9
-
Ender Wiggin #9 Colombo és Magnum pont az a sorozat, mely teljesen időtálló. És a karakterek egybeforrtak a színészekkel. Semmi szükség nem lenne a modernizálásra. Colombo-t hagyni kéne békében nyugodni, Selleck viszont még nagyon is aktív. Inkább folytatás, mint reboot új színészekkel. -
nlght #8 Hehe, jöhet az új Űrgammák -
Papichulo #7 En amugy Twilight Zone vagy Lost in Space rebootot is ereznek. Vagy Raumpatrouille Orion... esetleg egy Pirx pilota feldolgozas :) -
Papichulo #6 Én Alfaholdbázis rebútot néznék szívesen!
Abbol tenylegesen terveztek is rebootot, de nagyon nagy lett a csend korulotte, valoszinuleg elhalt a project. A jo hir, hogy egesz jol oregedett a sorozat, ma sem tunik szornyunek. -
#5 Rebootolásnak álltalában nincs értelme, inkább nem kéne abbahagyni a jó sorozatokat (pl:Firefly, SGA (mi is van a gonosz asgardokkal?), de főleg SGU, 4400, stb...) És amit már egyszer rebootolnak, azt nem kéne elszúrni (lásd sorozatos Knight Rider sorozatok, amiből csak a 2008 Pilot-lett nagyon jó). -
PacsutaTibi #4 Pfff... Na még csak az kéne új Columbo, meg Magnum....
Számomra elképzelhetetlen Columbo Peter Falk (és Szabó Gyula magyarhangja) nélkül.
Miért nem tudnak újat kitalálni?? Miért kell a régi klasszikusokhoz nyúlni?? A Szupercsapat film is elment egy sima akciófilmnek, de egyáltalán nem volt benne az az "érzés" amit a sorozat megteremtett. Már nem is emlékszem mi volt benne a történet, csak a végén egy farmon csatáztak...
Megértem ha pl régi 60-70 ével ezelőtti fekete-fehér filmeket újragondolnak, (lásd pl Meseautó,Egybolond százat csinál, stb) hiszen az a kor még egészen más volt, máshogyan beszéltek, aki ma megnézi őket lehet néhány dolgot nem is értene, mert nem tudja mit jelent az a szó, vagy mi a törtélnemi háttér.
De azért könyörgöm a 80-as évekre ez nem annyira jellemző.
Az elmúlt pár évben nagyon rákaptam a régebbi filmekre (70-es, 80-as évek), főleg ezekre a francia vígjátékokra (Belmondó, Depardieu, Louis de Funes), számomre százszor, ezerszer nagyobb kikapcsolódást nyújt, mint a mostani amerikai klisékkel teli vígjátékok....
Úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek hogy tnézzetek régebbi filmeket, sorozatokat is!
A hideg is kiráz ettől a szótol hogy reboot...
Ha tényleg folytatás mint pl a Knight Rider vagy a Dallas esetében az rendben van, de ez az újrafeldolgozás...
-
god25 #3 SG-t akarok!! -
#2 Azt komálnám én is! -
#1 Én Alfaholdbázis rebútot néznék szívesen!
XD