79
A tervek szerint valamikor 2014-ben jelenik meg, s nagy valószínűséggel nem fog eltérni a sorozatban megismert és megszeretett játékmenettől.
-
#39 Hát, a korábbi epizódokban sem voltak éppen agytrösztök az ellenségek. Némelyiknek ugye szó szerint feje sincs.
A fegyverek gyakorlatilag az első rész óta újra fel vannak használva, néha ez-az hozzáadva.
Amit láttam a neten, az alapján az NPC-k tényleg röhejesek, a grafikán is van még mit reszelni.
Inkább az a fura, amit sokan kifogásolnak is, hogy mivel itt még vannak emberek a Földön, ezért SAM értelemszerűen kapcsolatba is lép velük így vagy úgy, és nem csak magányos hentelés van, mint az első két részben, illetve a BFE végén.
Egyelőre én sem vagyok hasra esve tőle, de a BFE-t is patchelgették még évekig a srácok. -
Ssenkradlive #38 Hú emberek ez a játék mekkora egy fos...
Bocs, ne haragudjatok, senkit nem akarok megbántani, meg én nem az a bunkó f@sz vagyok aki ízlés után megítél másokat, de ha tényleg már ez a fosadék is sikeres lesz, akkor tényleg elgondolkodom azon hogy "kiöregedtem" és ezek a mai game-ek már nem nekem szólnak hogy finoman fogalmazzak...XD
Az hogy bugos és optimalizálatlan már csak futólag említem, ez a mai játékoknál lassan inkább egy "feature", ezen túl is léptem.
Majd egy "day akárhány" 10-20 GB-s patch javítja, szokás szerint....XD
Egyébként még - zárójelben annyit - szerintem max grafikán is fosul néz ki, mondjuk ez lehet csak az én ízlésem.
De !
Hogy valami játék ennyire ostoba, képzelőerő nélküli fantáziátlan tucat-fikazsák legyen, ez már az én gyomromnak sok...
A pályák unalmasak a textúrák ötlettelenek, ezerszer ismétlődnek. A fegyverek is unalmasak, ezerszer látottak, "érzetre" is fosok ( bazmeg' a minigun konkrétan olyan harmatos libafos - a hangja, mindene - hogy a 30-éves Wolfeinstein 3D-ben jobban élvezem használni mint ezt...), az "AI" nevetségesen kőbuta, az NPC-k idegesítőek bárgyúan ostobák és soha nem fogják be, a történet szar, még egy ilyen stílusú játékhoz mérten is, béna arénától arénáig battyogó "gyökkettő gyp"-s lövölde, de ez még annak is harmadosztályú...
Erról az "új" Duke Nukem, meg a Rage 2 jut eszembe, de még azok is jobbak ennél kilóméterekkel, ami azért már durva.
Írom ezt úgy, hogy én a régi Serious-szériát szerettem kikapcsolódásként játszani néha.
Na ez pont ugyan olyan mint azok, egy centit sem fejlődött, (sőt inkább visszafelé) de ez ma már nevetséges...
Ja és még számomra a zenék is fülbántóan szarok, mintha valami 80-as évek beli ZS-kategóriás akciófilmhez írták volna őket. Ha ezt öniróniának szánták, akkor betalált, de nem hiszem mert az előző részektől eltekintve nyomát nem látom a humornak, vagy az már olyan alpári, hogy én nem értem.
Törölve, refundolva, a "maradék része" Youtubon megnézve, és az alapján döntésemben megerősödve, én úgy dobom ezt a játékot mint a szart...
Rage off, mindenki másnak jó játékot !
Utoljára szerkesztette: Ssenkradlive, 2020.09.25. 16:45:39 -
#37 DX11-et használj, a DX12-t és Vulcan-t még reszelik.
A bikákat 1-1 jól irányzott rakétával, vagy egy-két közeli duplacsövű lövéssel leszedheted.
Igen, még az elején el van dugva egy rakétalövő 10 rakétával ;) -
JonasSandor #36 80-90 fps direct x 12-ben, a grafikát mennyire low beállításokat lehet állítani. Maxra állítani csak egy helyen lehet azt kész?
Az elején mekkora szopás ez a bikák nincs életem azt úgy ölj bikákat XDXDXD -
JonasSandor #35 Remélem menni fog normálisan. -
#34 A gépigény az horror. A miértet nem kimondottan látom
Majdnem szög úgy néz ki, mint a BFE, de itt nem húzhatom maxon túl a performance beállításokat -
#33 Olvasgass a steamen ....minden második review horrible performance...
-
JonasSandor #32 Akkor csak nem marketingszöveg ez a brutál gépigény? -
#31 Jesszus.
Ez nem spoiler valahonnan a játék végéről. Ezzel kezdődik a játék -
#30 Jepp.
Bele kell nézni a konfigba, mert elég cudarul le tudja terhelni a rendszert.
Fegyver billentyűk elvileg még nem állíthatók -
JonasSandor #29 Lehet is tolni nagyszerű. -
#28 Van egy kis hopszi :D
Csak két indítható állomány jön le Steam-ről.
