Moduláris telefont épít a Motorola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb 1 méter magasról ejtve is szétesik vagy betörik a kijelzõje(padlócsempén vagy betonon legalábbis nagy eséllyel). Vigyázni kell rá na. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja, jó kösz! Nem gondoltam erre, mivel butamobilt használok, tok nélkül. Am. nem kötözködésnek szántam, mert nyilván ha 10. rõl ejtem le a vasbeton lépcsõre, minden mobil széthullik. 😊
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Rakd tokba aztán kész.
Am. most is vannak olyan telefonok amik szétesnek ha leejted. Nyilván attól fühgg milyen felületre és milyen magasról.
Am. most is vannak olyan telefonok amik szétesnek ha leejted. Nyilván attól fühgg milyen felületre és milyen magasról.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
jójó, csak ha leesik nem hullik darabjaira?..
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Most meg komplett telefonnal ugyanez a szitu.
Ez is úgy fog mûködni,mint a számítógép fejlesztés...
2 évente vegyél új alaplapot,mert a gyártó így látja jónak!
2 évente vegyél új alaplapot,mert a gyártó így látja jónak!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tetszik az ötlet, végre valami használható és értelmes újdonság a vágódeszka méretû 200ezres fészbukozók között.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ez nagyjából az asztali PC modellje okos telefonra. Ott sem ingyen dolgozik az ASUS, mert csinál egy videokártyát.
Vág az eszed.. 😄 Csak pár fejlesztõ kapna ingyen készüléket, a többit a piac egésze szépen megvenné.
"A saját modullal jelentkezõk ugyanis a hivatalos árnál olcsóbban juthatnak majd hozzá a kész okostelefonhoz, a 100 legaktívabb résztevõ pedig ingyen példányt kapna - már amennyiben valóban sor kerül a megjelenésre."
Tehát, ingyen dolgoztatnák az embereket, nem "rossz" húzás...
Tehát, ingyen dolgoztatnák az embereket, nem "rossz" húzás...
felkaroltak a phoneblocks projektet, valoszinu beletoltak nehany milliot...
ez eros kooperacio es peldaerteku
lopas... az agyadat loptak meg lopotokkel 😄
ez eros kooperacio es peldaerteku
lopas... az agyadat loptak meg lopotokkel 😄
u dont have to listen anybody else but me
lopósok XD