9
  • narumon
    #9
    Hehhe így vette meg annó az Exont Buffet. Minden hülye adta elfele a részvényeket egy balhé miatt, ő meg megnézte, hogy basszus csak a cég ingatlanjai többet érnek mint amit a részvények mutatnak így elkezdte felvásárolni halomra. A gond az, hogy a kisrészvényes csak egy papírt lát a részvényben és fuldoklik ha csökken az árfolyam pedig lehet, hogy olyankor kellene még tárazni belőle.
  • narumon
    #8
    Igen most sokkal jobban megy az olcsón-szart sajnos :(
  • Papichulo
    #7
    Egyébként jobb telefonokat és készülékeket kínál a LENOVO az Apple-nél.

    Nekem volt Lenovo telefonom. 2 honap alatt tonkrement. Igy ezt empirikus modon nem tudom alatamasztani. Sem pedig a vasarloi elegedettsegi felmeresekkel... :)
  • MsUser
    #6
    Hát igen a világon a legtöbb készüléket a LENOVO ad el verhetetlen ár-minőség aránnyal.
    Egyébként jobb telefonokat és készülékeket kínál a LENOVO az Apple-nél.
    Kicsit késve eszmélnek, hogy nem tarthat örökké a magas árkul-csal értékesítés, de majd az élet megtanítja az Apple-nak.
  • Zoliz
    #5
    Valoszinuleg nehany ev meg es lealdozik az Applenek, mert mar nem mukodik a "dragan jot" effektus a versenytarsak miatt. Sajnos alkotnia kell valamit, de nem fog tudni teljesen egyedit mar. Ilyen amikor egy monopolium megszunik.
  • Vol Jin
    #4
    A Sony meg a MS szintén tévés nagydobást tervez. Mármint saját szolgáltatást. Kábeltévé, tartalomszolgáltató, kölcsönző, online bolt kombót, ahol a konzol a setop-box. Na most a játék dolgot meg hagyjuk, mert az adott. Az okos óra meg ugye már van, de nem nagyon érdekel senkit.

    Ez így ilyen bullshitnek hangzik, mint Hitler csodafegyvere.
  • asgh
    #3
    Ezért nem érdekes egy átlagembernek egy adott cég részvényárfolyama, mert nem az aktuális állapotokat, de még csak nem is a trendeket jelzi hanem azt, hogy a befektetők mit gondolnak arról, hogy más befektetők mit gondolhatnak.
  • Cat #2
    A tőzsdei részvényárfolyam szempontjából a folyamatok iránya a lényeg. A részvények akkor emelkednek, ha a várható nyereség emelkedik. Namost ha minden marad a mostani helyzetben, akkor az csökkenni fog, szóval inkább eladni érdemes, akinek van, mint venni.
  • cloud.strife
    #1
    Nyereségük csökken, így már csak egy kisebb dömperbe lapátolják a pénzt.
    Annyi telefont, tabletet adnak el negyedévente amennyit más márka akár soha nem ad el egy, vagy több telefonnal. 33,8 millió iPhone/negyedév. Hihetetlen szám.