4549
  • Mephike
    Legutóbb 2 hét után ütötték le Sylvát is.
    93Geri: A köv hős, akkor valószínűbb, hogy a Te (és az én) stílusom lesz inkább, a crusader tartósabb darabnak tűnik, és legalább olyan bájos lesz, mint Barbi :D
  • SLICK
    az új Herok mindig legalább 1-1,5 hónap után lesznek ingyenesen játszhatók. Mindig túlárazva kerülnek be gold tekintetében 15000 az induló ár és 1-2 hét múlva 10k. 9.99 Eur pedig a valós pénz értéke...
  • VladimirD
    Nah fene... meg lett itt kavarva a kaka. Eddig is csak éppen gyúrtam ETC-re, most meg mehetek az elejére melegíteni. Ma még nem játszottam, de kiváncsi leszek a piromániás hogyan bírja a max distance Azmo-t.

Kérdésem is lenne. eddig is úgy volt, hogy az új hero nem került be free-be? Illetve mindig is a legnagyobb áron került be?
  • antiqueA
    A Kael heroicok cd-je egy kissé alacsonynak tűnnek nekem.
  • antiqueA
    Majd Murky az octo-grabbel :)
  • 93Geri
    Neeeeeee utálom az üvegágyúkat, a masszív karakterek valók az én kezembe de olyan jók a papír assassinok óóóó valaki védjen meg :D :D :D
  • Mephike
    Az új mágus megvétele előtt javaslom, hogy nézzetek meg pár videót. Bár azt hiszem nem mondok nagy újdonságot ha azt állítom, hogy egy igazi glass cannon karaktert kaptunk.
  • TBTPumpa
    Június 2.-án érkezik a Release patch keretében (vagy előtte pár nappal). A mostani a public beta miatt érkezett + a srácok gyúrnak a hotfixek-re, hogy jövő héten (a publikus bétánál) minden zökkenőmentes legyen.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.13. 11:36:37
  • antiqueA
    Igaz lehet az, hogy jövő héten pedig jön Johanna? Ilyet hallottam...
  • TBTPumpa
    Órákon belül. US Stream-erek már játszanak vele.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.12. 21:55:36
  • Overburner
    Várhatóan mikor jön be Kael?
  • TBTPumpa
    Kael'thas Hero Week
  • karmacoma
    Sziasztok! Én csak annyit kérdeznék, csak nálam van olyan probléma, hogy 3-4-5. egérgombhoz nem tudok hozzárendelni semmit? Diablo 3 volt az uccsó Blizz játék amivel próbáltam ilyesmit, ott nem volt gond, szóval elvileg nem driver vagy egér hiba.
  • BillerKee
    Patch notes
  • Shep

1) TMVKF6-HFTD-MNKWTN-ZYPF-C492VV
    2) TTB4JT-8KCE-GXNYHH-XDJV-FPWCTM
    3) WTYZ7M-69KD-VBD8MK-BGFV-NC489D
    4) H9JY8H-BWZG-DDTRZR-CWEF-46H8WR
  • TBTPumpa
    Befutott a két TV reklám is:

• Me0w
    En jobban szeretem a master skint :)
  • antiqueA
    instant buy
  • SLICK
    végre Angelic Valla skin :3
  • ToCsEk
    holnaptól:

Li Li
    ETC
    Jaina
    Uther
    Sonya
    Sergeant Hammer (Unlocked Level 12)
    Thrall (Unlocked Level 15)
  • Overburner
    Prot Pala és Fire Mage Kael instabuy már csak a story miatt is :D
  • 93Geri
    VladimirD nem értem mire mondod, de az igaz hogy nagyon türelmes ember vagyok :D

antiqueA talán egy kicsit lehet. Tegnap ahogy olvastam kicsit felvettem a dolgot, de az igaz hogy részemről volt a félreértés. Szóval nem történt semmi. :)
  • ShaiHulud
    Weekly Sale Items for May 11 – 18, 2015
    Falstad -- Sale Price: 4.19 EUR - 3.19 GBP
    Storm Lord Falstad Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
    Angelic Valla Skin -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
  • antiqueA
    Úgy érted kissé offenzív lettem volna? Ha igen, elnézést kérek.
  • VladimirD
    Gondolatban küldtem Neked egy kiscicás képet vagy valami ilyesmit. Csodálom a türelmedet.
  • 93Geri
    Itt megnézheted
    Utoljára szerkesztette: 93Geri, 2015.05.10. 03:42:58
  • ShaiHulud
    az azert latod hogy ezek nem a valos ertekek? ha megnezed level 6 es 7500 hpja van:d spelleket meg jo lett volna ha mutatja mit irnak :(
  • 93Geri
    Köszönöm, nagyon kedves vagy. Nekem alapból az eu-sat hozta be és én naívan azt hittem hogy ugyan olyan mint az us, viszont miután megnéztem a linked rájöttem hogy nem. Így viszont az us-es verzióban már könnyedén elboldogulok és megtalálom ami nekem kell. Kössz még egyszer, jó játékot.
  • TBTPumpa