Dolgoznak rajta -
JonasSandor #27 Remélem is hogy hazaérek melóból már tolhatom is. -
#26 Holnap ... valamikor ... steamen is pont ennyit tudnak -
ntex #25 Meg fog jelenni GOG-on is, szal valószínűleg semmi nem lesz rajta. Legalábbis sok értelme nem lenne nekik nem tudom mennyi fizetni a védelemért, ha a GOG-on meg másolásvédelem nélkül lesz kapható úgyis. -
JonasSandor #24 Hány órakkor aktiválódik? -
JonasSandor #23 Mások is azt gondolják, hogy nem lesz benne. -
#22 Passz?
Crackwatch.com még azt sem tudja, lesz-e egyáltalán benne DRM. Vagy úgy tudja, hogy nem lesz. -
JonasSandor #21 Denuvós mi? -
#20 What is it, Americano? Are you a friend of monsters?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.09.21. 18:21:05 -
JonasSandor #19 Nem semmi bakker nem véletlen ez a brutális gépigény akkor.
Itt a kiírást meg törölni kéne már mert nagyon nem érvényes már.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.09.19. 13:51:52 -
#18 Ki rendelt egyszemélyes hadsereget?
-
JonasSandor #17 Remélem maxon fog futni. 6700-al. -
#16 Serious Sam 4 minimum gépigény (720p, 30 fps)
Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: 4-magos CPU @ 2.5 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce 780/970/1050 vagy AMD Radeon 7950/280/470 (3 GB VRAM)
DirectX: 11
Szabad hely: 40 GB
Serious Sam 4 ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 64-bit (1909)
Processzor: 8-magos CPU @ 3.3 GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce 1080/2060 vagy AMD Radeon Vega64/5700 (8 GB VRAM)
DirectX: 12
Szabad hely: 40 GB
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.13. 14:51:50 -
JonasSandor #15 Na csak megjött végszóra, és valami brutálisra sikeredett éppenhogy megvan az ajánlott gépigénye, de valahol érthető is amikor tonnányi szörny van benne. -
JonasSandor #14 Ezek az előadások semmik voltak sajnálom az egészet, egyetlen nagy cím se került terítékre. -
JonasSandor #13 Várós nagyon. Holnap a tripla A címeket mutogatják? -
#12 Serious Sam 4 - akcióban a pápamobil
-
#11 Csúszik a Serious Sam 4 megjelenése
Így a Serious Sam 4-megjelenésének a napja szeptember 24-ére módosult (ezúttal már tényleg - üzenik a videóban a fejlesztők), első körben PC-re és Google Stadiára, de később PS4-re és Xbox One-ra is ellátogat. Valamint nem lennénk meglepve, ha ezek után majd az új generációs konzolokon is tiszteletét tenné a Duke Nukem-imitátor. -
JonasSandor #10 Gépigény és megjelenési dátum jobban érrdekelt volna. -
#9 -
JonasSandor #8 Ma bemutatkozik. -
#7 -
#6 Serious Sam 4: A nyáron visszatér a klasszikus lövölde, kapott is egy vicces és zúzós bejelentő előzetest
"Igen, első körben a PC-változatra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy Steamen és Google Stadián lesz beszerezhető, és játszható. Szóval egy PC-, illetve Stadia-exkluzív játékról van szó, ám a Serious Sam 4-et kiadó Devolver Digital a Kotakunak megerősítette, hogy az exkluzivitás ideiglenes, a SS4 meg fog jelenni konzolokra (Xbox One és PS4) is."
-
JonasSandor #5 2 évet késett most fogják bemutatni. -
#4 E3 2016: Végre bemutatkozik a Serious Sam 4 -
mester1987 #3 Úgy néz ki még nem jön elő Serious Sam, se hír se pletyka...pedig jó lett volna egy kis misztikus hangulatú az idénre.
Valószínű nem gyűlt rá össze a keret. -
#2 Első rész nagy kedvencem volt -
mester1987 #1 A régi vágású lövöldék szerelmeseinek nagyon jó hírrel jött a Croteam, a csapat ugyanis nekiállt a Serious Sam-sorozat legújabb részének. Az egyszerűen Serious Sam 4 címre keresztelt alkotás a tervek szerint valamikor 2014-ben jelenik meg, s nagy valószínűséggel nem fog eltérni a sorozat eddigi részeiben megismert és megszeretett játékmenettől -- egyelőre azonban ennyivel kell beérnünk.
A csapat további információkat nem osztott meg a játékkal kapcsolatban, de ez nem jelenti azt, hogy tétlenül kellene ülnünk, hiszen segíthetjük a munka menetét, mégpedig úgy, hogy mindenki jól járjon -- nem, nem egy újabb Kickstarter-kampányról van szó, ennél jóval csábítóbb ötlettel sikerült elállni. Arról van szó, hogy a Croteam és a Humble Bundle partneri kapcsolatot kötött, s ez nekünk azért jó, mert olcsón hozzájuthatunk a Serious Sam-sorozat valamennyi részéhez, ebbe beleértve a mellékágakat is, a csapat pedig azért jár jól, mert az akcióból befolyó összeg az ő számlájukra megy, amit aztán az SS4-re fordíthatnak.
További részletek itt találhatók.