10
-
zetortraktor #10 Nem érdekesebb, mint egy esztergályosról és családjáról, agy könyvelőről és családjáról szóló. Semmit nem mond a sztoriról, a karakterekről, szóval semmi sem kelti fel az ember figyelmét. -
#9 Azért Neil Patrick Harris-t nehéz lesz kiváltani mással. Nekem az ő poénjai vitték a sorozatot. Nem csak a karaktere volt jól eltalált, de a karakter megformálása is csillagos ötös.
-
Project Hydro #8 "egy cipőbolti eladó és családjának története"
Őszintén? Szerintem ez nem hangzik unalmasan első hallásra sem. :D -
Szefmester #7 A Szex és New York nem ilyesmi alappal rendelkezett? Csak McLarens nélkül, Barny nélkül... -
zetortraktor #6 Nocsak, ebből már ki is találtad, hogy sírva röhögős poénok lesznek-e benne, vagy olyanok, amiken el sem lehet mosolyogni?
(De nem hangzott unalmasan az, hogy egy pasi mesél a feleségével való találkozásról, vagy hogy hat barát egymás mellett lakik, vagy egy cipőbolti eladó és családjának története? Persze, hogy szinte minden unalmas egy mondatból ítélve.) -
sempron07 #5 Én előbb megnézem és utána alkotok véleményt. ;)
Bár ENGEM SE kérdezett senki! -
#4 "A csavar, hogy ezúttal egy női karakter lenne a sztori középpontjában, az ő kalandozásainak krónikáját látnánk."
már most unalmasnak hangzik -
Celebrau #3 Nem kell megmagyarázniuk semmit, mert arról szó sem volt, hogy egy azon időben járt oda a két társaság. A HIMYM csapat az elmúlt 9 évben járt, aztán majd az évad végén mindenki életében bekövetkező hirtelen változás miatt búcsút vesznek a McLaren's-től, s így felszabadul az asztal, amire a HIMYF csapat azonnal lecsap és jár majd oda a következő 9 évben... Akár lehetne is ugyanaz a záró-nyitó jelenet. -
Grodt #2 Azért a McLaren's nehogy már benne legyen, ha szeretjük a helyet, ha nem. Azt elég nehéz lenne megmagyarázni, h 9 évig egy helyre jár a két társaság, és nem is ismerik egymást...
Egyébként örülnék neki, bár egy kicsit félek, hogy mit tudnának kihozni. -
StoneCold7 #1 Húú micsoda ötlet beszarás...