20
-
Playback76 #20 -
Playback76 #19 Nekem erről ez a film jut eszembe ;)
http://www.youtube.com/watch?v=jielwfSvcso -
#18 Komoly elhatározás: 2013-ban úgy döntenek, hogy 2022-től nem lesz mentolos cigi. Az lenne tényleg komoly lépés, ha minden dohányterméket betiltanának addigra.
Ha valaki akar füstölögni, menjen egy nagyváros legforgalmasabb útjain gyalog. Garantált a füst ott is :) -
Sajátvéleményem #17 Az EU-t ki fogja betiltani? Én soha nem dohányoztam, de sértőnek érzem bármilyen tiltást. Az EU parlament az anyjuktól tiltsa el a levegőt. -
Co1e #16 teljesen látszik hogy nem gondolják komolyan.. és ez is csak azt szolgálja h a dohány iparnak jó legyen.Ha tényleg azt szeretnék már holnaptól nem lehetne ;)
de igy.. 9év?XD -
nextman #15 Nyilvanvalo osszehasonlitasi alap az orszag, amiben elunk. Ehhez kepest kuzdenek komolyan.
Bar nyilvan az is nezopont kerdese, hogy problema -e, ha ejjel az utcan atvagjak a torkod. Lehetne ez is a normalis. -
Zero 7th #14 Ha nézőpont kérdése, akkor minden ország komoly problémákkal küzd a bűnözés és az emberi jogok terén. Vagy egyik sem.
Ezzel így nem mondtál semmit. -
wwenigma #13 Milyen érdekes hogy az elektromos cigarettáról is szuletett döntés és itt is elfelejtik leirni a tisztelt szerkesztők...
http://ecigiforum.info/2013_10/szabalyozott-e-cigi/
-
nextman #12 Nezopont kerdese nem dolt -e ossze a vilag, tobb ilyen orszag komoly problemakkal kuzd a bunozes es emberi jogok teruleten. -
Macropus Rufus #11 szertinem ha betíltunk egy olyan valamit, amivel a költségvetésben is számolnak, az igen komoly gondott tud okozzni az adóztatás terén. (arról nem is beszélve, hogy egy olyan fekete piac épűlne ki szinte azonnal amit aztán olyan 1xün nem lehet felszámolni)
Ami meg a kábítószeres 5letedet illeti: nikotin, alkohol, koffein... ezek az un. legláis kábítószerek. De van több példa arra is, hogy a nálunk un. illegális cuccokat máshol legálisan lehet venni, és lás csodát nem dőlt össze a világ. -
Zero 7th #10 Ja, igazad van, az alkoholtilalom is milyen faszán bevált, mi? -
#9 Én betiltatnám a teljes cigibirodalmat úgy ahogy van. A függő cigisek véleménye kivételével más érv nem szól mellette. De ha ez annyira számít, akkor már a kábítószer is lehetne legális hiszen néhány szerencsétlennek arra is szüksége van. -
Zero 7th #8 Yay, igen, teremtsük meg a feltételeit a mentoloscigi feketepiacnak! Tényleg kurvajó ötlet, mert a teljes betiltása az élvezeti cikkeknek olyan kurvajól működött eddig is a történelem során!
Hm, lehet, hogy az az igazi cél, hogy a schengeni övezeten kívüli országok gazdaságát és dohányiparát fejlesszük, és profi csempészeket képezzünk? -
#7 Én a sima cigit is betiltanám, vagy legalábbis 3-4szeresére emelném az árát, akinek kell úgyis megvenné.
A cigi csempészeket pedig középkori módszerekkel bűntetném pl kerékbe törés -
ostoros #6 Hát ja. Az alkoholista sem szereti az alkoholt, csak minél gyorsabban leküld minél többet, hogy ne legyen rosszul... -
Szefmester #5 Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy miért pont 2022-től? Ennyire ne adjanak már időt a dohányiparnak új módokat kitalálni a rászoktatásra... -
nextman #4 "A dohányzás továbbra is rengeteg elhalálozásban játszik fontos szerepet"
Ez a mondat olyan fura lett. Mi az hogy elhalalozas?:) -
martincpt #3 Nem szívok többet a mentolosból... -
#2 Max. a még nemdohányzó tinédzserek szoknak rá miatta könnyebben, a dohányosoknak tök mindegy, hogy milyen cigit (mit) szívnak, csak legyen. -
Bren X #1 Mert ez így teljesen OK:
[URL=https://www.youtube.com/watch?v=zbaid93tLIg]Milyen "dohány" van a cigarettában?[/URL]