Nem picit, hanem sokkal drágábban ugyanazt! Szerintem hülyeség alsó kategóriában használhatatlan samsungot venni (a sony még elmegy) mikor a zte-huawei jól használható okostelefont ad ugyanannyiért.
Inquisitor#3
Mert ha egy török shopból rendelsz, akkor ő nem kisker áron és a saját hazai áfájával adja? :)
Amúgy megnéztem, nekem a magas hazai áfa és a vám NEM magyarázza a röpke 2.5x-es árat amiért itthon árulják ezeket.
Nevezett olcsó ZTE négymagosok meg most 119.90-be fájnak, van MTK is és Qualcomm is ennyiért, persze utóbbi régebbi négymagos, meg 852-es felbontású kijelző ... de 200 körül már 720p van, 300 körül meg full HD 5-6(!) colos phabletek.
nimfas#2
Számold ki, egy 150-200 USD-s olcsó 4 magos kínai telót behozol az országba hivatalosan... áfa, vám... nagyker árrés, kisker árrés... és máris 3-400 USD... akkor már vesznek az emberek egy Samsungot, Sony-t ha picit drágábban is.
Így marad a személyenkénti "import" ;-)
Inquisitor#1
Nem értem az európai piacra a halál olcsó négy magosokat (MTK és Qualcomm) miért nem hozzák be? Egy ZTE 967s vagy egy ZTE Nubia ráadásul sokkal szebb is.