12
  • Narxis
    A legtöbb 1 méter magasról ejtve is szétesik vagy betörik a kijelzője(padlócsempén vagy betonon legalábbis nagy eséllyel). Vigyázni kell rá na. :)
  • noland
    Ja, jó kösz! Nem gondoltam erre, mivel butamobilt használok, tok nélkül. Am. nem kötözködésnek szántam, mert nyilván ha 10. ről ejtem le a vasbeton lépcsőre, minden mobil széthullik. :)
  • Narxis
    Rakd tokba aztán kész.

Am. most is vannak olyan telefonok amik szétesnek ha leejted. Nyilván attól fühgg milyen felületre és milyen magasról.
  • noland
    jójó, csak ha leesik nem hullik darabjaira?..
  • Vol Jin
    Most meg komplett telefonnal ugyanez a szitu.
  • barret
    Ez is úgy fog működni,mint a számítógép fejlesztés...
    2 évente vegyél új alaplapot,mert a gyártó így látja jónak!
  • MaRee
    Tetszik az ötlet, végre valami használható és értelmes újdonság a vágódeszka méretű 200ezres fészbukozók között.
  • Vol Jin
    Ez nagyjából az asztali PC modellje okos telefonra. Ott sem ingyen dolgozik az ASUS, mert csinál egy videokártyát.
  • endrev
    Vág az eszed.. :D Csak pár fejlesztő kapna ingyen készüléket, a többit a piac egésze szépen megvenné.
  • Xellos999
    "A saját modullal jelentkezők ugyanis a hivatalos árnál olcsóbban juthatnak majd hozzá a kész okostelefonhoz, a 100 legaktívabb résztevő pedig ingyen példányt kapna - már amennyiben valóban sor kerül a megjelenésre."

Tehát, ingyen dolgoztatnák az embereket, nem "rossz" húzás...
  • VRSDM
    felkaroltak a phoneblocks projektet, valoszinu beletoltak nehany milliot...
    ez eros kooperacio es peldaerteku
    lopas... az agyadat loptak meg lopotokkel :D
  • Co1e
    lopósok XD