulsz de ez így szokott lenni.

Ez a csapat tényleg megbízhatóan csinálta a dolgokat.
Hamarosan nekiugrok a játéknak, úgyhogy teszem félre a Final Fantasy 13-at (megint), és a napi 1,5-2 órás adagommal egy hónap múlva már talán végzek is. Ugye jól emlékszem, hogy hard fokozaton ajánlod?
jarlaxxe
Van olyan ea ami nem éri meg mert csak idegeskedsz vele a sok bug miatt A Blackguards és a Grim Dawn viszont nagyon megéri/megérte early access megvenni mert már béta állapotban is teljesen élvezhetöek.

wedge31
És még mondja valaki, hogy nem éri meg early access vásárolni / ha jól emlékszem 20 euró körül vettem novemberben /

Ma este akkor nekiugrok az ötödik fejezetnek is.