12
-
#12 A legtöbb 1 méter magasról ejtve is szétesik vagy betörik a kijelzője(padlócsempén vagy betonon legalábbis nagy eséllyel). Vigyázni kell rá na. :) -
noland #11 Ja, jó kösz! Nem gondoltam erre, mivel butamobilt használok, tok nélkül. Am. nem kötözködésnek szántam, mert nyilván ha 10. ről ejtem le a vasbeton lépcsőre, minden mobil széthullik. :) -
#10 Rakd tokba aztán kész.
Am. most is vannak olyan telefonok amik szétesnek ha leejted. Nyilván attól fühgg milyen felületre és milyen magasról. -
noland #9 jójó, csak ha leesik nem hullik darabjaira?.. -
Vol Jin #8 Most meg komplett telefonnal ugyanez a szitu. -
#7 Ez is úgy fog működni,mint a számítógép fejlesztés...
2 évente vegyél új alaplapot,mert a gyártó így látja jónak! -
MaRee #6 Tetszik az ötlet, végre valami használható és értelmes újdonság a vágódeszka méretű 200ezres fészbukozók között. -
Vol Jin #5 Ez nagyjából az asztali PC modellje okos telefonra. Ott sem ingyen dolgozik az ASUS, mert csinál egy videokártyát. -
endrev #4 Vág az eszed.. :D Csak pár fejlesztő kapna ingyen készüléket, a többit a piac egésze szépen megvenné. -
Xellos999 #3 "A saját modullal jelentkezők ugyanis a hivatalos árnál olcsóbban juthatnak majd hozzá a kész okostelefonhoz, a 100 legaktívabb résztevő pedig ingyen példányt kapna - már amennyiben valóban sor kerül a megjelenésre."
Tehát, ingyen dolgoztatnák az embereket, nem "rossz" húzás... -
#2 felkaroltak a phoneblocks projektet, valoszinu beletoltak nehany milliot...
ez eros kooperacio es peldaerteku
lopas... az agyadat loptak meg lopotokkel :D -
Co1e #1 lopósok XD