Röviden, mindkettő mocsok OP. Casual játékosoknak ideális lesz!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 21:44:00
  • antiqueA
    Most komoly ez a kérdés? Vettél már fáradtságot arra, hogy körülnézz a hivatalos fórumon? Mert szerintem eléggé egyértelműen témákra van bontva és igen könnyűnek vélem a megfelelő topic megtalálását. Egyébként azt sem értem, hogyan vársz konkrét javaslatot, ha még azt sem írtad le, hogy milyen témakörben van észrevételed.
  • 93Geri
    Ha van valamilyen meglátásom a játékkal kapcsolatban amit szeretnék a fejlesztőkkel megosztani, azt a (gondolom nyilván a hivatalos forumon, de azon belül....) hol tudom megtenni??
  • ShaiHulud
    aimert jo, mert barmelyik lanen tud xp-t soakolni, ha az ures lanen symbiotazik egy miniont pl. tudja a bogaraival pusholni adott lanet, teamfightbokban eleg jol tudja buffolni a nagy basic attacku hero tarsait, vagy pl ilidanra ramaszva nagyon imbava tudja tenni ilit a +25% attack speed buffjaval, kozben damagelni is tud es healelni is meg shieldeni ilidant. ultijaval meg vagy uberpusholni tud lanet, vagy a clonnal is tud meglepetest okozni, ha jo herot clonozik es jatszani is tud vele. na meg ott a backdoorozas ami vegulis mar mindegy mert nerfelik.
  • SLICK
    van több build variáció is vele, rajtad áll melyiket használod...
    Én eddig leginkább csak egy buildet próbáltam ki, az pedig úgy nézett ki, hogy a Locustokat talenteltem, meg a Mine-okat, hogy nagyobb dmg-et toljanak, amikor belerohan valaki, bár ez rizikós, mert ugye aoe-val hamar kiiktathatók a Mine-ok, anélkül, hogy látná is az ellenfél.
    A Locustok egész jól sebeznek és olyan távolról képesek lőni a tornyokat, hogy azok nem tudnak visszalőni. Tehát kényelmesen tudnak előrehaladni.
    Ultinak a Monstrosity-t szoktam használni. Mobokat ölve növekszik a HP-ja, + megszűnik az idő korlát amíg használható, szintén rá tudsz mászni és irányíthatod... q/w-vel tolod a dmg-et de az ő alap dmg-e is elég nagy, volt hogy két Herot is levadásztam vele

Összetett karakter és több helyre is figyelned kell, főleg a fightok miatt, hogy ne hagyd cserben a társakat.
    Amúgy youtube-on nézz guide videókat róla, én is azokat néztem eleinte
  • VladimirD
    Biztos tuti menet volt, biztos vagyok benne, hogy kijátszotta a hero-t aki használta. Tuti menet volt.

Ugyan akkor (had lehessek, de tényleg a kezdő noob), még mindig nem tudom/nem értem miért jó egy csapatban. Jó persze, TRY-ban ki tudom próbálni, ez über, de attól, hogy én egyedül talantelek, attól még nem fogok rájönni az erösségeire.
  • TBTPumpa
    De elég. Azt hittem ez valami Ranked jutalom lesz, de nem. Valóban elég a LVL12-t elérni május 19-ig!
    "This card back cannot currently be obtained, but you can start leveling to 12 on Heroes if you have beta access. If you don't have access, open beta will be starting on May 19th."

Viszont fájdalmas olvasni a hozzászólásokat...
    "Utálom a mobákat, de ezért a hátlapért végig afkolok minden meccset. Annyit megér."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 13:23:33
  • Thomasovics
    nem elég csak Szintben ?
  • TBTPumpa
    Rank 50 van, arról kell eljutnod Rank 12-re. Nem lesz egyszerű, sem rövid, hála az új és orosz játékosok sokaságának.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.09. 11:52:55
  • SLICK
    tegnap haveromék 3/2-ben játszottak, az egyikük Abathurral volt. Kicsit elszúrták a végét és feljött az ellenfél. A többiek mind meghaltak, de Abathurra nem figyeltek és egyedül behozta a meccset. Én nagyon szeretem azt a karaktert, csak félek vele játszani, mert tényleg felállás és map függő a dolog, hogy mennyire hasznos tud lenni...
  • Shep
    Sok idő itt elérni a 12-es szintet? Tetszik az a HS hátlap ami jár érte, de a játék úgy igazán nem hoz lázba de ha 12-re viszonylag gyorsan el lehet jutni belekezdenék.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.09. 09:58:22
  • Me0w
    Maptol es csapattol is fugg. Rankedben, magasabb szinten dontoen nem hasznaljak az altalad emlitett 4v5 szituacio miatt. Viszont alacsonyabb rankokban es QMben fun tud lenni. Az erossege, hogy barmelyik karakter tudod segiteni a mapen, attol fuggoen, hogy milyen agra koncentralsz a talentelesnel, lehet eros damage dealer vagy healer is. Tud backdorozni a locust swarmmal + az esernyovel :), es kicsit mas jatekelmeny mint a tobbi karakter. Shopban a Try-ra kattintva kiprobalhatod, mint barmely mas karaktert is.