Folytatódhat a tévében az Atlantis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Low budget?
"A meglehetõsen magas költségvetésû sorozat második szezonja valószínûleg jövõ õsszel fog képernyõre kerülni,...""
Sajnos nem tartozom bele a célközönségbe, de azért meg szoktam nézni. Azt azért sajnálom, hogy Jason korábbi életérõl egyáltalán nem esik szó. Mintha elfelejtette volna, hogy honnan jött.
"A meglehetõsen magas költségvetésû sorozat második szezonja valószínûleg jövõ õsszel fog képernyõre kerülni,...""
Sajnos nem tartozom bele a célközönségbe, de azért meg szoktam nézni. Azt azért sajnálom, hogy Jason korábbi életérõl egyáltalán nem esik szó. Mintha elfelejtette volna, hogy honnan jött.
Az a baj, hogy nagyon low budget az egész. Még az animációk csak-csak de, hogy a történet is néha erõsen küzd a kihívásokkal az azért már durva. Reménykedtem, hogy kinövi azokat a betegségeket amikor mondjuk nagy bajban vannak és jön egy szereplõ akitõl nem vártuk volna és segít nekik. Ezt el lehet sütni 1-2 alkalommal de utána már csak az írók inkompetenciáját mutatja meg. A szereplõk is faék egyszerûek. Míg a Merlinnél kb. 8-25 éves korosztályba lõném be a célközönséget addig itt inkább a 8-16 esetleg 8-18 lehet mert tényleg némelyik jelenet borzasztóan gagyi. Tudom, hogy a sorozatok topikba jókat írtam róla de elmúlt az újdonság varázsa és a mai rész után már nem tudok tovább várni, hogy legalább egy hangyányit komolyodjon a sorozat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.