2
-
#2 Low budget?
"A meglehetősen magas költségvetésű sorozat második szezonja valószínűleg jövő ősszel fog képernyőre kerülni,...""
Sajnos nem tartozom bele a célközönségbe, de azért meg szoktam nézni. Azt azért sajnálom, hogy Jason korábbi életéről egyáltalán nem esik szó. Mintha elfelejtette volna, hogy honnan jött. -
#1 Az a baj, hogy nagyon low budget az egész. Még az animációk csak-csak de, hogy a történet is néha erősen küzd a kihívásokkal az azért már durva. Reménykedtem, hogy kinövi azokat a betegségeket amikor mondjuk nagy bajban vannak és jön egy szereplő akitől nem vártuk volna és segít nekik. Ezt el lehet sütni 1-2 alkalommal de utána már csak az írók inkompetenciáját mutatja meg. A szereplők is faék egyszerűek. Míg a Merlinnél kb. 8-25 éves korosztályba lőném be a célközönséget addig itt inkább a 8-16 esetleg 8-18 lehet mert tényleg némelyik jelenet borzasztóan gagyi. Tudom, hogy a sorozatok topikba jókat írtam róla de elmúlt az újdonság varázsa és a mai rész után már nem tudok tovább várni, hogy legalább egy hangyányit komolyodjon a sorozat.