3
  • Inquisitor
    #3
    Eddig már mindenkinek volt valami Linux alapú rendszere (Nokia, LG, Samsung, stb.) és mind befuccsoltak vele, ezért volt mindenki szkeptikus az Androiddal anno. Most meg elég nagy erőbedobás kellene az iOS/Android piac visszahódításához.

    Persze az iOS óta azért akar mindenki saját OS-t, mert tudják, hogy a Market nagyobb biznisz, mint maga a készülék ... ettől meg Androidnál elesnek a gyártók.
  • Bigfoot75
    #2
    Remélni persze lehet, de szinte biztos, hogy nem fog elterjedni. A samsung se azért csinálja szerintem, inkább csak biztosítékként. Az meg megér évi pár mio dollárt.

    Ahhoz, hogy az emberek tömegesen váltsanak, egyrészt kell egy oprendszer ami SOKKAL jobb mint a mostaniak, másrészt megfelelő tartalom is kell mögé.

    A gáz az, hogy a mostani oprendszerek már ELÉG jók, és nincs nagy különbség közöttük (persze, hogy van, de nem az a helyzet, mint az elso iPhone idején 1 használható rendszer, a többi hulladék)
    Plusz valahogy rá kell venni az összes fejlesztőt, hogy a tizenre is fejlesszenek appot. Ez a MIcrosoftnak is csak évek alatt, kínkeservesen sikerül, lehet hogy talán sosem fog.
    Így meg ki fog váltani egy olyan táblára / telefonra, ami fizikailag tökolyan mint az összes többi, az op-rendszere nem sokkal jobb és alig van rá app...

    Szomorú, de ez van. Mondjuk, ha android appok futtathatóak lesznek rá, akkor van esélye. De akkor meg minek? sokkal egyszerűbb egy launchert fejleszteni az android fölé, azt jól van, ott a lúzernek a "másmilyen" kinézet.

  • zola2000
    #1
    Remélem elterjed, az utóbbi idők botrányai után nagyon kell egy amerikán kívüli oprendszer.