Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna engem se tisztelnek meg invite-el pedig a bejelentès utàn màr jelentkeztem is ez van. Januàr körül ugy voltam vele h ősszel min zàrt bèta...de ezt a tempot nèzve mèg leg 1èv amig jàtszhatok vele.
FeartheBeard#2876
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"If you have Tech Alpha access and are up to the challenge, all you’ll need to do is to reach Player Level 20 in Heroes of the Storm between Tuesday, October 7 and Tuesday, November 18, 2014. Upon doing so, you’ll be automatically entered into a random drawing, in which thousands of lucky players will be selected to invite all of their regional Battle Tag and Real ID friends to join them in Technical Alpha testing!"
Előre is köszönöm ha van ilyen, nagyon szeretnék bekerülni 😊
Utoljára szerkesztette: SkunkliX, 2014.10.11. 15:11:50
Elég sok magyar játékost is behívtak már az alfába.
Wipe pedig még biztosan lesz. Jelenleg alfa és még egy fél évig a bétával (ha nem egy évig, Blizzard nem szokott sietni) is elszórakoznak majd. És amíg nem lesz publik mindenki számára, addig bárki összegyűjtheti az összes hőst a játékban. Launchkor eléggé nagy előnnyel indulna az a játékos, akinek már minden hőse megvan.
Ilyet tuti nem fog hagyni a Blizzard, szóval annyira nem kell még ráfeküdni erre a: "gyűjtsünk össze minden hőst" dologra.
Majd a publikus bétában valamikor 2015-ben...
De persze a kiválasztottaknak jó játékot és jó tesztelést!
Gyűjtsétek szorgosan a bugokat és javaslatokat a Blizzard-nak, hogy a pórnép a későbbiekben már jobb játékot kapjon a "kezébe".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.11. 14:19:26
Információk, skinek, artwork anyagok a link mögött.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.30. 19:49:06
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Na jó, ez ma már nem teljesen igaz, mert eléggé elmentek a srácok más irányba (de ugye másabb szelek fújtak a Vivendi égisze alatt, mint most az Activision alatt). Viszont elég megnézni a Heartstone-t. A többség kételkedve és negatívan fogadta, mikor bejelentették, mondták, hogy mi ez a fos?
Egész addig a kutya sem foglalkozott kártyajátékokkal, aztán megjelent a Heartstone és "felélénkült" a kártyajáték. Népszerűek lettek az ilyen játékok és a Blizzard játéka sem bukott meg - sőt jelenleg az egyik "legsikeresebb" játékuk. 20 millió játékossal büszkélkedhet.
A Heroes of the Storm-ot pedig már most nagy hype övezi, mind a Blizzard, mind a játékosok részéről. Megbukni biztosan nem fog, ezt a Blizzard is tudja. Ha tudnák, már rég lelőtték volna a projektet. Simán el fog férni a LoL és a DOTA 2 játékok mellett.
Én csak a community rész miatt aggódom. A LoL, DOTA 2, Smite és Dawnguard játékokat is az agyilag ovis szinten lévő játékosok rontják el. Gondolom itt is ugyanez lesz majd, úgyhogy a Solo játékot már most nem tudom ajánlani senkinek sem. <#idiota>#idiota>
Én már nagyon várom, már a 2011-es BlizzCon óta vágom a centit emiatt. Ugye akkor úgy jelentették be, hogy a SC2 Heart of the Swarm játékkal egy időben érkezhet ez a játék. De aztán nem jött ez össze, bár akkor még másabb néven futott a projekt (Blizzard Dota Allstars).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.20. 08:07:02
Ami nagy vízválasztó lesz , hogy az Esport világ mennyire fogja befogadni és a nép mennyire fogja élvezni a hozzá való cirkuszt, mondjuk blizzardék tuti csinálnak majd olyat neki, hogy belopja magát minden játékos szívébe.
Elsőnek nem árt tisztázni, hogy sem a LoL, sem a Dota nem volt a kezeim között, tehát szakértőnek semmiképpen sem mondanám magam. Jó pár meccset megnéztem, az ismerőseim hosszasan ecsetelték, hogy milyen csampik vannak (support, a tank, stb), mi a játék lényege. Tehát az alapokkal nagyjában tisztában vagyok, nem totál idegen a játék. (Természetesen eszem ágában sincs egyetlen aktív játékos tudásához mérni az enyémet.) Miért is ez a sok rizsa? Nos sem a LoL, sem a Dota nem fogott meg. Néztem, néztem, nagyon tetszett, de a szokásos hármasom mellé (Diablo, Hearthstone, GW2) valahogy sosem fért be, és valahogy egyik világa sem vonzott.
Aztán jött a HotS, ismerős karakterek, ikonok, képvilág, és elkezdtem nézni a videókat a játékról. (Force Strategy Gaming szinte összes ide vonatkozó videóját megnéztem.) Pár videó után már tudtam, hogy ez lesz az első moba a gépemen, egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne próbáljak ki egy demonhuntert, Lili-t vagy Nova-t. A hangok, az ikonok, mind mind ismerősek, a barbár, a doki skillje szintén. Szóval nálam ezért tuti befutó.
Amúgy szerintem esélyes, hogy a tortából tisztességes szeletet ki fog szelni magának a HotS. A Hearthstone nemrég átlépte a 20 millió regisztrált játékost. (Tiszta sor, hogy nem ennyi az aktív player.) Ha ezt is 20 millióan kipróbálják, és csak a tizede marad... Kizárt dolognak tartom, hogy annak akinek valamelyik Blizzardos játék eddig bejött, az ne próbálná ki ezt a játékot.
Ugyanakkor szerintem el fog férni a LoL és a Dota mellett szép csendben a harmadik helyen. Nekem biztos a kedvencem lesz 😊
Úgy tűnik sikerült betartaniuk a 2014-es év tavaszán tett ígéretüket: "ősszel érkezik a béta".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.19. 20:31:48
(Új skinekkel bővült a felhozatal!)
Új hősök:
Anub'arak (WarCraft)
Azmodan (Diablo)
Chen Stormstout (WarCraft)
ugyan az szerintem
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
leoric skeleton king-et is gondolom berakják majd
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve tovább bővültek a WarCraft Master skinek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)