7
 • haxoror
  #7
  "a kézmosás hiánya is közrejátszhat a fertőzésben"

  Számomra felfoghatatlan hogy egy csomóan még mindig nem képesek megérteni hogy miért fontos a kézmosás és hogy egyáltalán HOGYAN KELL kezet mosni.

  "Nem mosok kezet mert azzal leszedném a természetes védőréteget!"
  Ezt egy anyától, akinek 2 gyereke van, gondolom ez a fajta az aki a netről rendelt full bizonytalan szarral eteti a gyerekeit mert azt mondta neki a tévé, eszem megáll...
 • Willenbrock
  #6
  Hm,akkor lehet,hogy mégis átszokok a tehéntejre.
 • Tetsuo
  #5
  A "fejlett" nyugaton, pl. itt Ángliában nagyon sokan szinte csak netrol vásárolnak, mert kényelmesebb és talán olcsóbb.
  A tepedt, dagadt disznó angolok, meg a hajvasalt hímnos, korcs gyerekeik lusták, mint a dog. Így, bár fullon van minden hypermarket készkajával, kólával és chips-szel - ok ezen élnek, megis a netrol rendelik, mert nem kell cipelni.

  A minoség miatt is egyértelmu, hogy a net... ugyanis errefelé a városban (mint megannyi más helyen) nincs is semmi. 200.000-es város és halott, full igénytelenség, csak kommersz.
  Ha szukségem van mondjuk egy szintire, objektívre, spéci homérore, hagyományos vérnyomásmérore, UV-lámpára, jobb minoségu kábelekre, hi-fi fejhallgatóra, tabletre stb. akkor vagy van egy minimális választék a városban és onnan duplaáron megvehetem VAGY az eBayrol, Amazonról megveszem egy jó history-val rendelkezotol... szóval inkább az utóbbi.
  Kulonféle dolgokat még (pl. pálmaolaj, bergamot stb.) vagy mosódió, méhviasz is a netrol kell, hogy beszerezzek, mert itt nincs.
  Van egy magyar bolt a kozelben, de durván nem ajánlott ott venni húst és sok egyebet, mert átcimkezett ill. simán lejárt cuccok. Így komoly utánajárás és postakoltség Mo-ról, hogy ehessek jó szalonnát, kolbászt :).
  Bort és pálinkát a futárszolgálat be sem hozhat, azzal gyakran nekem kell fordulnom.

  A globalizációnak koszonhetoen elobb-utóbb ez lesz az egész világon, azután addig redukálódik a választék, az igénnyel egyutt, hogy egyenkaja, egyenruha, egyenszórakozás mindenkinek... szabadon. ;)
  Ezek a folyamatok itt már most látszanak.
  (Ha gazdag lennék, Magyarországon élnék, egy falun. Ehh!)
 • kvp
  #4
  Ugyanaz aki gyogyszert, vitamint es gyogyhatasu szereket is a netrol szerez be, termeszetesen csak ellenorizhetetlen forrasbol. Ezek utan az is csoda, hogy nehanyan nem egyenesen merget arulnak es a termekek jo resze csak higitott/pancsolt/szennyezett tej.
 • GaborT28
  #3
  És ki az a barom, aki a neten akar anyatejet venni?.... hát meglenne a véleményem az illetőről....
 • wraithLord
  #2
  A coliform baktériumok és a Staphylococcus törzsek között van egy pár faj/törzs, ami csak ürülékben fordul elő. Szóval kicsit hülyén van megfogalmazva a mondat.

  Ezek szerint az anyák jól teszik, ha használat előtt 20 percig kuktában forralják a tejet.