7
  • duke
    #7
    Szerintem a legdurvabb az, hogy ezekhez a lehallgatasokhoz, a helyi titkosszolgalatok aszisztaltak. Vagy ugy, hogy megzsaroltak oket, vagy lefizettek, hogy adatokat szolgaltasanak az nsa-nek. Mert azt nem hiszem el, hogy 10 even at lehalgatjak valahol, a miniszterelnokot es a titkosszolgalat errol semmit sem tud. Ezek vagy teljesen idiotak, es akkor azonnal ki kell rugni az osszeset, vagy bortonbe zarni mindegyiket hazaarulasert. A helyi titkosszolgalatok, valoszinuleg pont ugy "nem tudtak" ezekrol a lehallgatasokrol, mint ahogy a titkos bortonokrol sem tudtak, Europa szerte.
  • Bren X
    #6
    Hü! Egy titkosszolgálat adatokat gyűjt! Ez mennyire új! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
  • muerte2
    #5
    A pápa, a bíborosok, az egyház és a Vatikán a legnagyobb gengszterek, nyilván lehallgatják őket. ...
  • nextman
    #4
    Szerintem sem uncsi. A nemetekkel meg az a baj, hogy ok nem gyarmatkent tekintenek am magukra:)
  • kjhun
    #3
    Ez, uncsi?? Legalább, lehull a lepel a piszkos dolgaikról, hadd tudja meg a nép. A pápát is lehallgatták meg a bíborosokat is. Merkel lehallgatását beismerték.
  • Vol Jin
    #2
    Orbán Viktort nem hallgatták le, ami abból derült ki, hogy Obama úgy beszélt hazánkról, hogy nagyon kedves miniszterelnökasszonyunk van. Megírta a hírcsárda.
  • Amergin
    #1
    Mindenünnen ez folyik, má' nagyon uncsi
    Legjobb lenne, ha innentől kezdve mindenki mindent kipostolna a fészre meg a tvitterre, hogy megkönnyítsük a megfigyelők munkáját. Egyébként meg köszönet a lehallgatóknak, mert segítenek "átláthatóbbá" tenni az emberek életét.
    A transzatlanti kapcsolatokban persze ez "nem hoz semmiféle változást", hiszen a saját gyarmatukat akkor hallgatják le, amikor csak akarják. Nehogy már a gyarmat döntse el, hogy a baráti amerika mikor hallgathatja le, jól is nézne már ki!
    A bizalom elősítéséhez csak annyit fűznék hozzá úgy pythonosan:
    "Jeluzsálem népe! Lóma a balátotok! Baláti gesztusként, ahogy ilyenkol szokásos, szabadon engedünk egy labot a böltönből. Melyik lab legyen?"