10
  • zetortraktor
    Nem érdekesebb, mint egy esztergályosról és családjáról, agy könyvelőről és családjáról szóló. Semmit nem mond a sztoriról, a karakterekről, szóval semmi sem kelti fel az ember figyelmét.
  • Magiszter
    Azért Neil Patrick Harris-t nehéz lesz kiváltani mással. Nekem az ő poénjai vitték a sorozatot. Nem csak a karaktere volt jól eltalált, de a karakter megformálása is csillagos ötös.
  • Project Hydro
    "egy cipőbolti eladó és családjának története"
    Őszintén? Szerintem ez nem hangzik unalmasan első hallásra sem. :D
  • Szefmester
    A Szex és New York nem ilyesmi alappal rendelkezett? Csak McLarens nélkül, Barny nélkül...
  • zetortraktor
    Nocsak, ebből már ki is találtad, hogy sírva röhögős poénok lesznek-e benne, vagy olyanok, amiken el sem lehet mosolyogni?

(De nem hangzott unalmasan az, hogy egy pasi mesél a feleségével való találkozásról, vagy hogy hat barát egymás mellett lakik, vagy egy cipőbolti eladó és családjának története? Persze, hogy szinte minden unalmas egy mondatból ítélve.)
  • sempron07
    Én előbb megnézem és utána alkotok véleményt. ;)
    Bár ENGEM SE kérdezett senki!
  • Sippie
    "A csavar, hogy ezúttal egy női karakter lenne a sztori középpontjában, az ő kalandozásainak krónikáját látnánk."

már most unalmasnak hangzik
  • Celebrau
    Nem kell megmagyarázniuk semmit, mert arról szó sem volt, hogy egy azon időben járt oda a két társaság. A HIMYM csapat az elmúlt 9 évben járt, aztán majd az évad végén mindenki életében bekövetkező hirtelen változás miatt búcsút vesznek a McLaren's-től, s így felszabadul az asztal, amire a HIMYF csapat azonnal lecsap és jár majd oda a következő 9 évben... Akár lehetne is ugyanaz a záró-nyitó jelenet.
  • Grodt
    Azért a McLaren's nehogy már benne legyen, ha szeretjük a helyet, ha nem. Azt elég nehéz lenne megmagyarázni, h 9 évig egy helyre jár a két társaság, és nem is ismerik egymást...
    Egyébként örülnék neki, bár egy kicsit félek, hogy mit tudnának kihozni.
  • StoneCold7
    Húú micsoda ötlet beszarás...