6
Battle Worlds: Kronos
 • Lysandus
  #6
  Ja, most jutott eszembe, hogy az első misszió eleje a tutorial. :-) De néhány kör és kapod az egységeket. Aztán megint...
 • Lysandus
  #5
  Hagyd a fenébe a tutorialt, az első misszióban bőven ki tudod tanulni! Azt a néhány különbséget, ami más mint a Battle Isle. :-)
 • Renegade
  #4
  Na, futok vele még egy karikát, első blikre nekem fura volt (tutorialban kóvályogni egy felderítővel). :)
 • Lysandus
  #3
  Nem rossz ez a game, van benne kihívás. Az AI nem hülye, nem árt észnél lenni. Viszont, ha észnél van az ember, szépen tud haladni, jó nagy csatákat lehet vívni. Minden percét élvezni.

  A második térképen a tankokat és lassúbb nehéz járműveket fel kell pakolni a teherautókra, mert úgy kétszer olyan gyorsan lehet haladni.
 • Lysandus
  #2
  A játékra egyébként Renegade hívta fel a figyelmet az Űrstratégiák topikban. Köszönet érte!
 • Lysandus
  #1
  Nem lett ez rossz játék, már annak, aki szerette a Battle Isle sorozatot, és abból is az első három részt. Körökre osztott stratégia, hatszögekre osztott térképen. Földi, légi és vízi járművekkel lehet csatázni. Ugyanúgy mint a Panzer Generalban, csak ugye a Battle Isle 1991-ben jött ki, a PG 1994-ben. És a PG II. világháborús, a BI pedig sci-fi alapokon nyugodott.

  Apróbb eltérések vannak a nagy elődhöz képest, de akinek még rémlik a Battle Isle vagy a Panzer General irányítása, rögtön átlátja az egészet. Nem véletlen, hogy a régi legendás játék Battle Isle volt, ennek a neve pedig Battle Worlds(: Kronos). Hivatalos oldal:

  Battle Worlds: Kronos

  Szerintem jó, az első küldit megcsináltam a kampányból, ha valakinek van jó tippje, hogy merre induljak a másodikban, akkor ne tartsa magában!