10
 • BRobee
  #10
  Ja igen, így azért érthető. Csak azért írtam, mert nekem hatalmas pozitív csalódás volt, hogy mit tud a GPS-e.. Azóta csak azt használom, hiába van külön erre pdam :)
 • adamsones
  #9
  Nekem volt egy pár telóm Androidos is Iphone is, de WP8 a legjobb nekem eddig. Lumia Nokiák pedig nagyon jók árban és ráadásul nagyon szépek. Én csak ajánlani tudom őket. Ja és használható szép alkalmazások vannak rá. GPS-e is tök jó nagyon gyorsan talál műholdakat és pontos.
 • TomecK
  #8
  *telóhoz
 • TomecK
  #7
  Az lemaradt, hogy az Androidos tolóhoz van kocsiba, meg motorra konzolom, a nokiához még nincs.

  Valamint tényleg jó a HereDrive, de iGO nekem sokkal szimpibb, lehet csak megszokás kérdése.
 • BRobee
  #6
  Egyetértek. Az összes androidos haverom azt mondta a wp váltásomkor, hogy na majd beszéljünk pár hónap múlva, mikor belakod a telefont... Ez is fagyni fog, laggolni és ki akarod majd dobni a szemétbe.. Hát nem jött be ;)
 • BRobee
  #5
  Na ezt nem értem. Megtartod az androidot GPS-nek? Hisz a Nokia GPS-e verhetetlen! Gyorsaságban, használhatóságban, mindenben. cakk-pakk. Elveszel feleségül egy 20 éves dögös csajt, de megtartod a lelakott 40-est egy egy kósza numerára? :D
 • TomecK
  #4
  Kimondtad a varázsszót, kikapcsoltál minden animációt, nincs élő háttered, és persze letöröltél róla egy csomó alap szemét appot. Na ez az amiben más a WP8, itt nagyon szép animációk vannak (mondjuk minek?), elő csempék, és még emellett gyors is. Ja és alapból rajta lévő appok mindegyikét használom. (Office, Heredrive, Heremaps, Outlook, stb...).

  Androiddal elég sok macerám volt, pedig azt is szerettem és próbáltam minél használhatóbbá tenni. Én is kikapcsoltam animációkat, nem volt élő háttér, sőt még nem is volt csak 1 home screen-em, hogy ne egyen az se memóriát. A vége az lett, hogy 4-5 havonta raktam újra a rendszert, mert 2 naponta fagyott, vagy nem akart hívást kezdeményezni.

  Mindezt úgy, hogy nem volt rajta se játék, se semmi felesleges APP, csak 1 db iGO, meg asszem google drive.

  Szerettem én az Androidot, de még a mostani (4-től felfele) Androidokat is bughalmaznak látom.

  Az elmúlt 1 hónapban 150 db Galaxy Tab-ot (legújabbat) programoztam fel a Terror Háza múzeumnak, ekkor nálam is volt egy darabig az egyik. A gyári tableten a gyári android képes volt 2x-er megfagyni 1 hét leforgása alatt. 1x-er youtube nézés közben, 1x-er meg PDF megnyitásakor.
 • zola2000
  #3
  Egy olcsó android telefonom van (1x1ghz, 512mega ram), kb el sem tudom képzelni hogy lehetne gyorsabb ... persze nincs élő hátterem, animációkat kikapcsoltam meg nincs agyontelepítve mindennel (sőt a gyári appokat is törölgettem ami nem kell).
 • TomecK
  #2
  Én kb. 1 hónapja vettem egy 520-at, a kedvező ára miatt. Eddig nem volt semmi gondom vele. Jó a kijelző, jó a WP8, valamint stabil és gyors is. Ennek ellenére tényleg baromi jó ára volt. Anyaghasználata tetszik, bejön a forma is. Ennek ellenére, megtartottam régi Motorola Defy-met is GPS-nek,(iGO sajnos nincs WP8-ra).

  Én mondjuk nem használom másra csak e-mail/net/telfonálás néha 1-1 kép készítés, ha épp nincs nálam a DSLR. Így szerintem WP8 sokkal használhatóbb és gyorsabb mint Android.
 • M0RN1NGST4R
  #1
  mintha csak az xperia p lenne