Az Így jártam anyátokkal után jöhet az Így jártam apátokkal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem érdekesebb, mint egy esztergályosról és családjáról, agy könyvelõrõl és családjáról szóló. Semmit nem mond a sztoriról, a karakterekrõl, szóval semmi sem kelti fel az ember figyelmét.
Magiszter
Azért Neil Patrick Harris-t nehéz lesz kiváltani mással. Nekem az õ poénjai vitték a sorozatot. Nem csak a karaktere volt jól eltalált, de a karakter megformálása is csillagos ötös.

"egy cipõbolti eladó és családjának története"
Õszintén? Szerintem ez nem hangzik unalmasan elsõ hallásra sem. 😄

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

A Szex és New York nem ilyesmi alappal rendelkezett? Csak McLarens nélkül, Barny nélkül...
Nocsak, ebbõl már ki is találtad, hogy sírva röhögõs poénok lesznek-e benne, vagy olyanok, amiken el sem lehet mosolyogni?

(De nem hangzott unalmasan az, hogy egy pasi mesél a feleségével való találkozásról, vagy hogy hat barát egymás mellett lakik, vagy egy cipõbolti eladó és családjának története? Persze, hogy szinte minden unalmas egy mondatból ítélve.)
Én elõbb megnézem és utána alkotok véleményt. 😉
Bár ENGEM SE kérdezett senki!
Sippie
"A csavar, hogy ezúttal egy nõi karakter lenne a sztori középpontjában, az õ kalandozásainak krónikáját látnánk."

már most unalmasnak hangzik
Nem kell megmagyarázniuk semmit, mert arról szó sem volt, hogy egy azon idõben járt oda a két társaság. A HIMYM csapat az elmúlt 9 évben járt, aztán majd az évad végén mindenki életében bekövetkezõ hirtelen változás miatt búcsút vesznek a McLaren's-tõl, s így felszabadul az asztal, amire a HIMYF csapat azonnal lecsap és jár majd oda a következõ 9 évben... Akár lehetne is ugyanaz a záró-nyitó jelenet.
Azért a McLaren's nehogy már benne legyen, ha szeretjük a helyet, ha nem. Azt elég nehéz lenne megmagyarázni, h 9 évig egy helyre jár a két társaság, és nem is ismerik egymást...
Egyébként örülnék neki, bár egy kicsit félek, hogy mit tudnának kihozni.
Húú micsoda ötlet beszarás...