A vállalatoknál még mindig verhetetlen az Office
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld RTF-be, azt minden megnyitja! PDF is elég elterjedt formátum, jó eséllyel "beletúrni" sem tud a címzett.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
"Mirõl beszélünk amikor fel sem ismerik a formátumot az informatikusok egy része?" Hát egy adatbázis programozónak ehhez kb. annyi a köze, mint egy titkárnõnek, vagy egy CNC esztergályosnak. Pedig mindegyik számítógépen dolgozik, sõt az elsõ még informatikus is!
"meg nekik van beleszólásuk a rendszerekbe amit aztán mindenki használ!"
Általában ezt az vagy egy idióta fõnök (aki másról nem is hallott) vagy mondjuk a 20 éves hagyomány (akkor nemigen volt más használható(!!!) office program az M$-én kívül, szinte ingyen, mivel kiválóan lehetett warezolni)
Egyébként az M$ és az informatikusok egy része tudja, hogy az m$ vackai éppen az office miatt megkerülhetetlenek a nagyvállalatoknál és az államigazgatásban.
Kicsit olyan ez mint a vallás, volt kor amikor haladó volt, aztán a fejlõdés gátja lett. A váltáshoz ugyanis egyszerre kellene millióknak átállni más programokra, amiket lehet ugya oktatni, de a számtechtanárok nagy része is M$-t tanult.
"meg nekik van beleszólásuk a rendszerekbe amit aztán mindenki használ!"
Általában ezt az vagy egy idióta fõnök (aki másról nem is hallott) vagy mondjuk a 20 éves hagyomány (akkor nemigen volt más használható(!!!) office program az M$-én kívül, szinte ingyen, mivel kiválóan lehetett warezolni)
Egyébként az M$ és az informatikusok egy része tudja, hogy az m$ vackai éppen az office miatt megkerülhetetlenek a nagyvállalatoknál és az államigazgatásban.
Kicsit olyan ez mint a vallás, volt kor amikor haladó volt, aztán a fejlõdés gátja lett. A váltáshoz ugyanis egyszerre kellene millióknak átállni más programokra, amiket lehet ugya oktatni, de a számtechtanárok nagy része is M$-t tanult.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Mi egyetemen az infófeladatokat 2010-esben csináljuk, de ha doc helyett docx-ben küldjük akkor már meg sem nézi. 😄
Én már találkoztam olyannal is, hogy bár ofic 2010-van, de akkor is doc-ban kell nekik se docx, se odt nem jó, mert CSAK.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Tényleg van ilyen sajnos. Pedig az MS adott ki frissítéseket a régi office-okhoz is, van részleges docx támogatás.
Küldtek már el engem a búsba mert odt ben küldtem el valamit. Azt sem tudták mit küldtem... pedig õk kérték. Majd elküldtem docx-ben... azt sem tudták megnyitni, és ekkor már nagyon csúnyán anyáztak! Mirõl beszélünk amikor fel sem ismerik a formátumot az informatikusok egy része? És az ilyenek még nem csak hogy munkát kapnak, de még jó fizetést is... meg nekik van beleszólásuk a rendszerekbe amit aztán mindenki használ!
De jártam már úgy is, hogy az egyik gépen csak office viewer volt felrakva másikra office 2003, a harmadikra meg office 2007.. és melyik gépen dolgozó embert kérték meg táblázat készítésre? Hát persze hogy csak aki megnézni tudta...
De jártam már úgy is, hogy az egyik gépen csak office viewer volt felrakva másikra office 2003, a harmadikra meg office 2007.. és melyik gépen dolgozó embert kérték meg táblázat készítésre? Hát persze hogy csak aki megnézni tudta...
há persze, hiszen a doc még mindig megfejthetetlen 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)