12
  • Tetsuo
    #12
    Az igazi probléma az, hogy gyáva vagy és nem mersz kiszállni a meleg szarból.
  • Ferrer
    #11
    Az a probléma, hogy az ilyen emberiség jövőjéért aggódó "tisztánlátók" mint te valójában csak a saját szar életetekért szeretnétek mást hibáztatni (a háttérhatalmat, amit simán be lehetne helyettesíteni mondjuk a Télapóval). Ha ennyire nem tetszik, ahol éltek, miért nem mentek lakni mondjuk Kínába? Ja, annyira azért mégse rossz ellébecolni itt
    Az "átmosott" társadalomnál csak az átmosott agyú konteósok hülyébbek.
  • ostoros
    #10
    És együtt megyünk tovább az USA-ba! De jó lesz! Kár hogy az USA nem lesz szívbajos a tengerbe lőni minket...
  • matrix222
    #9
    @nextman
    "Egyszerubb lenne, csak epp senki nem vallalna be."
    Tul keso.
    Ma mar akinek mobilja van azt konnyuszerrel kovetni lehet. Ha aruhazban vasarolsz, akkor kovetve vagy. Okos kamerak. (smart cameras)stb.

    Egyedul egy elhagyatott helyen a hegyekben lehetsz egy kise biztonsagosabb, ebbol a szempontbol - minden modern technologia nelkul. Lattam volt egy fantasztikus filmet, ha jol emlekszem a cime "century". Itt meg az oregseget is ellenorzes ala vettek. Civilizaltan elbantak veluk.
    Ma az egeszsegugy, az elelmezes, stb. egy nemzetkozi ellenerzese alatt van.
    A tarsadalmat mar annyira atmostak, hogy ez a folyamat megallithatatlana valt.
    A goyokbol goyok lettek, beertek a munkara. Itten nem csak az egyszeru tarsadalomrol van szo, de maga a kormanyokrol is. Ha egy kormany nemmukodik kozre a 'nyugati demokraciaval' akkor azt szepen lejarassak, es kicserelik. Minden a szemetek elott zajlik, nyitottan de meg sem latjatok. Tisztelet a keves kivetel.
  • sonajdoba
    #8
    hat nagyjából én is erre gondoltam :(
  • kissssss
    #7
    visszafordítjuk aztán be szálunk mi is a menekültek mellé a csónakba ha ez így fojtatódik tovább.
  • sonajdoba
    #6
    azért érdekes. mindenki menekül valahonnan valahova. egyesek a megfigyelések elől mások a "megfigyeletlenség" elől.
  • ostoros
    #5
    Úgy néz ki tényleg eljön az, hogy a menekülteket visszafordítjuk. Ha pedig nem fordulnak akkor erővel.
  • nextman
    #4
    Egyszerubb lenne, csak epp senki nem vallalna be.
    Ki akar onkent bortonbe vonulni?
  • sonajdoba
    #3
    szerintem a Chipes megoldass sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne. minden emberbe beleültetni és onnantól nem kell felni attól, hogy hol ki figyel meg mert folyton folyvást mindenki figyelve lenne és a kérdés meg lenne oldva. lassan úgy is bevezetik.

    egyszer a kutyák meg a macskák aztán a bűnözök és őket követik a gyereke akiket a bűnözőktől védenek és ha a gyerek mar megkapta hadd kísérje el élete végéig.

    utalom gyűlölöm ezt a szabad rabszolgatartó rendszert. nem tudom mi értelme. sőt azt sem értem, hogy az egerek, hogy lehetek ennyire buták, hogy ezt megengedjek.

    hat remélem az unokáik jobb körülmények között fognak élni. mar ha egyáltalán lesznek.
  • Omega
    #2
    Ezt eddig is meg lehetett volna oldana, azzal, hogy csak személyi kellene mindenhova, de ezt szándékosan nem csinálják a személyes adatok védelme miatt, ezért van egy embernek x különböző kártyája.
  • kvp
    #1
    Az osszes turista es eu-s lakos rabositasa sokkal egyszerubbe tenne az ellenorzeseket, foleg ha melle bevezetnek az egyseges es kotelezo eu-s szemelyi igazolvanyt is (egyben utlevel es jogsi is lehetne). Onnantol akinel nincs ilyen az bevandorlo vagy terrorista, esetleg mindketto. Tovabba barhol, barmikor egy rendori ellenorzes soran meg lehetne allapitani, hogy ki kicsoda. Arrol nem beszelve, hogy pl. a tomegkozlekedesi jarmuveken is be lehetne vezetni, hogy mindenki ujjlenyomattal szall fel. Ez utobbi a bankkartyat is kepes lenne kivaltani (az eu-n belul), ha egy egyseges kozponti eu-s bank vezetne az osszes allampolgar szamlajat. Tehat lennenek a projectnek jo oldalai is, de tenyleg tobbe kerulne mint amennyit becsulnek ra.